Туризъм в Русия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Туризъм в Русия
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1732 пъти
Искам да отида до Русия, главно ми се ходи в Санкт Петербург и Москва в посочения ред. Първоначално дори бих се ограничил само до Петербург, струва ми се по-красив и интересен град. Обаче гледам в сайта на посолството им, че имат много странни изисквания. Първо, потвърждение от руска туристическа агенция - това означава ли, че не може да се ходи самостоятелно и каква руска фирма трябва да се търси? Второ, възможно е да поискат билети до Русия още преди издаване на визата. Е, ако откажат визата, после аз какво да ги правя тези билети? Ако някой има опит с това и може да ми разясни, ще съм му благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6292413d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами сблъскваш се с Параграф 22 на една пост-съветска държава - то е като у нас преди 15 години, но без шанс за промяна. Идеята им е да си зависим от РУСКА агенция, панимаИШ?
Но все пак отиди в посолството (консулството) им и питай. Аз имам туристичска виза за САЩ до 2023 г. или нещо такова и просто се подпълваше един формуляр кога смяташ да пътуваш, къде ще отседнеш и така нататък, но никой не ми искаше да имам билет и хотел преди да имам визата. За САЩ е най-сериозната възможна виза и пак става доста лесно, без излишни проблеми и направо за много години ти дават. Не вярвам пък за Русия да е толкова голям проблем и освен това при повечето такива държави просто искат да приберат таксата за виза и дават виза на всеки.
Успех и приятно прекарване, а за другото не се притеснявай, ще се уредят нещата.
Задължително мини и през Москва, а в Санкт Петерсбург да не пропуснеш Ермитража! За съжаление нямам време да отида до Русия и все някъде другъде ме завличат делата, но имах уникалния шанс да видя в Амстердам част от експонатите от Ермитража и останах очарована. Имам приятелка от С. Петерсбург, мъжът ми често ходи по работа в москва и ти гарантирам, че няма да останеш разочарован, но и недей очаква прекалено много - няма да е като във Виена или Париж, все пак отиваш в Русия.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 893581bb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пътуване по Транссибирската магистрала Москва-Владивосток. Уникално преживяване е, трае почти десет дена, срещаш се с много различни хора от почти целия свят, много култури, националности, ценности, салтанати ако щеш дори. Далечния изток иначе няма почти нищо общо с познатата ни Русия, там е друг свят.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c426a132ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да ти се стори интересно - ето линк към канала в ютуб на един пич, който обикаля Русия а отскоро и европа без да харчи нито лев/рубла, пътува на автостоп или моли да го пуснат безплатно в някой влак, обикаля град след град и снима и качва клиповете в нета. Надявам се модераторите да пуснат мнението, линка не е спам или приканване да си купиш салам или да си увеличиш члена. Това е и шансът да видиш истинската Русия, не тази описвана от русофилите и русофобите. Успех!
https://www.youtube.com/channel/UCsEEKMqO_Iv1M9g7xNh2RaQ/videos

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker