Словения,Словакия,Чехия или Унгария - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Словения,Словакия,Чехия или Унгария
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2226 пъти
Здрасти на всички тук! Реших се тия дни, да взема дали да не почна да си правя леко по-леко планове за чужбина, че ми дотегна малко от България и от столицата. Спестявам си пари още от 9 клас, сега съм на 21. Понеже е АБСУРД, поне за мен, да ходя в Циганско-мюсюлманска Германия и Франция, реших да е спокойна страна в централна Европа, където има хубави цени за всичко, приемливо хубаво работно заплащане, ниска престъпност и където ще съм по-далеч от българските простотии.. Работя в една фабрика за производство на хляб попринцип, аз го пакетирам, опаковам и товаря. Бихте ли ми дали рецензия за всички от тези страни, качество на живот и дали евентуално биха ме взели и в някоя от тези страни биха ме взели на работа със сегашния ми опит, благодаря от сърце!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4cd757445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат, изброи всички възможни държави в последните си 20 теми. Не разбра ли, че няма идеално място на света? Ако няма "български простотии", ще има дискриминация. Ако няма дискриминация, ще има престъпност. Ако няма престъпност, ще има "циганско-мюсюлмани" (много неуважително от своя страна). Ако няма такива, стандарта на живот ще е нисък и т.н. и т.н.

Разбери веднъж завинаги, че на света няма перфектно място, има само плюсове и минуси. И винаги ще има нещо, което ще те дразни.

И още нещо - ако не можеш да си щастлив в родината си, най-вероятно няма да си щастлив и в чужбина. В чужбина се ходи от позицията на удовлетвореността - за да се обогатиш, за да натрупаш различен опит и т.н.

Ако ходиш както в твоя случай от липса - липса на стандарт, липса на удовлетвореност, липса на щастие, липса на реализация и каквото и да е, в чужбина пак ще си си деветата дупка на кавала, защото липсата е в теб самия, не е от държавата. А от себе си не можеш да избягаш никога.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 10de84a577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз така смятах, но след като дойдох в Словакия не съм убеден че е толоква добре. Да, няма нито една джамия, но и тук вече се появяват жените с кърпи (шамии) на главите. Това остави, но местните са много резервирани, студени хора - рядко общуват с някой извън най-близкото обкръжение. И на мен не ми се седи в България но до сега не съм видял добро в чужбина...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e359c3615d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №3 Аз също не видях нищо добро в чужбина и за това съм обатно в България. Като много други, преди да замна я бях намразил, но като прекарах няколко годни в странство, разбрах, че от нея по-хубаво няма никъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker