Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Възможно ли е?
преди: 6 години, 14 дни, прочетена 1857 пъти
Здравейте!
Момиче на 17 години съм и след две години ми предстои да взема избора, през който повечето вече най-вероятно сте преминали. Нямам идея как да се изкажа, но ще се опитам да бъда достатъчно ясна.
Моята мечта, по-скоро цел, е да стана актриса. Бих казала, че имам доза талант и усет, но естествено се нуждая и от професионално трениране. Има един проблем обаче. В бъдещето си искам да живея в Южна Корея. Искам да кажа, че не е заради корейската музика, а заради самата култура и запазените традиции. Още повече, че им харесвам езика и имам огромно желание да го науча. В момента се уча на основни неща сама от известно време.
Чудите се къде е проблемът? Ще ви кажа. По националност съм туркиня (не знам дали това има някакво значение). Любимите ми жанрове филми са ужаси и екшъни. Искам да участвам най-вече в такива филми. Чудя се обаче, тъй като планът ми е следният: завършвам гимназията и заминавам за Сеул, Корея, научавам езика, колкото да мога да се оправям и се записвам в учебно заведение, преподаващо в тази област. Да, ама аз искам да участвам, както вече казах, във филми, а не в корейски драми. Възможно ли е да завърша ниво в тази област в държава, която дори не е с водещ английски език и пак да мога да си намеря работа в друга страна. По-простичко. Мога ли да живея в Корея през свободното ми време, когато не снимам филм, и същевременно да работя в САЩ (примерно). Ако например снимаме филм в продължение на няколко месеца, бих ли могла през това време да оставам в САЩ и след това пак да се върна в Корея? Има ли такъв вариант? Биха ли ме признали, ако съм завършила в Корея?
Отсега да кажа - не ми казвайте, че актьор се става трудно. Това няма да ме спре от желанието ми. Задала съм си въпроса, моля отговорете на него и не се отклонявайте от темата.
Ще помоля модераторите да публикуват историята ми, тъй като задавам сериозен за мен въпрос и мисля, че сред всички тези странни и несериозни истории моята също заслужава да бъде прочетена и коментирана.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker