Майка ме тормози и ме бие за глупости - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Майка ме тормози и ме бие за глупости
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2633 пъти
Здравейте моят проблем е че майка ми ме доведе в Гърция но обаче тя имала мъж е по-скоро приятел и не съм я виждала Поне от две години и майка ми идва и ме взима в Гърция и викам айде ще науча езика ще си намеря приятели но не е толкоз лесно и Намерих си гадже по Фейсбук нормалните неща в говорихме пращахме си въздушни целувки седяхме до два три четири часа през нощта не ходих на училище не ми се ходеше на това майка ми разбра че имам гадже и и ме наби жестоката се случва няколко пъти да ме хваща че имам гадже аз имам и телефона и лаптопа филмчета с него останах без думи нищо не казах мълчах но по принцип майка ми също ме биеше и Насила ме караше да уча аз не исках имаше проблеми със сестра ми Майка ми на работа и си го изкарваш на мене но май не е толкова гадно Не идваше мълчах чак ми писна ми по едно време почнах да викам да крещя защо си го изкарваш на мене аз те мразя в сила дори в Гърция постоянно ме тормози изчисти това направи това нещо да се занимаваш с глупости седни научи нещо викам и ще станеш същия боклук като сестра ти ще се ожениш малка ти си к**** простачка к**** почваме на майка и така нататък с разни Обиди ме обижда не мога да кажа на баща ми защото баща ми е в България и той е алкохолик сестра ми и на нея не мога да кажа тя се ожени има дете в Германия не знам какво да правя помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 02f5f18c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ми звучи реално. Коя майка би наричала детето си по този начин ?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dd834e21f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научи се да пишеш грамотно че нищо не ти се разбира. Какви са тези несвързани съчинения? Само разбрах, че не ти се ходело на училище - ами личи ти. И въобще от хаотично нахвърляните брътвежи ми звучиш като някоя лигла, която само гледа по гаджета да ходи. Нито учиш, нито помагаш вкъщи. После майка ти защо те тормозела - ние ли да ти кажем?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 39a16aa331
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като за начало си седни на... буквието и започни да учиш! Не те знам в кой клас си, ама случайно да си чувала за точки, запетаи и пунктуация? Да, майка ти няма право да те бие, но и това чатя си с приятеля си до сред нощ и не ходя на училище не е ок. Така, че мисли малко! Ако приятелят ти държи на теб, няма да му е проблем, че не си онлайн нон стоп, защото ходиш на училище. Все пак става дума за твоето бъдеще. Сега може и да не го разбиваш но някой ден ще го разбереш... по трудния начин. Така, че вземи се стегни и току виж майка ти почне да се държи по-човешки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b15a28d109
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало започни да ходиш на училище. И аз бих те нашамарила, ако ти бях майка.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 072d0b0cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не мога да прочета толкова дълго изречение!

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7b98de9ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То си личи, че не ходиш на училище, в цялата ти история няма нито един препинателен знак. И аз да бях на мястото на майка ти и аз щях да постъпя по същия начин! Не само, че щеше да ядеш бой, но и щях да ти взема всички устройства с достъп до Интернет и да ти забраня да излизаш - само от вкъщи до училище и обратно. То твоето на нищо не прилича момиченце, вместо да учиш и да помагаш вкъщи ти си седнала да си чатиш по нощите с разни непознати в мрежата! Въобще виждала ли си го на живо твоето т. нар. гадже? И знаеш ли колко опасни могат да бъдат подобни запознанства? Може човекът срещу теб въобще да не такъв за какъвто ти се представя. Ами ако се окаже сводник и те отвлече и принудида проституираш? И представа си нямаш какви отрепки дебнат в мрежата! Миналата година едно 11 г. момиченце реши да се види с по -голям батко с когото се запознали във фесбук и после го намериха убито в асансьор.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1a8b1a2751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Извинявам се, че имам 2 грешки при писане от таблета - Номер 7

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 9bc5dc4a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ей, много помогнаха тия хора оплюха те на бързо колко неграмотно си писала??? Какво споделяш, какво ти говорят българска работа.... Може да те посъветват а не плюят ако немогат да помогнат. Проблема е че не вярват на историята ти. Вярно или не ти си знаеш. Но мога да ти кажа да поговориш с някой близък ако наистина имаш проблем или си поговори с майка ти. Ако е наистина тормоз обърни се към някоя служба, ако си още непълнолетна ще ти обърнат внимание но щете настанят в дом. Ако си кротка и искрена с историята си изчакай да по осъзнаваш как е живота стой при майка ти защото на вън е опасно за момичета. Бъди умна и добра и мисли за себе си с мечти не да бързаш да се отървеш от родителя си че може да сгрешиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker