Българи в Мексико??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Българи в Мексико???
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 4517 пъти
Привет на всички!
Абсолютен лаик съм в този сайт.. та въпроса ми е : има ли българи живеещи в Мексико? Как стоят нещата с работа, квартири и т. н. Който има опит и желание, разбира се, да сподели. Много сериозно се замислям да "избягам" от иначе прекрасната ни държава, а Латинска Америка винаги ме е привличала, в Европа въобще не ми се живее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 1497a523ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си ли гледал документални филми за Мексико. Там има страшно много престъпност а заплатите са по- ниски от България. Защо мислиш има толкова много имигранти в САЩ.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c04e5b9717
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мексико? Това е една от най-мизерните, мръсните и ОПАСНИТЕ страни в света. Ако ще бягаш в Латинска Америка, първо трябва да знаеш испански, второ избери сигурна страна. Препоръчвам ти Еквадор или Перу. Дори Куба, но никога не ходи в Мексико! Преди комунистическите експерименти и Венецуела беше много хубава, сигурна държава.
В Африка също има някои страни, които са интересни и сигурни, с хубав климат - Руанда примерно, където преди е имало много гадна гражданска война, Намибия, в Западна Африка виж и се интересуай от държавите, посети страниците на нашето посолство там. Има такива държави, с които от комунизма поддържаме добри отношения и имаме дипломатически представителства. Можеш да развиеш някакъв внос-износ към Българи, нещо с туризъм, но трябва да знаеш местния език. В Африка по-скоро се говори английски, затова отварям тази тема. Успех
Божеее, луд човек - Мексико!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 745c97701d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И аз се присъединявам към тези два коментара, които се изказват негативно за Мексико. Бил съм два пъти в Мексико преди много години. Първия път беше от Сан Диего през Тихуана до Енсенада и обратно същия ден. Втория път бях на почивка за 10 дена в Канкун, на източния бряг точно срещу Куба. Но тогава беше по-спокойно, освен това когато си на курорт проблем няма. Но ти трябва да живееш в някой малък или голям град и там е съвсем друго. И какво ще работиш, нали по някакъв начин трябва да преживяваш. Мексико е пренаселена и работа за всички няма. Замисли се защо толкова мексиканци преминават границата нелегално и идват в Америка. Освен това има голяма криминалност, повече от БГ. Ти вероятно си гледал някои мексикански филми и романтично си се влюбил в Мексико. Истината е съвсем друга. Ако толкова не ти се живее в БГ аз по-скоро бих ти препоръчал Испания или Португалия. Не казваш на колко си години, но трябва трезво да гледаш на живота, иначе може да си имаш много проблеми. Знам такива хора в имиграция

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7a7421fae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбиам защо искате да ходите в Африка или Южна Америка. Хората там дават мило и драго да избягат в Европа, а вие се натискате за там. От цяла Южна Америка, в Мексико и Колумбия има най-много насилие и убийства. В Juarez Valley в Мексико, наричана още долината на убийствата, стават по 2 убийства на ден, ужасни отвличания и хората там са свикнали редовно да виждат трупове покрай пътищата. Дори полицията не смее да ходи там. Мексиканските затвори са известни с това, че всеки който е лежал в тях, след като излезе от там, дупката на задника му е с размер на кофа. Всеки който е намисил да заминава за там, рябва да си е загубил ума.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 59cde285a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   В Мексико, освен на почивка, не те съветвам да ходиш. И на мен ми харесват екзотичните страни, като се почне от Тайланд до Мексико, но в Мексико никога не съм мислел да живея. Убийства, кражби, мизерия, проблеми с наркотици... всички бягат от там.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b9712f1b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Имам една позната, която се омъжи за мексиканец и заживя там. Това момче е син на заможни родители. После обаче заминаха за САЩ. Явно всеки, който може, дори и с пари се изнася оттам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker