Предлагат ми да съм модел в Щатите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Предлагат ми да съм модел в Щатите
преди: 8 години, 2 дни, прочетена 5199 пъти
От няколко месеца имам Инстаграм и качвам снимки непрекъснато, получавам по 200-300 последователи дневно и вчера ми писа един човек който държи модна агенция в Ел Ей и ми предлага работа като модел. Страхотно, но трябва да реша в рамките на 2 седмици дали ще замина или не, каза ми че ако откажа никога повече няма да имам такъв шанс и аз съм пред голяма дилема защото имам приятели и всичко което искам, тук в България, и ако замина може да се разочаровам. Според вас да се пробвам ли? Мислех, че е трудно да се замине толкова бързо в Щатите но този господин каза че ще уреди всичко ако реша да замина. Също така, ако реша да замина нашите не трябва да разбират къде отивам, ще им кажа че съм при приятелка в Бургас защото те никога няма да го позволят, въпреки че съм на 18 и вече мога да решавам сама. Най-добрата ми приятелка пък смята че това е някакъв вид измама, но аз не мисля понеже в профила на човека който ми писа има много снимки на моделите от неговата агенция... Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 8 години, 1 ден
hash: b2ec4f756d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се хващай на такива, това ще ти кажа!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: c3554e426d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това някаква шега ли е, или поредното малоумие?
Никакъв модел няма да те направят, а ще те принудят да проституираш насила! Щом те притискат по този начин със срокове и ултиматуми - това е повече от сигурно!
Съветвам те да не правиш абсолютно нищо без знанието на родителите си и/или по-възрастен придружител!
Как така ще заминаваш без договор, без да знаеш къде птиваш и какво ще правиш, без правна страна, която да те представлява? ! ТИ ЛУДА ЛИ СИ!!!!
Опичай си акъла, иначе ще свършиш в някой гангстерски бардак, и ще лапаш черни пишки до повръщане, проклинайки съдбата си и пилешкия си акъл!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 955f6037d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е много странно предложение!На 18г си,завършила ли си поне училище?Това,че няма да казваш на вашите,че отиваш в САЩ,също не е добре.Какво ще стане,ако решат да те посетят в Бургас?Ако нещо ти се случи,къде ще те търсят?Моят съвет е да не заминаваш-има много голями неизвестности,а и мисля,че има за какво да останеш в БГ-приятели,родители,роднини.Ако беше нещо сериозно като предложение за работа по специалността ти от някаква известна организация,да рискуваш,но модел...Има голяма вероятност да завършиш в някой бардак на сладострастието.Ако искаш да се занимаваш с работа като модел,може да се явяваш на различни рекламни кастинги,филмови кастинги,да се пробваш в някоя бг агенция и т.н.Но в никакъв случай не разчитай само на това-това може да го работиш до около 30-годишна възраст,ако ти се отдаде възможност,а след това...Все пак,ако решиш да заминеш-кажи на родителите си(все пак не се знае кога ще се върнеш и дали въобще ще се върнеш) и проучи много добре човека и агенцията,която иска да те наеме

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 7f7f770559
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама къде, от Виктория Секрет ли?

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 05c28fd0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кифладжийска история, наивниците никога няма да свършат. Пробвай, това което човек сам си прави, друг никой не може да му го направи. После други теми ще пишеш, или не ти пука от теми за лекомислието? Дано поне да си красива, че поне Божието дарение да използваш, явно нищо не си вложила от себе си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 9c8ded88ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Божеее колко си наивна и проста . имало много снимки в профила на агенцията :)
дай да ти направя аз 10 такива сайта и ела ми на гости дали ще бъде тази моя мечта .
виж какво да ти кажа, имаш семейство и приятели и всичко на което всяка би ти завидяла не го разпилявай толкова лесно и глупаво , а за това ли ти гледаха вашите ЗА ДА ГИ ЛЪЖЕШ И ГИ МАМИШ срамота и позор!
а моля те направи ми една услуга гледай филма ПЛУЯ НА ТВОЙ ГРОБ новата версия за да разбереш как става модел в такива агенции .
Извинявам се за острите ми думи но някак ти харесвах невинността ти но не и да пуснеш толкова снимки в такива пози в нета като че ли си евтина стока , разбери моето момиче ТИ СИ МНОГО ПО ЦЕННА ОТ ТОВА .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 69f77c18b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мнението ми е, че имаш бръмбари в главата си, ако наистина смяташ да заминеш, без да кажеш на семейството си къде отиваш. Такива като теб после ги търсят с Интерпол. Да ти е минавало през ума, че може да станеш проститутка, робиня на маниаци или да те застраховат без твое знание и да те бутнат от някой покрив ? Преди няколко години една българка така беше заминала за Канкун, без да каже на родителите си. Изведнъж им се обаждат от посолството да им кажат, че дъщеря им е скочила от покрива на хотел в Мексико и никой нищо не знае повече. А сега де ? Да не си на мястото на тия хора. Разбери, че ако ти се случи дори и минимална беда, ти ще бъдеш абсолютна сама и няма да има към кого да се обърнеш. Единственото ти спасение ще бъде контакт с близките ти, а когато те разберат как си действала ще им остане една горчилка, която няма да можеш да изтриеш цял живот.
Някакви снимки в Инстаграм не са никакво доказателство. Всеки може да събере снимки от Интернет и да ги качи някъде. Първо трябва да видиш, дали ще получиш въобще работна виза. Това въобще не става лесно и един вид проверка за сериозността на работодателя. Ако той ти предложи някакви други варианти, да ходиш там на бригада и прочие, 100% ще станеш жертва.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 329e4cdd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ето ти мнението ми - наистина ли си толкова тъпа? по този параграф си идеална за модел, понеже не виждам каква друга професия би имала!
Разбира се че е измама, то това е очевидно!

Ето ти сценария - казваш на вашите че си в Буграс при приятелка. Заминаваш - оказва че полета ти е до Германия или Италия примерно, където уж трябва да имате няколко дена престой, междувременно ти се казва че трябва да изкараш някакви пари като компаньонка. След 2-3 дни разбираш че всъщност няма никакви Щати и модели, а те са те отвлекли и ще си проститутка. Няма кой да те търси от родители ти понеже не знаят къде си и понеже си уникално проста си прекарваш следващите 2-3 години като проститутка в Западна Европа - честито!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 509f08f551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Кой набира модели в Инстаграм и въобще в социални медии? Естествено, че е много съмнително. Но пък какво е най-лошото което може да ти се случи? Да те разфасоват за органи и никой повече да не разбере нищо повече за теб. В САЩ годишно изчезват безследно няколко десетки хиляди човека - някои по своя воля се укриват от властта и роднини, но голяма част от изчезналите са просто жертва на неразкрити престъпления. Ако не те плаши такава перспектива, заминавай.
Съветът ми е, ако заминаваш, да не си сама, да не се доверяваш на никого и да не даваш документите си за самоличност на никого, освен на органите на реда.
Тъй като съм живял в САЩ ти казвам тези неща съвсем открито, без да искам да те плаша, просто приятелски съвети.
М, 38

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 722bfe701b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля, че е някакъв сводник, но има и такива късметлийки като теб честно казано. Защо не се говорите по скайп с камера? Някак трудно ми се вижда, без дори да дойде сам, ама.. ти си знаеш според мен вашите трябва да знаят къде си, защото ако ти се случи нещо никой никога няма да разбере. Според мен, ако в крайна сметка решиш да отидеш кажи на вашите. Нямам доверие на този човек.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 196466cb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   чиста проба измама! този човек се занимава с трафик на момичета!
в никакъв случай не тръгвай!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: ef25f87c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   май ще те правят проститутка в някоя държава. Те така стават нещата в инстаграм ги намират моделите :Д, знаеш ли колко много красиви момичета има по тая земя, как си я представяш тази, ти от тук от на майната си някой баш тебе да вземе за модел в Америка. Значи според теб щом има човека снимки на моделите в профила му значи е наистина такъв за какъвто се представя, ами и аз утре ще си кача техни снимки и аз да стана такъв който държи модна агенция. Доста е вероятно да ти кажат че самолета за Америка излита от някоя друга държава, а после като отидеш в другата държава, ще ти кажат че ще трябва да поработиш първо там за да се съберат пари за самолетен билет, и така нататък, в един момент си на червените фенери. Ако има някаква малка вероятност това да е истина, този човек да не лъже, то трябва всички да знаят къде отиваш, още докато си тук трябва да подпишете договор, трябва да се срещнеш с представители на тая компания да се увериш че те са истински и легитимни

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: c1e7a8de6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мисля, че приятелката ти е права. Не се доверявай толкова лесно на хората от интернет, защото не всички за толкова добронамерени колко си мислиш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 0f7f8852b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Златно дете, чуй внимателно, предполагам че и другите ще ти го кажат по различни начини.
Това с "моделстването" е най-честата измама за красивите млади момичета от Източна Европа. Не казвам, че е невъзможно, но вероятността някоя руско-украинска мафия да те прекара е 100 пъти по-голяма отколкото да получиш истински контракт за работа.
Първо- този който те кани, трябва да ти уреди работна виза. Не туристическа, а работна. Иначе ти прибират паспорта "в новата работа" и забравяш на кой свят си. Не можеш да мръднеш никъде докато не те изхвърлят Те. Зависи каква е ползата и колко добре се извиваш в кревата. И ако просто решат да те изхвърлят, а не да се "отърват" от теб.
Обикновено млади момичета като теб се зарибяват с наркотици. Предпочитат се такива за венозна употреба защото там зависимостта е по-силна. Хероин или кокаин венозно. След един месец си като парцал, който абсолютно всеки ползва. Временно.
И пак ти повтарям- чудеса стават понякога. Но ако толкова те искат, поискай им договор, провери го, консултирай се с адвокат онлайн в Щатите (дори и да платиш), поискай им двупосочен билет, и пак повтарям- предварително уреден статут на имаща право на работа в Щатите.
Мрежата е пълна с лоши примери като твоя, чети ги и не прави глупави стъпки. Красотата е богатство, което трябва да се продава много внимателно. Не се поддавай на евтини изкушения.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 4974c05360
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хaхaххaхaхa, тaкa не съм се смялa от много време.
Блaгодaря ти! Те другите горе щети "обaдят" мнението си, aз съм в шок от толковa нaивност, глупост, но пък се посмях от сърце.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 855795de49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хаха, че то всеки може да си качи във фейса снимки на модели и да примамва наивници със заплахи за "последен шанс". Не се филмирай чак дотам да предпочетеш желанията на непознат пред мнението на близките и приятелите ти. Коя му е агенцията, регистрирана ли е, проверка в официални регистри и държавни органи можеш ли да направиш, за да видиш поне дали е измама? А това да скриеш от вашите е върха на глупостта...

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: dc63c90107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не бива да лъжеш родителите си. Просто им казваш решението си ако решиш да заминеш и това е. Главата си е твоя, ти ще си я чупиш.
Този бизнес е съмнителен по принцип и никога не си само модел, ако схващаш какво искам да ти кажа. Не подхождай наивно и лекомислено. Надявам се тук да пише някой, който е по-навътре в нещата, но всичко е субективна преценка и изборът така или иначе ще си е твой, както и последствията от него.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: d3ef5281a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Мислиш ли, че ще се хванат на това с Бургас.. Нали ще очакват да качиш някакви снимки от морето в интернет.. Но тази оферта наистина е веднъж.. А този господин може да не иска просто да те вкара в модната агенция.. Не знам какво момиче си, за някои не е проблем да си легнат с някого, при положение, че ще станат известни. Нека го видим този инстаграм..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 4ad6cb87cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Миличка, внимавай много! Че не знам до колко си запозната с трафика на хора и склоняването към проституция, но на мен малко ми изглежда съмнителна тази работа, видял няколко твои снимки в интернет и вече ще ставаш топ модел. Колкото до това, че си разгледала сайта му, ама да знаеш колко е лесно в наши дни да направиш фалшив сайт, точно с цел да лъжеш млади жени! Събираш няколко снимки от Интернет, качваш ги в сайта си и готово, а съм собственик на модна агенция. На твое място не бих рискувала, ама ти си знаеш. Поне познаваш ли някого в съответния град? Че ако, не дай си Боже, нещо се обърка да има кой да ти помогне? Освен това е хубаво да знаеш езика на много добро ниво, че да можеш да говориш с хората.
Абе, за най-сигурно гледай "Human trafficing" и тогава решавай. Има го в Замунда, но предупреждавам, че хич не е лек и приятен за гледане филм. Едната от героините точно като теб щеше да става модел...
А и щом смяташ да лъжеш и вашите, че си в Бургас още по-зле! Значи и сама си знаеш, че нещо не е ок, защото ако беше легална работа нямаше да се срамуваш да им кажеш. Като малко по-голяма от теб, ти казвам НЕ ГО ПРАВИ! За мен е 100% измама и не се знае как ще завърши всичко! Малко ли истории има по новините за наши емигранти държани заключени, без пари, без документи, карани да работят като роби или като проститутки? Нима искаш и ти да свършиш така? ! Модел можеш да станеш и в България, а после ако си наистина добра ще дойде и международното призвание и договорите с големите дизайнери. Не вярвай на човек, който ти обещава, че ще те направи известна и богата едва ли не за една нощ. Просто няма как да стане!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 558efbc8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами, най-вероятно няма да си модел, но добри пари ще изкарат от тебе.
Няма избор на модели по този начин - така по снимка.
Първо проучи как се избират моделите за модни агенции и тогава вярвай на този престъпник.
Едва ли ще стигнеш до половината на пътя на Ел Ей.
Опичай си акъла, да не ти се пече задника.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 ден
hash: cf679f0816
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   щом ти казва да не им кажеш значи не е читава работата, най-много да станеш жертва на трафик.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 263ed70875
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Помисли си доста... може и да не е измама... ама ако е.. и се окажеш съвсем сама чак на другия край на света.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: a7b5a64994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Така или иначе, за да получиш работна виза за Щатите процедурите са супер усложнени и договора ти за работа, ако този агент изобщо има готовност да ти предостави такъв, ще бъде предварително щателно проверен - ако има нещо нередно, ще лъсне още на този етап и просто няма начин да минеш интервю за виза.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: a15abcaffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Просто внимавай, да не се окаже, наистина някаква измама. Как така, трябва да имаш официално предложени, договор, виза... нещата не са толкова прости.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: d3133310e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Уж жените растете по-бързо, ма май само за членове и айфони :)

1. ТРАФИК НА ХОРА е СВЕТОВЕН проблем. С много жени изчезнали я за проституция, я за органи.
2. Ако той те мисли за такава моделка (и ти си), ти ЩЕ ИМАШ много възможности.. и никога няма да ти каже че е само ONE TIME OFFER.
Всъщност наблегни на ONE TIME OFFER и размишлявай момиче.. тва е "кукичка". Пак казвам ако си следващият световен модел ще имаш много повече от 1 възможност. Ако искаш с мода да се занимаваш първо пробвай в България, малко по малко ще те научат и в чужбина, но поне никой няма да те отвлече за органи или за проститука. Другият начин е да си хванеш професионален фотограф и да ти нарпави портфолио.. после изпращаш на най-известните марки като шанел, гучи или там дето искаш. Има й сатовете за регистрация на модели дето се разглеждат от агенции и агенти.. единият е modelmayhem другият onemodelplace ;) дължиш ми един хубав танц ;)

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 ден
hash: c86bb75198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Това е линия, по която си набавят секс робини. НЕ ОТИВАЙ!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 47b41f53e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Гледай да не се окажеш проститутка в някой бардак, защото доста такива предложения завършват по този начин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: af164c3534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мила, това е някой мазен чичак, който най-вероятно ще те вкара в някой канал за трафик на хора, ще те завлекат на някъде, никой няма да знае къде си, което е най-лошото, и ще бъдеш принудена да проституираш. Как мислиш дали на Клаудия Шифър са й предложили в Инстаграм да стане модел? Изобщо как си го представяш толкова лесно? Ако така ставаше всички щяхме да сме модели. А това, което си мислиш, да не споменаваш изобщо на вашите, е абсурдно! Дори да решиш да го направиш, в никакъв случай не оставяй вашите в неведение, тези хора ти мислят само доброто, а ако недай си Боже нещо се случи и те нито знаят къде си, нито можеш да осъществиш контакт с тях? Какво се случва? В Интернет има много статии и за това как да разбереш дали предлаганата сделка за заминаване в чужбина е съмнителна. Първото, което е, трябва задължително да ти бъде предложен договор за подписване, от който после да си извадиш копие, с което вашите да разполагат, а не просто някакво великолепно предложение от някакъв непознат, направено виртуално! Пази се, мила, много се пази, млада си, наивна си, искаш да сграбчиш всяка възможност, която се изпречи на пътя ти, без да се замисляш много. Човек в младостта си прави грешки, но не трябва да се допуска да се правят фатални, необратими грешки. Знаеш ли, че през Южна България минават поне 5 канала за трафик на хора? В Интернет можеш дори да намериш точна карта на градовете, през които минават. Прочети, всичко прочети за трафика на хора и сама ще разбереш колко съмнителни са подобни предложения. Едно момиче на нашата улица преди много години така е изчезнало, заминало уж да работи в Албания, никога повече не се е върнало и никой не знае жива ли е или не. От тогава са минали повече от 20 години. Трафикантите на хора търсят точно такива като теб, млади и наивни. Недей! Опичай си акъла!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 83dc86c6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   язък ти само за осемнайсетте години, акъла ти още на 12

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: d7a3c12e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Мнението ми е, че трафика на жива плът те дебне, а ти с тези тайни и лъжи пред родителите си си уязвима да се превърнеш в лесна плячка. Опичай си ума, защото от Щатите трудно ще те върнат.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 ден
hash: ae6d9787c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Това е измама, в САЩ си имат достатъчно хубави жени. Няма да внасят от нас. Най-вероятно те гласят за простутка. Такова нещо като "модел" няма. Лъжат малки путки и после ги правят курви. Мисли с главата си и не се продавай.

 
  ...
преди: 8 години, 17 часа
hash: 3d13c9a398
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Не се обиждай, но или лъжеш, че си на 18 или не лъжеш, но пък разсъждаваш като 10 годишна.

 
  ...
преди: 8 години, 15 часа
hash: efb1a79ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Да бе, да точно така става. Свършиха се моделите в Щатите, та вече и по Инстаграм от БГ-то почнаха да ги ровят.

Отиваш там и изчезваш в "природата", така че и ФБР-то не може да те открие и въобще няма да си първата. А дневното слънце на Америка ще го видиш точно през крив макарон. По 10-ина ти минават на вечер за да изкараш надницата на господина с "модната агенция".

На 18г. би трябвало да си по умна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 13 часа
hash: 8f9c5b9e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ти решаваш! Щом вече си на 18. Но товята приятелка найстина може да е права! Не се знае какви хора има по улиците. Привличат момичетата само за да правят секс с тях или да ги изнасилят! Не се доверявай! Кажи на родителите си за да вземете правилно решение!

 
  ...
преди: 8 години, 13 часа
hash: 07c3a928e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Според мен не прави нищо, което родителите ти не искат.
Ако искаш да станеш модел първо стани в България
Като ходиш в чужбина може и да няма връщане
Ако този господин не е измамник, ще идва да говори лично с теб тук в България!

 
  ...

...
преди: 8 години, 12 часа
hash: 459b9c37d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Казано, честно си е измама. Защо? Как така ставаш модел без да имаш условия на договора? Заплата, квартира? Така ли се подбират модели само по снимки? Това, че ти е изпратил някаква страница със снимки на други модели - ивинявай и аз без да имам модем бизнес мога да изфабрикувам веб страница с мои данни и снимки от други модели. Интернет има много недостатъци, единия от които е че в много от случаите не може да се има доверие на цялата информация в мрежата. Ако можеш се свържи с някой, който работи за него и се опитай да обмените идеи и мнения. Иначе може да е предложение за секс модел. Това е Ел Ай, там покрай хазарта са изпечени доста в лъжите. Особенно с това - ако сега откажеш, никога няма да имаш такава възможност. Класическа фраза за да накараш другия да не мисли много а да залага в хазарта. Ти отиди там - а как ще се върнеш ако е фалшива работата?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 часа
hash: d349529040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Аз също съм модел и ще ти кажа,че това е измама на 100 процента.Несериозно е да се предлага ангажимент в инстаграм.Трябва да се свържат от агенция,да изпратят договор и най-важното ДА СА ТЕ ВИДЕЛИ НА ЖИВО.Работя като модел и в Англия и няма такова нещо като харесване по снимка.Измерват се много обстойно ръст,мерки,гледат се зъбите,проверяват те за татуировки.Задължително на кастинга трябва да си без капка грим и бански без подплънки.Да не изброявам още хилядите неща,които са нужни.От една държава в друга не може да се вземе модел без да е препоръчан от агенцията в страната в която е работил.Например аз работя във агенция в София,те звънят там питат за теб...Агнецията гарантира за теб един вид,послед си правят договори и заминаваш.Така ти имаш сигурност,амариканеца застраховка,БГ агенция пари ;)

 
  ...
преди: 8 години, 8 часа
hash: d33818d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   На мен това ми прилича на зарибявка за проститутка или компаньонка. Лицензираните агенции никога не казват на бъдещите модели - Ама това е оферта само за две седмици или нещо подобно и ако не реагираш сега не те искаме. Това е принцип при измамите - притиска се човека, за да няма време да провери кой какъв, откъде и т. н. Втората червена лампичка идва от твърдението, ама не казвай на никого. Това е гаранция, че после ще ти се изгубят следите и няма да могат да те открият. Истинските агенции са работодател и не би следвало да казват, ама не казвай на никого. Та те ще ти искат регистрации, осигурителен номер и т. н., защото легалния бизнес плаща осигуровки и данъци! Това е измама. Пази се момиче!!! А може и дори да не попаднеш в САЩ, а кой знае кой бордей в Европата.

 
  ...
преди: 8 години, 5 часа
hash: 4696d6aafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Отивай. Излъжи родителите си (хората, които са ти дали всичко), напусни ги заради евтината ти к рвенска суета и да не ти пука за мъката, вината, страданието и нечовешкото мъчение, което ще причиниш на нещастната си майка или баща. М йната им.

Не си го питала за телефон, нямали сте видео разговор, не ти е дал никаква гаранция за нищо, нямаш рознати в САЩ, отиваш отвъд океана без какъвто и да е резервен план, дори няма никой тук да знае къде си. Но има снимки качени. Трябва да е легитимно.

Защо си още тук? Отивай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 24 мин.
hash: 69b392c9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Ахахаха! Добре, шегата не беше перфектна, но все пак си я биваше. Ти се шегуваш, нали? Кажи ми, че се шегуваш! Няма как някой да е толкова... Или пък има? Хайде де, едва ли някой може да е... Как да го кажа, че да не прозвучи толкова грубо? Умствено изостанал/а? Не, сериозно, ако това не е шега то ти си тъпа (предполагам, че си момиче), ама не като галош, галоша е по - остър. По - скоро като... Егати и един цилиндър не може да е чак толкова... Както и да е... Вероятността въпросният "господин" да те превърне в проститутка е, ами около 99. 9% ( или с други думи, няма да станеш модел). Съществува и вероятността да свършиш на някоя операционна масичка и някой значително важни части от вътрешностите ти да липсват. Разбира се, може и да греша, но вероятността за това е, като да паднеш от самолет без парашут, след това да те прегази кола, после камион, после автобус, след това валяк, после амфибия, след нея танк и накрая да те удари гръм и след всичко това, ти някак си да оживееш. Капиш? Най - добре се посъветвай и с родителите си преди да направиш някоя глупост. Ам... Освен това, може би трябва да се вслушваш в думите на приятелката ти, едва ли е гении, но в сравнение с теб си е направо за нобелова награда (голяма постижение за умните хора). Колкото до профила, ами и аз мога да си направя профил пълен с модели, които уж работят за мен и да кажа, че съм големия шеф на най - известната модна агенция в света (която и да е тя), а пък диамантите с които уж съм се накичил, блестят толкова силно, че заслепяват звездите по небето. Между другото, не го приемай лично, не се опитвам да те обидя, но просто в бъдеще ще е добре да напрягаш малко повече онова нещо, което стои на раменете ти, точно между ушите (за главата говоря). Не е толкова трудно и всъщност е доста полезно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6351b65c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Такъв наивитет, и толкова безотговорно отношение към самият себе си се случват за съжаление твърде често. За какво са ви тези мозъци??? Само за умението да качвате снимки ли??? Толкова ли е трудно да спреш за момент и да помислиш: " Този човек не го познавам, никога не съм го виждала" В интернет е пълно с измамници и точно ти си най-красива, и точно ти си избраната за Америка, ама тайно, никой да не знае. И какво ти се завъртя в ума?? " Ще отида там, 2 седмици снимки, ще спечеля куп пари, ей така от нищото, щото нали съм красива и после си се прибираш и вс е ок? ! Никакъв САЩ няма, никакви пари няма и никакви снимки няма, така се набират проститутки.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 294a2cce3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   И аз мисля, че това е измама и всъщност може е свързано с трафик на хора например...
Всеки може да качи някакви снимки в инстаграм, така че това не е доказателство. За 15 минути мога да си направя такъв профил, да намеря чужди снимки уж на модели и да започна да пиша на неопитни момичета като теб.
Много подозрително е, че ти се поставя срок, в който да решиш...
Аз бих казала: не си заслужава! Не се подвеждай, защото ако попаднеш в някоя престъпна мрежа, няма излизане!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9fe3015d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Разпитай го този много подробно за всичко, до последния детайл, за да си сигурна, че няма нещо гнило. Разбери името на агенцията, проучи я, намери им сайта, потърси мнения от модели, които са работили за нея. Също така недей да лъжеш вашите. Първо, че е грозно, и второ, ще се усетят по някое време. Щом си пълнолетма няма как да те задържат насила. Може би няма да одобрят, но ще го приемат по някое време.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ac22801209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Мисля , че ако заминеш ще направиш кариера в най-древната професия.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6b2e1e4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   според мен е лъжа, твърде хубаво звучи, за да е истина. И аз съм попадала на такива в инстаграм и лятото даже един ми писа, но забравих от къде беше, предлагаше ми пари и да замина и такива подобни. Според мен не се връзвай, защото ако отидеш там може да съжаляваш и този дето ти е писал да не е такъв за какъвто се представя. Единственото, което ще направиш е да си съсипеш бъдещето. На мен това ми е мечта по принцип, но не бих тръгнала просто така заради едно съобщение. Първо бих проучила и тогава да се навия.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7da18b39a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Миличка, ами ако това е някой сводник който иска да те продаде за проститутка? Цялата работа ми изглажда съмнителна Ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1d8a3ba026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Типичен случай на трафик на хора. Избират си млади и няма да си обиждаш глупави момичета. Много добро идея да не казваш на вашите къде отиваш, така като те замъкнат в някой бордей да блудстват с теб, никой няма да знае, че не си в България, само ли да ти помогне. Модна агенция от LA те е намерила теб обикновеното момиче от социалните мрежи.... ти луда ли си?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5d5d94fb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Реших да не ходя. Не знам дали е измама или не, но няма да рискувам. Господина с агенцията не ми е казвал да не казвам на никого, аз реших да не казвам защото знаех че няма да ми позволят да замина, но няма значение, защото няма да ходя. Благодаря за съветите, бяха ми от полза.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 75780524ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   остави това че явно акъла ти бяга доста, ама ти не виждаш ли по новините, не четеш ли в интернет колко измами стават, трафик на хора, могат дори да те убият и да ти продадат органите това е доста " модерно" на черния пазар. а това да не кажеш на родителите си е най- голямата глупост пък, която прочетох. момиче не се връзвай. слушай какво ти е обеснила номер 39. това което тя ти казва е на 1000% правилно. никой няма да ти вземе заради фотошопираните снимки в инстаграм. хората не са тъпи

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ef25f87c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   абе я прати линк да го видим тоя, ти може да си се отказала ама кой знае на колко още пише

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker