Самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Самотен
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2022 пъти
Здравейте! Имам нужда от съвет реших да напиша историята си тук защото няма на кого да споделя ще започна направо за да не Ви губя от времето. Момче на 18 години живея в чужбина повече от 3 години с майка ми и леля ми но те са от 10 години тук. От близо месец една приятелка на майка ми дойде да работи тук но леля и нейната приятелка не се разбират много мама прекарва прекалено много време с нея и не ми обръща много внимание понякога след работа отива при нея и спи там а аз седя с леля вкъщи и се ядосваме знам че и тя иска личен живот но вече забелязах че не я интересувам вече много пъти съм и казвал че ми става много обидно така и тя ми обеща че няма да ходи тям вече но за съжаление продължава имам чувството че се превръщам в агент който следи майка си но разберете ме че не е много приятно преди се беше супер прибираше се вкъщи след работа разбирахме се и нямаше проблеми но след като дойде това момиче тук всичко се обърка момичето не е лошо но зареди нея леля и мама се карат постоянно и на мен ми писва баща ми живее в Дания от близо 10 години но не се разбира с майка ми и понякога си мисля че там ще ми и по-добре но от друга страна мама ще е сама и съм много объркан за щастие в училище се справям добре и нямам проблеми и смятам след 2 седмици да се прибера малко за да си почина от всичко. Ако може да ме посъветвате какво да правя с нея защото и аз не знам вече казал съм си вече да прави каквото иска няма да и се меся но после пак започвам да мисля за това. Мислите ли че ако и поставя ултиматум ще се спре мислил съм го но не съм сигурен още. Ще се радвам да ми помогнете. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7e06ccf54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ти си на 18 г. Не пишеш дали учиш, дали работиш, но сам разбираш, че си вече голямо „птиченце“ и е време да отлетиш от семейното гнездо, не да отидеш при от мама при тати. Ако учиш, ще останеш при майка си докато завършиш, а след това започни работа или отиди да следваш, но пак работейки и живей живота си. Замисли се за свои път, не ходи по пътищата на своите родители.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb05b27cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не рaзбирaм кaквa е тaзи твоя зaвисимост от присъствието нa мaйкa ти. Тa ти си нa 18 г вече млaд мъж. Тя имa личен живот, и тaкa трябвa дa бъде. Остaвa и ти дa нaмериш своето място, приятели, средa. A нa лелa ти пък кaкъв и е проблемa, че се ядосвaлa?? ! Тя пък в кaчеството нa кaквa? Вие двaмцaтa се държите с мaйкa ти по- зле от ревнив съпруг.
Нямaте тaкивa прaвa върху нея. Единственото, което би обяснило донякъде поведението ви е ти дa чaкaш кaто мaлко детенце нa готово хрaнaтa сготвенa, сервирaнa, прaне изпрaно и т. н. И кaто я нямa мaйкa ти, леля ти дa те обслужвa и зaтовa дa се нервирa, че поемa един вид зaдължениятa нa мaйкa ти.
Сaмо че, мaйкa ти подобни зaдължения отдaвнa не би трябвaло дa имa. Трябвa дa си сежобслужвaш сaм. Тя рaботи, носи у донa и плaщa сметки. Дaно не очaквaш и дa ти бъде прислужницa.
Търси си приятели, обслужвaй се сaм и остaвете и двaмaтa женaтa нa мирa дa си поемa глъткa въздух.
Винaги можеш дa рaзговaряш с нея кaто мaйкa и приятел, но не дa очaквaш подчинен/ зaдължен прислужник.
A леля ти.... пфу, дaли пък не зaвиждa? !

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dcb527e4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз пък от трета страна ти казвам да се върнеш в училище и да се научиш на правопис. Не може момче на 18 да не знае къде се слагат препинателните знаци.

Данев.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f102579129
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям № 1. Заживей самостоятелно, намери си приятелка, гледай си живота. Вашите отдавна са си разбили семейството, ти просто логично ще затвориш края на книгата.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 00550603be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, не се обвързвай с майка си, намери си собствен живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker