Проблем с мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Проблем с мъжа ми
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2576 пъти
Живея в чужбина от няколко месеца имам дъщеря на 6 месеца и съпруг с когото сме заедно не отдавна, той е баща на дъщеря ми, той работи а аз си гледам детето! На пръв поглед всичко изглежда наред или поне така се старая, но всъщност истината е, че живота му е пълен ад! Съпругата ми работи от 8 до 6, а когато се прибере вечер вместо да седнем и да обсъдим как е минал денят ни, той започва да се заяжда с мен, не прекъснато ме убижда, била съм дебела глупава, пропаднала, грозна и каква ли още не, била съм лоша. майка и всякакви от този сорт. С него нямаме нормален разговор, аз нямам приятели тук, а за да изляза и да се видя с хора трябва той да ме изведе с колата си тъй като живеем в китба къщичка в гората, но това нне се случва, той излиза с неговите, приятели и братовчеди а когато пожелая и аз да изляза ме убижда навиква ми и се държи с мен като с боклук , имаше някаква грешка в акта на раждане на дъщеря ми и се наложи да го поправяме в момента чакаме нов но, се оказа че тъй като нямаме граждански брак трябва да минем през съд за да бъде вписан той като баща на дъщеря ми започнахме процедурата по делото, но тя се точи доста дълго а а з вече не издържам случвало се е да не излизам по 2-3 седмици и да не се срещам. с хора само с детето си, с неговите роднини не мога да седн и да разговарям тъй като те нон стоп ме изкарват лоша майка ако не седя вътре с дс детето! Не издържам при всеки опит да иЛяза с него има скандал и ако успея да го накарам да ме изведе ставам жертва на ужастни псувни заяждания и убиди! Случвало се е да прекарва по 10 Мин. За 2 денонощия с дъщеря ни а през останалото време да е в съседна до нашата къща с неговите братя, братовчеди и приятели! Тази вечер след поредния скандал, че не се е прибирал два дни той се опита да ме удари, започнахме да се борим , но вкрайна смета не постигнаха нищо създадох си още по голям ад стигнах до там, че се опита да извади окото ми с нож! Не мога вече иам да се спася, но съм вързана тук докато той не реши да ме пусне! Моля ако някой вижда изход от ситуацията ми да ми даде съвет благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: e30c366ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На първо време отслабни и започни да се стараеш повече завъншния си вид. Така ще започне да гледа на теб с друго око, да те харесва желае и уважава.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 08ccac3df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля, модераторите да публикуват коментара ми, надявам се, че няма да прозвучи обидно и ксенофобски. Предполагам, че авторката е много млада и за съжаление в болшинството от семействата от ромския етнос, положението на жената е незавидно. Разбира се има и изключения. Имам приятелка, която цял живот мъкна мъжа си на гърба, той де работи, де не работи, пие, посяга и все се държи за некадърните си роднини. Още като са ги оженили ( тя е била на 16 години) са ѝ тръснали да гледа бебето на девера ѝ ( майката избягала), другия брат на мъжа ѝ- инвалид и болен свекър. И все ми викаше, че за " късмет" е имала гинекологичен проблем, че не ѝ е направил съпругът ѝ 3-4 деца. На 22, вече с по-друг акъл е родила дъщеря си-остана си само с нея. Преди няколко години заминаха за чужбина- същото положение. Тя на три места работи, ходи на курс за изучаване на езика, плаща наем, сметки, а нашия човек- само пиене, купони и работа за него все не се намира. И накрая моята приятелка ѝ писна и го заряза. Той- два реда сълзи, три- сополи. Но за да се отърве от този воденичен камък, на тази жена ѝ отне 25 години, при цялата борбеност, инициативност, смелост и природна интелигентност. Истината е, че просто не зная какво да посъветвам авторката, тя явно няма близки там, където живее, изцяло е на милостта на родата на мъжа, детето е малко- не зная, просто не зная.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 64540dc224
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това в коя държава е?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 620e522524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако си в цивилизована държава, има организации, които помагат в случаи с домашно насилие. Това при теб е такова, след като дори не може да излизаш от къщи. Първо сподели с родителите си в БГ ситуацията, някой да ви дойде на гости иа ко може, да те озмъкне оттам с детето и се върнете в България. Ако съсем не могат, се обърни към организации, които подкрепят жени с домашно насилие. Има хостели, където могат да те настанят с детето. В краен случай се обади в полицията, че те заплашва физически. Изобщо не стой така да си му в ръцете. А и е по-добре да се разведеш с него след време.
И ако можеш спешно започни работа. като имаш свои доходи, ще си много по-мобилна и независима. Дори и да си чистачка.
Видяла си вече истинското лице на съпруга ти.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f0e17ea769
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявай, не се заяждам и въпроса ми не е на етническа основа, но вие не сте роми, нали? Защото сбирки постоянно с братя, братовчеди, къща до вашата, вадене на око с нож, скандали нон-стоп, ми прилича на ромска култура. Няма лошо и роми да сте, ама тия разправии и тормоз... Пък и дете имате. То става свидетел на всичко, което не е добре за неговата психика, а и за твоята. Можеш да потърсиш помощ от Асоциация Анимус - за домашно насилие, или пък Отдел закрила на детето във вашия град. Не е нормално да живеете в такъв ад. Трябва да спасиш и малкото останало ти достойнство и да се махнеш с детето от насилника. Нищо добро не те чака в бъдеще. Най-много още няколко дечурлига и бой до посиняване, ако имаш някакви потребности и желания. Върни се при родителите си, ако имаш такива, или се подслони при близки на първо време. Подлагаш детето си на тормоз, когато с баща му се карате и биете. Ако някои подаде сигнал до органите, които отговарят за това, може и да ви отнемат детето, защото явно нямате необходимите условия и родителски капацитет да го отглеждате в нормална за развитието му среда.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d271779e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами погрижи се за външният си вид, помисли да не си агресивна, викаща и въобще всички качества, които отблъскват мъжа. Помисли как да уплътняваш времето си и как да интегрираш с тези хора или как да промениш живота си драстично. Отиди малко някъде другаде на гости, роднини, близки... и къде живеете в някаква гора, затворена общност ли?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f35d30ccd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отиди в полицията и поискай закрила, това е много сериозно. ще ти помогнат с жилище време, поискай и ограничителна заповед срещу него. А трябва и да го арестуват за това, което се е опитал да направи него жал. пожали себе си и детето си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cd18789369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чакайте малко хора недейте така.
Ако човек обича истински и безрезервно няма да убижда така.
Наистина е важно жената да се поддържа, но това което прави мъжът е просто отвратително.
Аз минах през същия ад.
Даже при мен беше станало много по- лошо.
И какво получих накрая този човек ме докара до такъва здравословни проблеми че се чудя от къде ми е дошло. Чудеса от храброст направих, а получих унижения.
Бягай докато е време. Няма да излезе нищо от тази връзка.
Вредиш на себе си и най-вече на детето.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a2c650ac2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Надявам се ти и детето ти да сте добре. Потърсете помощ от полицията. Не си рискувай повече живота, за коя страна пишеш е важно да се знае.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fee970c67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами... ти си го избрала за твой мъж а сега се оплакваш, да си мислила на времето. Имаш вариянти пред себе си в зависимост какво искаш, едното е да поговорите ако може да се разберете, да търпиш или да се махнеш от там. (ж. 27)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker