На кръстопът.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

На кръстопът..
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2628 пъти
Здравейте малко се нажежих отвътре и искам да споделя дето се вика дори анонимно е по добре от колкото на някой колега, или така наречен приятел които нямам.

На кратко на 25 съм и просто осъзнах че БГ не е за мен независимо че съм в собствено жилище от София съм работа има бързо се прибирам до вкъщи и т. н... но за разлика от повечето хора за мен това не е достатъчно да си седна на гъза и да остана да създам семейство и ит. н... може би някой ден не и тук.. Причините които не ми се оставя тук са много и не е главно заради парите а заради това че искам да обиколя света. Да видя и усеят и да се слея с други националности * не крия своята страст към жените в Щатите латиноамериканките (естествено Дженифър Лопез би допринесло доста) към това мое влечение, но според мен хората са доста по отпуснати или иначе казано cool и не са тесногръди като немците, белгиици и прочие тук.

Та в момента получих не малко оферти за работа в Европа някои от които с подсигурена квартира, доста добри парички бих спестил да кажем за година с нормално харчене и без пари за глупости и с тези пари живот и здраве мисля да пообикалям било до в Витнам или Щатите или Нова Зеландия остров Тонга може.. (мечта ми е да живея на остров за постоянно заобиколен от вода) сигурен съм че това е начина за да намеря своя вътрешен мир..

Та наясно сте че с доходите от бг няма как да го направя това и за това ще се наема да изкарам пари в Европа.

Случи се нещо друго обаче. Аз нямам постоянна приятелка, и както споменах не съм от хората които имат амбициите да имат семейство в БГ и да остават, преди няколко дни посетих една компаньонка ( не в бардак с циганки) ами някаква която преди не я бях виждал по обявите защото съм ходил няколко пъти по различни и досега се видях няколко пъти с нея в рамките на няколко дена тя си работи друга работа, но явно и трябват пари да изкара за нещо не ми е казала за какво но не я и съда усещам че като човек е добра душа независимо че се занимава с това в момента. Тя е на около 36 секса беше страстен и невероятен. Споделихме си няколко лични неща както и че аз ще заминавам за чужбина и под предекст и казах че може да се върна в края на лятото били ми дала личен телефон или емайл и тя се съгласи веднага каза че ако е спряла с това няма проблем да се видим. Пожела ми успех и всичко е точно. Разбрахме се да се видим пак преди да замина естествено, но аз съм човек който вярва много силно в вътрешното си АЗ и не слуша хората какво му казват а се бори до края.. въпреки това ще замина за чужбина просто тези няколко дни покрай срещите ми с тази колкото и странно да е за мен понеже не съм нито пияница нито пък пуша или ходя по дискотеки всеки петък като мой колеги или познати/приятели си представих какво би станало ако тази жена след няколко месеца спре да се занимава с това и аз съм тук и дали би могло да стане нещо между нас двамата. (тя има и дете непълнолетно)

Знам че повечето от вас биха казали че най-вероятно тя е боклук и т. н. щом има дете и се пуска по сайтове макар и за кратко да го прави и да е с образование АЗ лично не съдя никой на тази земя, за нищо както и не търпя някой да ме съди мен за каквот и да е единственият закон който аз съм решил да спазвам тук е този на личностната си преценка и собственото правосъдие.. Както споменах се доверявам на вътрешната си интуиция и тази жена наистина освен че е красива и като душа я чувствам че е добра, изобщо не я съдя по това което прави в момента, но с сигурност ако би станало нещо между нас аз ще държа тя да не се занимава с това тогава.

Може да е разхвърляно малко написаното, но се надявам да сте ме разбрали написах всичко това за да ми олекне поне малко и запретвам ръкава да се боря с живота както винаги до самият край.. Пътят а не крайната цел..


Така че независимо къде ме отвее вятъра и какво ми се случи аз ще знам че това е било MY JOURNEY!!!!

FOR SURE!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: ba67c703b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да попитам модераторите, защо одобряват подобни глупости? Кой и какво би изкоментирал по писанията на автора? Нали целта е хората да си помагат с мнения, съвети.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b062a9f947
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Гледам че имаш стремежи близки до моите. Аз живея от годони в чужбина и правя планове да обиколя света след като завърша образованието си. Преди годони си дадох сметка че това което наистина ме прави щастлива е да пътувам, да научавам нови неща, да практикувам други езици, да се потопя в култура по-различна от нашата... Обогатява съзнанието и сърцето. Не е нужно да си милионер за тази цел, но трябва да имаш някакви прилични доходи и за съжаление в Бг това е доста трудно. Не споменаваш какво работиш, ако работиш по специалност с която има добри перспективи за работа, ще ти е по-лесно. Но като цяло имай предвид че животът в чужбина не е лесен. Вярно че се печели значително повече, но и разходите са значително по-високи от колкото в Бг, най-вече на тема жилище и транспорт. Но щом това ти е мечтата, давай смело напред.
Относно жената която ти харесва, според мен най-добре е да послушаш сърцето си. Ти си я виждал, ти я познаваш. Тук всеки си има свое мнение, но каквото и да ти кажем, няма да бъде изчерпателен съвет защото не познаваме тази жена лично. Пък и много хора базират мнението си на предразсъдъци. Според мен правиш правилно че не я съдиш. Не е редно да се съдят другите хора и да се правим на големи моралисти при положение че нито един от нас не е някакво божество и че всеки си има своите грехове. Все пак тази жена си изкарва парите с труд а не с кражба, пък и тялото си е нейно. Сигурно е изпаднала в нужда.
За латиноамериканките като цяло мога да ти кажа само едно нещо, доста са примитивни. Не от липса на образование, все пак повечето имат средно образование, а от гледна точка на интересите. Интересува ги само да ядат, да пият, да се наконтят и дотам. Не блестят с особена интелигентност и нямат стремежи за самоусъвършенстване. От личен опит ти го казвам. Ти не ги гледай звездите като Джей Ло, Талия, Шакира и подобни. Те са от семейства с амбиции. От малки са ги научили да имат стремежи в живота и са ги записали в академии да се учат на театър и музика, на езици... Затова са постигнали много. Много латиноамериканци познавам и като цяло са примитивни. Да не говорим че жените, като изключим колумбийки, венецуелки и някоя и друга бразилка, са всички грозновати. Много дребни, с къси трътлести крака, без талия и повечето от тях със сланини. Само да ги видиш и ще разбереш че българките са едни от най-красивите жени (естествено изключвам силиконовите кифли киснещи по баровете).

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: aa2c8a7a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Логореите точно затова се пишат, да излее човек душевната си шлака! Не си опознал още живота в България, а света си решил да опознаваш!? Добре е човек да е самоуверен, но самонадеяните не винаги успяват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8a8a00974f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замини с нея пак може да се получат нещата и от разстояние. Аз се запознах с моя мъж март 2010, ноември същата година той емигрира, а аз си доучих и след година и нещо заминах при него. Разстоянието не е проблем, но възможностите са доста.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: de720114b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По средата на историята ти започнах да се чудя дали това интелигентно на първи прочит момче е с всичкия си. Може ли да ходиш по проститутки и да се влюбващ/да искаш да имаш нещо сериозно с тях? Ти във филм ли живееш? Кой знае с колко мъже е спала твоята изгора, има и чадо и ти на 25 г. обмисляш да имаш нещо с нея... никаква логика. Ходи си пътувай и си търси по-млада Дженифър Лопез, така или иначе не изглежда да свършиш добре.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 923957c629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човече, като искаш да направиш нещо, ами прави го! Имаш мечта да обиколиш света - супер! Бъди целеустремен, заминавай в чужбина, изкарай достатъчно средства за това пътуване и готово.

А историята с компаньонката не знам, как да я коментирам. Явно нещо не ти върви с жените, не само че нямаш "постоянна приятелка"...
Изобщо не се захващай с такава жена. Нищо сериозно няма да излезе, а и тя със сигурност си има някой. Не мога да Ви разбера хора - чукате компаньонки и после вземете, че се влюбите в тях. За тях това е само работа!!!

М. 32г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3bdd8aa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора е

Здравейте хубави коментари наистина естествено гледам ги за да мога да се убедя себе си на подсъзнателно ниво като чета вашите коментари да се откажа от тази жена. Принципно както някои от вас са видяли споменах че вярвам изключително много в себе си и вътрешната си интуиция демек кауза пердута че ви чета коемнтарите като друго ми е в главата..

Има нещо друго човек не трябва да се зарича.. аз съм се смял на подобни коментари в друг форум как някои се привързват към жени(компаньонки) и очакват нещо повече даже лично смятам нас хората като едни обикновени организми които живеят на парче скала и нищо повече преди време и за жените имах мнение че са просто био маса и не ми трябва никоя.. все още го имам макар леко заколебан и разклатен. Сега в момента понеже се бях заричал че за едното ''е*ане не е бих останал в бг* по закона на Мърфи ми се случва нещо подобно но въпреки това съм прекалено силен психически че да ми повлияе действително, да разклати ме леко с сигурност. Продължавам да си повтарям и личното си мнение, а то е че човек който го успеят да го купят с пари не успеят да го купят с жени не употребява опиати цигари алкохол( не му е наркотик цигарите а бирата е от време на време) то този човек не би могъл да бъде спрян от абсолютно нищо. Тук говоря за пропагандата която е по медиите и по масите и как се разпространяват лесно много неща и единствено хора, които като мен не са под пълен контрол биха могли да видят света като такъв какъвто наистина е.

Доста се отклоних, но все пак мога да добавя че за мен живота е една игра подобна на сървайвър (гледали сте го много хора на остров, изпитание и накрая 1 победител) така го приемам и живота - оцеляване където победител ще е нито най-умния нито пък най-силния а единствено и само най-приспособимият! Точно такъв се опитвам да бъда приспособим.

Иначе за жената както казах тя не го е работила цял живот нито пък има намерение да е за постоянно може да и трябват парите и нещо за детето и знам ли.. знам само че без да съм я питал тя ми сподели че има и дете щото докато и звънках на личния телефон и тя ми запемети в номера и в тоя момент сподели за дъщеря и която е свършила тамън часове и няма търпение да и пише и беше много радостна, сигурен съм че е добра майка вътрешно така го чувствам. Нямам представа разведена ли е, но предполагам жената се е повлияла по сладки приказки за лек живот и е родила детето от някой баровец който може би я е зарязал а може и тя него.. и като капак е и е с образование знае и език. Но каквото и да става аз не си затварям пътя назад и дори ако си дойда замалко в бг след време бих се видял с нея може би, но с сигурност няма да остана в момента!!!

До коментар едно ти в Щатите ли си че имаш такова наблюдение към латиноамериканките? Иначе отностно по млада Дженифър Лопез или не.. честно да ви кажа нямам проблем и да излизам с 37, 8 годишна примерно чисто и просто не ми дреме за разликата и не мисля ограничено и тесногръдо всичко е до това дали си допадате или не и колко искате да бъдето заедно, но мисията и пътя по който трябва да мина са други така че най-вероятно в близките години ще съм вълк който се бори за оцеляване и през повечето време може да има много жени но ще бъде сам.. всеки си прави избора аз не мога да се затворя и да създам семейство сега поради причината че няма да бъда наистина щастлив а искам да съм с раницата някъде където като ми писне на шапката да смена континента и така. Лекичко, лековато без да мисля за проблемите които мислят 99 % От човечеството на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: a3bdd8aa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автора е.

Ето ме и мен отново, споделям пак, пък дали е запоследно никой не знае.. развръзската е следната заминавам за държава Х в началото на новият месец живот и здраве, вчера реших да се видя с мацката пак като и го съобщих и на нея и естествено и казах че ще се върна в бг и тя е навита да се виждаме, даже ми каза че лятото ще бъде там където и аз заминавам (Без да съм я питал и предложи също да се видим) и аз и казах окей което е и така.. не я знам дали е женена в момента, но по всичко мисля че не е единствено се грижи за дъщеря си и започнахме да си споделяме доста неща, например ми показа снимка на кучето си от телефона си ( имаше и други снимки на телефона, но реших да не любопитствам на тоя етап да ми ги показва) споделих и че съм носил брекети, тя каза че и дъщеря и носи в момента и ще ги сваля в този ден в който отворих и темата за разговор за брекетите :Д Е не казвам че нещо е станало кой знае какво просто наистина ми допадна, но както виждате от горният ми пост моята цел е да обикалям по света.. та колкото и върешно на моменти да искам да се установя някъде, независимо с каква жена просто осъзнавам че този живот не е за мен ИЛИ семейство и работа ангажименти и неща които ме задушават, или обикаляне безгрижно по света без да си давам зор за нещо.. да накратко секса с жената е невероятен и тя наистина мисля че ме харесва и си допаднахме.. не ме интересува че има някакви 12 години разлика в възраста ни аз съм с коренно различно мислене от другите хора които пресмятат месеци цвят на очите, зодии и т. н. или ХАРЕСВАМ някоя или НЕ simple as that.. Като за финал на нашата последна среща поне засега преди да замина която е правим всичко с презерватив дори френската, но при второто свършване скъсах презерватива.. и аз не знам как стана при положение че бях доста уморен щото буквално се раздавам и 1час непрестанно се бяхме клатили а после продължихме още половин и тогава свършвих по-малко, но като го извадих се беше скъсал а презервативите не са някакви евтини.. както и да е тя ми каза да не се притеснявам и колкото и странно да ви звучи и вярвам (не само заради външният вид по който не и личи да е болна) ами и просто че не се занимава с това нещо постоянно има си друга работа и е ясно че е нещо временно, демек не е рискувата група която са другите компаньонки примерно работещи това 20, 30 години.. Принципно аз съм от хората, които както казах се доверяват на вътрешният си инстикт за всяко едно естество от живота, било то работа, било то приятели било то дали някой ме лъже в очите или не.. и да ви кажа това последното винаги го разбирам..
Мисля че тя е доста искрена с мен и реално се кефи доста на секса а и си допаднахме не случайно се нави да си разменим лични контакти и дори след това посещение тя ми намекна че дори като не съм се върнал в бг тя е щяла да ходи лятото където и аз ще отидя да работя. Е предполагам времето ще покаже какво ще стане, с сигурност не я отписвам не само за секс а и за нещо повече понеже аз не я съдя за това, друг е въпроса къде ще ме отвее вятъра дали на остров Тонга или изобщо дали ще се върна в България.. Предстои да видим :)

Като за финал искам да спомена един цитат от филма ''Великолепната седморка''(ако някой не го е гледал да го гледа'') Там един от каубойте разказваше виц за някакъв човек който падал от 10тия етаж и след като падал надолу и надолу от етаж на етаж си казвам наум ''дотук добре'' :) та и аз така.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 95c06e9e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Май пишеш някакви филми. Най-дразнещото са английските фрази насред изреченията. Чудя се защо всички хулещи, ненавиждащи, интригантстващи, нехаещи и т. н. срещу България пишат в българския сайт за споделяне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: ca646c83f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Нали целта е хората да си помагат с мнения, съвети."

Някой хора просто споделят ...

 
  ...

...
преди: 5 години, 20 дни
hash: a3bdd8aa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автора е

До коментар 9

Ами не приятел не е филм story of my life :)

Един съвет не бъди толкова ограничен отностно кой какъв език знае а ти може и би не и т. н. и т. н. най-голямата грешка на човек е да се мисли че е повече от някоя друга раса която и да е тя ако се върнем най-назад в времето същата грешка са я допускали и преди нас :)

А всъщност човек е един най-обикновен смачкан организъм въхру парче скала (земята) и си мисли че е единствен в цялата вселена.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 23ce18d38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От №9: Излиза, че ти не знаеш български, а само български, напудрен с надути английски фрази за украса. Кога съм писала нещо за расите, нещо не разбрах? Освен това твоята възлюбена също е българка... Нещо не ти връзвам мислите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: a3bdd8aa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автора е

До 12 Виждам че упорито търсиш конфликт- е няма да успееш да го намериш не и с мен :) Виж ако си с нож в ръка срещу мен няма да пея тая песен, но в конкретните примери с онлайн заяжданията или дори подобни изцепки по улиците от хора като теб не ги забелязвам изобщо.

Отностно моята възлюбена, че е българка и какво? Аз също съм българин и където и да отида също ще бъда българин, и няма да се срамувам че съм такъв самоче съм една идея по различен от чобаните които са си чисти българи, но си мислят че са като на село където и да са по света. Е аз с сигурност си имам кусури все пак съм човек и не съм безгрешен най-обикновен организъм върху парче земя както споменах :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: b427dfa2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От №12: Вместо с надути фрази този път си напудри поста с усмивчици, за да разберем, че си добричък. Добро момче, на мама красавеца! Най-злобните хора се крият зад красиви фрази и усмивки. Това си личи от втората половина на словоизлиянието ти, отнасящо се до "чобаните". Очевидно омразата е водещото ти чувство, а не любовта. Поправи себе си, след това оправяй парчето скала (земя).

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: d9ca4fc502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора е.

На кратко преди няколко дена пристигнах и В страната Х. Първите ми впечатленя са как хората Живе́ят като роботи или са се превърнали в такива по скоро. Както и да е при всички положени́я няма да остана повече от 6 месеца или максимум година. След това ще опитам Нова Зеланди́Я най-вероятно но не знам и аз все още. Относно моето увлечение преди малко и писах на вайбьр да ́ питам как е изкарала в Сащ и тя ми писа супер. След което́ и казах че съм очаквал да ми изпрати снимки я питак как мина избелването на зъбите на дъщер́я и но т́я не ми писа нищо. А преди ми обеща че ми изпрати снимки. Както и да е до края на деня ще съм и изтрил телефона и емейла. Радвам се че ще се концентрирам върху важните неща за мен а именно да обикалям по
света. Нещото което винаги съм искал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker