Носталгия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Носталгия
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2126 пъти
Здравейте,
Ще ви помоля за съвет, защото не знам как да се справя с тази носталгия. Студентка съм и съм на бригада в САЩ тук съм от месец и половина и ми остават още 2. Знам че това не е кой знае колко време, но за мен е прекалено много. За първи път в живота си се отделям от семейството си за толкова дълго време. Уча в по-голям град до моя роден и пътувам всеки ден не съм на общежитие или далече от нашите. Имам също така приятел от 5 години и той ми липсва ужасно много. Мислех си че ще се справя със всичко, когато имах мечтата да дойда в Америка, но сега искам само да се прибера в къщи. На мястото на което работя няма какво да правя, разбира се всичко е различно от това което пишеше в офертата. Тук няма нищо има само един магазин хранителен и това е само къщи и хотели и аз работя в единия. Има и други студенти, но само 4-ма сме българите. Отвратителни са просто едвам ги понасям с другите се разбирам добре, но са тях просто не мога. За съжаление работя с тях, а не с другите и може би това още повече засилва носталгията ми. Работя по 16 часа на ден и нямам време за нищо имам само един почивен ден в седмицата и тогава спя тогава наай-близък ми минава времето и живея за този ден всяка седмица. Моля ви се дайте ми съвети как да. Си губя времето, защото просто откачам вече. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 59ebfc9b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, само два месеца ти остава, ще ги издържиш. Хубаво ще е ако можеш да отидеш да разгледаш забележителности около мястото, където живееш. Упражнявай си езика, гледай телевизия-виж поне малко от какво се вълнуват хората там, начинът им на мислене... Роднините и гаджето си стоят в БГ и няма да се мръднат оттам. Ти вземи максимално каквото можеш от Там, където си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 06b5a090dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм ходила да работя в две държави и двата пъти носталгията направо ме смазваше. Не бих го направила отново, а и местните са много лицемерни, уж ти се усмихат но виждаш че го правят със зор. Живота е прекалено кратък, че да си правя тъпи експерименти. Нямам повече никакво намерение, да разменям отново щастието си за пари!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 72b132715d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми ако не пушиш, запали цигара през ноща гледайки през тересата или прозореца слушайки музика.. Това просто прилича да се разхождаш с ръце в джоба покрай плажа. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 741ad58a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не може да бъде формулирана мисъл от студент.. Много слаб езиков потенциал.
Използвай времето, което ти остава да разбереш дали може да се справяш сама и в стресови ситуации, но всъщност има ли стресова ситуация? !? Имаш работа, имаш квартира. Ако са ти много часовете помоли за по-малко. Не се разбираш с хората, а необходимо ли е с всеки да се разбираш? Излизайки от комфортната си зона може да успееш да изградиш характер. Не вярвам това да стане, ще тъгуваш по родината, семейството, гаджето. Толкова обикновено.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 349a8280b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 4 дори не искам да коментирам написаното от теб, защото явно не разбираш смисъла на това, което преживявам в момента.
Номер 2 благодаря ти много напълно си права аз също не мисля никога повече да правя това. Най-важните неща в живота са здравето и семейството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker