Малко помощ относно полета до САЩ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Малко помощ относно полета до САЩ
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1699 пъти
Здравейте, имам нужда от малко помощ от някой, летял наскоро - родителите ми ще ми идват на гости края на месеца, през Амстердам, и после Атланта - Key West. Аз съм позабравил как беше, та ако може някой, летял наскоро, да ми припомни как беше, имаше нещо издаваха се нови бордови карти на първото европейско летище, и после като кацнат в САЩ, трябваше ли да си чекират багажа отново, малко ми е смътно.. Няма да им е лесно, защото не разбират хората английски твърде, та някои ако има пресни спомени и съвети, ще се радвам да ги сподели..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: d998a71f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм позабравил, но за чекирането в Атланта май си прав. Трябва да го направят, като преди това, мисля, се редят на едни дълги опашки, които не са за граждани на САЩ. Правят снимки и взимат отпечатъци, ако не се лъже. След това отиват взимат куфарите, намират компанията с която ще летят от Атланта до твоя град и натам ясно. Ако пък Атланта е крайна дестинация това с багажа отпада, разбира се. Също така в Амстердам преди да се качат на самолета за САЩ ще ги разпитват най-вероятно- къде отиват, при кого, за колго време и тн. Мен точно в Амстердам веднъж ме разпитваха 15 минути- къде съм бил в България, какво съм правил, с кой съм бил?
Нека питат на летището в България относно багаж и бординг пасове, но предполагам багажа чак в Америка ще го търсят. Амстердамското летище е доста оправно, така че ще се оправят. Само да се не притесняват- аз съм минавал по тоя пък и паниката е голяма.
Хората навсякъде са разбрани и ще влезнат в положение, пък може и пътьом да срещнат я някой българин, я сърбин, я руснак... Ще се оправят, не ги мисли!
Дано да съм бил полезен, макар че и аз съм позабравил доста работи.
Всичко ще е наред! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 46746015e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако се прави прикачване на територията на САЩ то да може да се наложи ръчно да се чекира пак багажа. Ако обаче полетът им на територията на САЩ е само един (т. е. излитат от Амстердам и кацат в Атланта), то няма нужда от ръчно чекиране.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d962eb8458
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей, какъв късмет, че живееш в Key west. Обожавам това градче с неговата атмосфера. Относно въпроса ти, вашите ще трябва да. минат емиграционен контрол на първото американско летище. Ще трябва да са с багажа си. Изключително неприятен и дълготраен беше този контрол, може да. имат "късмета" и са ги подберат в някоя стая. Случвало ми се е 2 пъти. Аз влизах с страната с C1-D виза и може би затова контрола беше по- стегнат. Предупреди ги за суджуци и ракия, освен че ще ги вземат, ше им тръснат и глоба.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker