Пътуване според хороскопа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Пътуване според хороскопа
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2094 пъти
Значи има една теория, че като се местиш ти се променят градусите и позициите на планетите в хороскопа, като по-надалеч се сменят и цели домове, напр. Слънцето от 11-ти минава в 12-ти дом. Та за мен Европа е доста неподходяща по този показател, имам астро линия на Юпитер само в Източна Европа, която е бедна – от Атина, през София, някакви бедни държави където никой не ходи и Хелзинки, Финландия където е мнооого студено. Друга хубава линия ми е извън Европа – линия на слънцето на Канарските острови. В Западна Европа живях и беше ад, когато започнах да се интересувам от астрология се оказа, че там като живея слънцето ми е в 12-ти дом, а меркурии също минава там в 12-ти, което не било хубаво. Освен това в Бенелюкс, Франция и т. н. имам линия на Плутон, които са негативни. Аз използвам една безплатна програмка в един сайт – AstroClick Travel. Ами най-хубавите ми линии и позиции по къщи са в Америка или Азия. Странното е, че след много пътуване из Европа май е истина това – каквото си имам в наталната карта, която не е най-добрата си остава същото, а където е линия на Плутон и имам слънце в 12-ти хората просто не ме приемат и имам всякакви странни здравословни проблеми. Е хубаво, но на Канарските острови хубава работа няма ако не знаеш Испански. В сърцето си от дете знам, че Източна Азия и Америка ми харесват повече като култура от Европейските и винаги ми се иска да отида там, но по стечение на обстоятелствата до сега само в Европа пътувам и работя и ми омръзна. С този сатурн срещу венера животът е много тежък където и да ида, но на други континенти като се сменят домовете би било по-добре мисля. В Европа имам само три линии, най-хубавата на Юпитер е както казах в Източната й, бедна част. Каквото е писано в хороскопа, това става, защото Венера в опозиция със Сатурн означава липса на любов и е вярно - никога не съм имал гадже, а скоро правя 30, загубих девствеността си с проститутка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 302b93888d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората който не разбират от астрология няма да ти разберат нищо

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 530e460d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така като те чета пътуването според хороскопа ти е най-малкия проблем. Занимавам се с астрология от над 15 години и съм сравнително наясно с по-популярните видове астрология (западна тропична, джйотиш тропична и сидерална, антична сидерална, космобиология и тн.). Съветът ми е следния: ОСТАВИ се. Остави я тая астрология. Особено за такива неща. Започни да мислиш логично.

Гледал ли си astro databank (https://www.astro.com/astro-databank/Main_Page) ? Там има страници с близнаци, тризнаци, четиризнаци и тн. Та, има случаи на тризнаци, родени с по 1-2 минути помежду им. Това са хора с еднакви хороскопи (дори асцендентът не сменя термата). Въпреки еднаквите хороскопи, тези хора имат РАЗЛИЧНИ животи, защото съзнанието е НАД механичността на астрологията. Астрологията, тъй като е механична и базирана на физични закони, е абсолютно детерминирана.. Същевременно, квантовият свят е хаос. Нашето съществуване е някъде посредата. Имаме съзнание и свободен избор, имаме и детерминираност.

И още нещо: по-добре търси проблемите в живота си в израстването ти и рода си. Проследи как си възпитан, какви са първите ти импресии, първите съзнателни спомени, емоционални спомени и тн.

Венера опозиция Сатурн най-вероятно е наследен модел - наслагвал ли си картите на родителите си върху твоята (т.е. синастрия с майка ти и баща ти, евентуално с баби и дядовци?). Най-вероятно е някоя важна точка от техните хороскопи да е в съвпад с твоите Венера и/или Сатурн. Това ще ти помогне да проследиш линията на наследяване на модела. Моделът може да се разруши и промени, всичко е въпрос на СЪЗНАНИЕ. Съзнанието е НАД астрологията.

Иначе, спокойно, много хора с Венера опоз. Сатурн имат любов и интимни отношения и семейства (може да потърсиш други хора с това положение в https://www.astrotheme.com/astrological_aspects_of_celebrities.php) Въпросът е, пак казвам, свързан с осъзнаване и разбирането на самия теб. Венера опоз. Сатурн се проявява по някакъв начин в твоя живот, но ти можеш съзнателно да промениш тази програма.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 032a2d7e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мали хора... вие сте луди бе. За това време, което прекарвахте в изучаване на хрроскопи, окултизми, религии и прочие, можехте да се научите я на финанси, я на търговия... Нещо пак абстрактно, но приложимо... освен ако не сте шарлатани лъжещи хората.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 530e460d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   до 5 от 4: А защо реши, че не сме се научили, човеко? Завършил съм магистратура икономика, бакалавърът ми е по електроника. Работя като програмист и вземам прилични пари за България. Имам кола, апартамент. Не работя като астролог, не лъжа хората, но много астролози го правят, дори несъзнателно. Други астролози работят повече чрез интуицията си. За мен лично астрологията е инструмент, който работи и е лесно да бъде проверен, че работи, стига човек да иска да го тества. За съжаление вестникарската астрология дава лошо име на истинската астрология като цяло, но от друга страна това пък не е толкова зле, защото дълбоката същност на тази наука в крайна сметка остава скрита ("окултна") за масата. Хора като автора на темата не са успели да вникнат в дълбините и живеят по повърхността на астрологията (и не само.. на авторът много неща са му на повърхностно ниво).

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2ea196d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 работя в счетоводно-финансовия сектор и не е моето място, аз съм по изкуствата повече. Финансовият сектор привлича хора които са готови и майка си да продадат за пари, не ми харесват тези големи фирми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker