Скандинавия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Скандинавия
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2413 пъти
Здравейте, обмислям преместване в чужбина, по точно в Скандинавия. Коя държава от тази географска област е най - добра за емиграция? Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Фарьорските Острови или Исландия?
Моля да дадете информация за всяка една от държавите ако е възможно. Накратко да се обосновя защо точно Скандинавия. Държавите са супер социални, това е важно за мен, толерантни са към чужденци, защото са препълнени от такива. Та, коя държава е най - удачен и подходящ избор?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: c1ab28f44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Още един наивен, немислещ наивник, си мисли че в чужбина ще е по-добре. Където и да отидеш, се приготви за голямо разочарование. Тези имигранти които са напълнили държавите им, не са им донесли нищо добро, а само престъпност, изнасилвания на жени и мъже(особенно на млади, като и старите не са в безопасност), болка, страдание, несигурност и непрекъснато растяща ненавист към всчки чужденци.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 09ade93dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобще не са толератни - студени хора са.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1e03787a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На теб май ти е кеф да живееш сред т. нар "бежанци". Швеция, Норвегия, Дания са пълни с такива, особено Швеция - в големите им градове, които се броят на пръсти, въпросните индивиди са около 40-50% и буквално са ги превзели. Почети малко из форумите, има хора, живеещи точно в Швеция, които разказват кошмарни неща за ситуацията там в резултат на безконтролното наводняване с мигранти от Афганистан, Пакистан и Ирак. Та от тия, които си изброил най-читава е Исландия. За островите нищо не знам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: be9f046333
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Социални и толерантни са само към собствените си граждани. Ти като чужденец/ка ще преминеш през целия процес на емигрант, който е много труден и отнема много време. Ако не смяташ да учиш там или нямаш следната професия: лекар, медицинска сестра или учител не ти препоръчвам да заминаваш. Пазара на труда е ограничен. Освен това е студено и тъмно. Вярно че заплатите са много добри, дори за чужденци , но се замисли дали си заслужава заради едни пари да живееш като машина - работа, вкъщи и обратното.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 35fec20548
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-подходяща е държавата, чийто език владееш. Като живеещ в чужбина мога да ти кажа, не ги слушай легендите, че навсякъде хората говорели английски и той бил достатъчен. Хубава и добре платена работа без да владееш местния език просто е невъзможно да си намериш. Така че ти можеш да си отговориш сам на въпроса в зависимост от това кой език владееш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19201004f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Явно първите 4 поста не са излиза ли от табелата в града в който живеят ка моли да са живяли и трупали опит по скандинавието. Положението с бежанците е пресилено, само в Германия са повече защото там са официялно поканени. Скандинявието е супер, наистина социялната им система е една от най-високите в света. В България само се облизват пред телевизора и си мечтаят да имат живота на скандинавците. Не е рай, но в коя ли държава по света е рай? Там дори хората с минимални работни заплати могат да си позволят неща които в България могат да си позволят само едри бизнесмени. Маратонки от 120 евро или почивка в Доминиканската република за 14 дена. Аз бих препоръчал Дания, тяхното образование също е едно от най-ценените в света. Но както се изказа и номер 5 без език по добре сис стой в България защото шанса да те вземат някъде на прелична работа клони към 0.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32153667c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много глупости говорите, и не осъзнавате че във България е такова положението от близо 30 години. Смешно ми става като почнете ама то във Германия е пълно със еди какви си Във Холандия бежанците изнасилват жените и бла бла. Всичко това там се прави със цел но още по интересното, че тия работи там са от 5-10 години. Преди 2000 Западна Европа е била райско кътче за живот... Няма да влизаме във подробности нека погледнем България и Българите. От 2007 новородените българи са под 50 процента това означава че през 2025 хора от не български етнос ще са мнозинство във гласуването а през 2060 те ще бъдат повече във всички възрастови групи. Замислете се за обезлюдяването на селата за опростяването на Българина и неговата дебългаризация. Във Дания имат -пътища ние нямаме В Холандия хората не си мятат боклуците през терасата а я погледнете между блоковете на някой софийски квартал. Има махали в Чехия със един познат за нас етнос и тези махали изглеждат по подредени от наш квартал пълен със Българи. Говорите как Турци и араби се женят за Немкини и Испанки а я вижте българките. Имаме по- висок процент смесени бракове от много Западни европейски държави и най- вече жените ни се женят за какви ли не чужденци. Винаги имаме някоя от родата къде е женена за арабин негър или европеец. Знаем да говорим много ама не искаме да погледнем нашите проблеми. След 40 години пак ще се говори на френски ама на Български - може би не може би да? Нека се фокусираме върху нашите проблеми, западняците винаги се оправят то историята го е показала. Мислете повече за България и българите а не толкова за Германците Италианците или Шведите - те все още са добре....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1e03787a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   №6, заради такива като теб, Европа в обозримо бъдеще ще бъде халифат. Скандинавия от 30 години се пълни с тези навлеци. Явно на шведите им харесва. Проблемът с моралния разпад на скандинавците изобщо няма да го коментирам. Немците са приспани, защото още не са схванали къде отиват точни парите им, т. е. не са го усетили. Времето ще покаже.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6b32c9d70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Европа е отвратителен континент, никъде не отивам освен в България, навсякъде в Европа хората са ксенофоби, които ще те третират като трета категория човек от момента в който кажеш, че си от България. Истината е, че само в САЩ и Латинска Америка приемат различните добре, защото са емигрантски държави. В някой остров в океана евентуално също, защото там пък местните може и да нямат стереотип за нас българите и да сме им интересни. Но Западна и Северна Европа са ужасни за нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker