Луди хора! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Луди хора!
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3013 пъти
Здравейте, аз съм момиче и съм на 25 години преместих се в друга държава да живея и работя. В момента живея с баща ми и втората му жена. Проблема ми е следният. Откакто живея при него нямам лично пространство. Постоянно когато говоря по телефона или скайпа той слухти и си намира поводи да влиза в стаята, даже веднъж по скайпа както говоря се показа на камерата с човека с който говоря...Това ме принуждава когато искам да си водя лична комуникация да излизам някой път от квартирата. Казвала съм му много пъти ,че не бива да прави така но той си е такъв иска всичко да знае и си вре носа навсякъде. Имах един спор с майка ми по телефона за неща ,които не искам той да слуша, защото няма да ги разбере и излезнах една вечер пред блока. Проблема е следният. В градчето има една българка, която е много ревнива, направо до лудост. Нейния приятел германец ми е шеф където работя, но аз не знам немски и с него почти не говоря. Една вечер ми звъни по телефона с преки обвинения ,че съм имала нещо с него, защото го видяла пред тоалетната от която аз съм излизала... Казах и ,че това е пълна глупост и че ме обижда по този начин, но тя си е навила на пръста нещо. И сега тази вечер, след като говорих с майка ми по телефона и се прибирам...баща ми ми държи сметка, с кого съм говорила...Подразни ме много, защото той самия излиза и никога не ми казва къде отива или с кого е...казах му че не е негова работа. И той бърза да ми каже, че било негова работа защото разбираш ли въпросното момиче и шефа ми са пред входа на блока ми и едва ли не ще се разправят ...направо бях като гръмната...В допълнение мога да кажа, че си имам приятел, който е в съседен на този град в който живея и не мога да повярвам, че някой може да бъде толкова луд за да ревнува от нищо....и най ме заболя ,че собствения ми баща е склонен да ме подозира в нещо, което няма как да съществува. Утре може да ме обесят на първото дърво и аз няма да знам защо...как може хората да са толкова луди , подли и ревниви.....??? Искам да се махна от този град и от тези хора, защото всичко което се случва ме обижда много .....Струва ли си да се махна само заради такива хора? Въпросното момиче знае немски и ми се струва, че би направило интриги и лоши неща за да ме махнат от работа, не знам на какво е способна все още , но веднъж бях чула, че се е сбивала с бившия си приятел от ревност...Дайте ми съвет. На шефа ми вече и добър ден не смея да му кажа, а няма как да се защитя на немски пред него, защото не знам да говоря , а той не знае английски...Помогнете ми със съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6563166107
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей и аз съм на 25 и съм в Англия и дори имам сходен проблем само, че с психо съседка, чакам да ми одобрят темата и може да върнеш жеста. Така, сега по твоята тема. Първото, което е германците са богати, поддържани и свободолюбиви. Българките повечето в чужбина, нали знаеш, обичат парите. Това, че тя е с германец, говори достатъчно, само по себе си. Нея я е страх да не изгуби своята касичка и пази ревностно спонсора си. Той явно има слабост да залита по чужденки, а ти си привлекателно младо момиче, за което ти нямаш вина, и което той среща всеки ден. За нея ти си заплаха и тя е включила на режим отбрана. Каквото и да наговори тя на своя любим няма да е от значение, защото шефа ти сам знае какви са вашите отношения. Стига да не му постави ултиматум, че трябва да те уволни, а най-вероятно ще те уволни за да си няма проблеми с нея. Ако се стигне до там, тя първо много ще се унижи както пред него, така и пред теб. Интересното е какво се е случило, когато са дошли пред дома ти, каква беше развръзката?
Ако има варянт да я засечеш някъде и да и обясниш, че тя всъщност не знае нищо за теб и да и кажеш, че това е твоята любов и й покажеш да речем снимка с гаджето си. Може и да се замисли и да пусне гарда. Но много зависи какъв тип човек е тя. Нали знаеш има хора за, които просто не си струва да се хабиш. Пробвай нещо каквото и да е да я трогнеш, да ти влезе в положение, но за момента не напускай работа, след като тази жена е единствената причина.
Относно смяната на града, не се и замисляй, ако с мончето го искате. Нямаш деца и сега е момента да правиш каквото ти хрумне и да се насладиш с пълна сила на всякакви щуротии.
Бъди смела и да не ти пука много от последствията. Ти като си се държиш коректно, не трябва да ти пука тая какво си е помислила.
Поздрави

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c607e999d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изнасяй се. Какво питаш даже? Бягай надалеч!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b2266fed6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е сори ама ако на 25 разчиташ на баща си да те издържа няма да се оплакваш че нямаш "лично пространство"!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8cfde07996
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-добре обясни на всички замесени и на ревнивката, че си имаш приятел и не харесваш господина, на баща си и т. н обясни всичко. За да избегнеш драмите за напред.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 267164cf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами като начало сте селска идилия.... взимаш си тел. и излизаш навън и си говориш. Второ седни и учи, нета, ютия изобилства от безплатни материали. Не си губи времето в безсмислен ни разговори, използвай времето да учиш, така ще си намериш и нова работа и приятели и квартира. В чужбина съм и се чудя как има хора от години живеят в чужбина, но нямат желание да учат езика, дори са много важни. Това е моето мнение, всичко друго е битовизъм.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 155d2ab8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Интригите са гадно нещо. Направи всичко възможно да публикуваш снимки с момче, за да знаят всички, че си ангажирана. Не е лошо да започнеш да се прибираш вкъщи с някой приятел, да демонстрираш, че си обвързана. Не влизай в обяснения, защото така излиза, че се оправдаваш без да си виновна. А с баща ти е необходимо да проведеш сериозен разговор за личните граници на всеки и спазването им. Другото е неуважение и незачитане на човешката личност.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 084006b66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   авторката

Ситуацията се реши! Момичето ми се извини за обаждането си по телефона... каза ми че някой и е наливал масло в огънят и й е говорил, че съм имала нещо с този човек. Каза също, че не е видяла добре когато излизам от тоалетната и си е помислила, че и нейният приятел е бил там. Донякъде това ме успокоява, но за в бъдеще не знам какво мога да очаквам от такива доброжелатели, които само интриги гледат да плетат и си мисля, че е най- добре за мен да се преместя на място където няма българи... за жалост

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a83fa649c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Твърде голяма си, за да живееш с баща си. Оттам идват проблемите. И още нещо: живвеш при тате, за да не плащаш квартира, приятелката те е уредила на работа при спонсора си - ти си в зависимост, а поради личните взаимоотношения направо в състояние на робство. Напълно те подкрепям, ако обмисляш път назад. Това би било разумно решение.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 16892aad48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хм, нямате общ език с шефа ти, е как работите заедно!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker