Обидиха ме тъпи французойки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Обидиха ме тъпи французойки
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2940 пъти
Историята може да ви прозвучи малко глупаво, но за мен лично не беше нещо дребно, не ми излиза от главата и аз не знам защо. Момиче на 21 години съм. Никога не съм имала особено самочувствие, но в последно време осъзнах, че не съм грозна и трябва да се харесвам. Руса съм, почти черни очи, около 1. 80 висока, с по-големи гърди и дупе, но иначе тънка талия. Внимание от мъжете не ми лиспва, но аз си имам вече от година сериозен приятел на 19 години, който замина да учи мениджмънт в Париж. Сега лятото, докато няма лекции, му ходих на гости, за да видя "Градът на любовта" най-после. Той винаги е бил класически тип красавец, привличащ много жените. Та като ме посрещна на летището и тъкмо излизахме, две надути французойки, които без да съм груба, ми бяха до раменете с криви физиономии и зъби, изшушукаха нещо злобно, което той не пожела да ми преведе, но кокошките нарочно го казаха и на английски, че да го разбера "ewww beautiful boy, ugly girl" и го казаха даже неправилно, но ги разбрах. Стана ми много обидно, защото ме принизиха и се почувствах като грозното пате до хубавия принц. Цяла седмица го мисля това и ми стана крайно неприятно. По-нагли същества не бях виждала. И в БГ съм се срещала с грубост и завист, но никога толкова видна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 71cbf7a28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не ти пука. За да обиждат така директно, явно са много прости и първосигнални. Не мисля, че трябва да зачиташ мнението им. Щом се обиждаш, означава, че всъщност дълбоко в себе си зачиташ тяхното мнение, а не бива да е така. Зрелия интелигентен човек не бива да взема предвид лесно каквато и да е оценка.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4f520b96b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква вълнуваща история. Утре очаквам продължение, как в детската градина Деси те е оскубала.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a547dab0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не трябва мнението на останалите да ти бъде критерий. След като ти се възприемаш за хубава, това е достатъчно, а и още повече, че приятелят ти те харесва! Съгласна съм, че никой няма право да обижда и да говори по този начин, но има всякакви хора. Бъди себе си и не го мисли повече!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a547dab0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не трябва мнението на останалите да ти бъде критерий. След като ти се възприемаш за хубава, това е достатъчно, а и още повече, че приятелят ти те харесва! Съгласна съм, че никой няма право да обижда и да говори по този начин, но има всякакви хора. Бъди себе си и не го мисли повече!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 71cbf7a28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Французите са много надути и дори груби с чужденци. Бях в Париж и рецепциониста в хотела изобщо не ни поздрави, а намръщен ни уреди документите. На следващия ден минавам край рецепцията, имаше някакъв друг мъж, аз го поздравих първи, а той ме изгледа с тотално мълчание, все едно ме нямаше. За подобно отношение съм чувала и от други хора, били във Франция.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 53cddb0cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ей че злобни хора има на тоя свят. Трябваше да им отговориш подобаващо. Знам, че е трудно на момента да се отреагира, обаче наистина са си го търсели. И аз съм като теб, чувствителна съм и помня обидите. Съжалявам, че в някои моменти не съм била по-уверена, за да сложа на място такива индивиди. Нищо, ако случайно някой се отнесе зле с теб отново, спомни си какво ти казах. Една кратка реплика или жест са достатъчни :) А и приятелят ти не бива да е безучастен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 54ccf7789b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, да не ти пука. Французите по начало са кофти хора. те не се интересуват от нещата които са истински а от парите. видиш ли французин да знаеш че е повърхностен човек. имах гадже французин.... най-тежките 3 месеца. докара ме до тежка депресия - самочувствие и мания за имущество. никога не беше щастлив. никога. все нещо не му е ок. пари имаше, но не му достигаха, имоти имаше но не му достигаха. та тия джофри просто са завиждали. та живота продължава. ти си хубава, гаджето ти е хубав, умни сте, млади сте живей си живота и такива неща ги пропускай покрай ушите си. целувки Кака Валка

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 75db2dabfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Приятелят ти си е замълчал, не те е защитил. Ако е българин, разбирам, то нашите са винаги схванати пред чужденците и стоят като напикани, което смекчава вината на 50%. Но пак няма никакво извинение.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 07f7595786
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №6
Много, ама много лош съвет даваш. Осъзнаваш ли какви проблеми можеш да си навлечеш, ако тръгнеш да скачаш на всекиго за няма нищо?
И ти, и авторката прекалено драматизирвате. Това са напълно случайни хора, които нито познавате, нито някога ще видите отново. През едното ви ухо да влиза и през другото да излиза. Не знам авторката защо продължава да го мисли толкова.
Не е приятно, много добре знам. Постоянно има някой, който ще ме погледне накриво, ще се подиграе за походката ми (най-вече за това), гледат ме и се усмихват нагло, но аз ги подминавам и не им обръщам внимание изобщо. Изключително дразнещо е, но тук, в моя град, е така.
Човек няма смисъл да се тормози заради някакви идиоти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3243444f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторката: Благодаря на всички за експедитивността и отговорите! :) Аз малко се стъписах, защото толкова директна грубост не съм срещала никога и не знаех как да отговоря, иначе бих ги наредила. А приятелят ми не се интересува от чуждото мнение - и него да го бяха обидили, щеше да си замълчи и да ги задмине с гордо вдигната глава и усмивка. Разбира се, ако някой ми посегне физически, никога не би стоял безучастен. И да, българин си е. Съжялявам, че не съм като него и всякакви дребни коментарчета ме удрят право в емоциите, не знам защо... като цяло съм много чувствителна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: deb8b2496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Избщо не се притеснявай, напротив, трябва да се радваш, защото очевидно са го казали от завист. Колкото до Париж, ако не е зарди архиектурата, ще си помислиш че си някъде в северна Африка. Пълен е с негъртански и арабски отрепки и улиците навсякъде смърдят на пикня. Горе главата и хич да не ти пука, толкова им и бил акъла и това са направили.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9512c23dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Българските момичета са най хубави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5d0d3abb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Французите са лицемерно и/или нелицемерно любезни, много учтиви, усмихнати и услужливи (в общия случай). Вършат си работата изискано и с класа. И да - говоря точно за Париж. Но там има много чужденци. Които обаче обикновено попиват парижкия дух. В тази връзка - историята или е измислена, или това са били някакви комплексирани пришълки, на които мястото им изобщо не е в Париж. :)
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5d0d3abb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И напротив - французите поздравяват дори непознатите на улицата, а камо ли да не отвърнат на поздрав. Темата и коментарите са ми доста спекулативни и това би го прозрял всеки, живял във Франция.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5d0d3abb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Пак съм аз :) - за семейство не бих избрала французин, но да си клиент във Франция е сладострастие! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker