Западна Европа не е подходяща за живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Западна Европа не е подходяща за живот
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3423 пъти
Видяхте ли какво стана за кой ли път на моста в Лондон?
Чувам, че реално след данъци в Испания можело да ти останат повече пари, освен това цените били по-ниски, имало по-малко мюсулмани и пътищата били по-добри от колкото в прехвалената Германия. Това ми го казва човек, който е живял първо в Германия, а наскоро в Испания. За по-лесния език да не говорим и по-хубавото време. Но за съжаление и там има много марокански потенциални атентатори. Вижте, дори в Хага намушкаха 3 деца, Холандия дето уж беше сигурна. То май няма смисъл вече да се ходи в Западна Европа, САЩ или Канада. Предвиждат, че ако Хърватия, Полша, Словакия и Чехия продължават така ще надминат Италия по икономики. В Братислава е пълно с италианци например. Аз от тези страни най-много харесвам като климат Хърватия, но като култура - Полша. Българите все гледаме парите, но вкрайна сметка не е ли по-важно да живеем в страна, където не стават изнасилвания и атентати всяка година? Въпреки това постоянно слушам как някой щял да ходи в Западна Европа. Испания да кажем, че е донякъде сигурна извън Мадрид и Барселона, Ирландия и Португалия - също. Но другите не са, дори във Виена е като в близкия изток, с тази работа че страните от там си изхвърлиха бедните на Западна Европа. Аз ако искам да видя ново място не бих емигрирал в Западна Европа, не са луди тези, дето питат за Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Испания, а питащите и хвалещите Германия, Франция, Холандия, Англия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1b619360d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти първо отиди и виж и после давай такива оценки. В Западна Европа е пълно с българи, които родният си език не говорят добре, а ти искаше немски да научат. Хората са просто икономически мигранти. Цели села се изселиха в Испания, Германия. Мачкат ги, експлоатират ги, лъжат ги, но са там, защото знаят, че ако се върнат работа няма, а сметките и гладът не прощават. Всеки прави изборът за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da47daac5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Западна Европа не е подходяща за живот - рече и отсече най-големият авторитет по икономика, политика и т.н. Авторе, що не си гледаш работата и не оставиш хората да си живеят където и както искат. Българите мислели само за пари. Ти да не си в главата ми,че да знаеш аз за какво мисля. Поздрави от Германия, която е много подходяща за живот. Тук имам спокойствие, кариера и чудесен съпруг - германец.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7cc8e4c976
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   В България стават атентати и изнасилвания всяка година. Това, че не са терористични, не означава че е много оо-сигурна страна от тези в западна Европа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5a3d805d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   От достъпните държави ( език, култура, виза)...
Например като бях в Германия на гости в квартала убиха човек с мачете. Немец май бе убил мулат, веднага дигнаха хеликоптер и полиция на улиците. Друг немец (наркоман) нападна мой приятел, пак в Германия. Отделно сектите много досаждат, всичко това за един месец.
За Франция и Англия не знам.
Испания съм чувал че е голяма беднотия.
Итали също.
Русия е достъпна държава заради езика.
Ако ще се ходи там, трябва да е само Москва, малко други градове си заслужават вниманието ти. (Москва и Петербург)
В Русия много добре се справиха с терористите. Лошото е че там има твърде много радикални ислямисти, ама много.
Москва плащат много добре и е много уреден град.
Бих препоръчал Полша. Другите са меко казано недостъпни.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e546e32f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Другарю, дай направо да ходим в Сибир.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: beb02d5958
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   То в Бг понеже е много сигурно. Тука си се ликвидираме помежду си. Я кон ще ти излезе на пътя, я ще те блъснат на пешеходна. Я ще се преобърне автобуса. Тука и да стане терористичен акт, загубите ще са огромни, защото няма да има адекватна реакция. А за жертвите в катастрофи да не говорим, надминават по брой жертвите от война. Децата измират нелепо в ръцете на докторите.
Нямаме здравеопазване. Най-малка продължителност на живот.
А Италия, в момента е в такъв опадък, че нищо чудно, че я задминават. Харватска също е по-добре от България. Ние сме най-зле от ес.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c2f79008f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я изтипосай сега една темичка за Африка,че от малък ми е мерак да се устроя там.Как са пътищата там,има ли работа,заплатите как са,спазват ли се гражданските права,има ли атентатори и изнасилвачи.Благодаря ти предварително.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4ef0d1ad37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти не си в ред. Отивай да живееш на Марс. Там предполагам не се случват такива неща.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b3038733e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Авторе, по стилистиката сякаш редовно пишеш тук, и то все неща против запада, САЩ и тн. Типично по псевдо патрЕотски, русофило рубладжийски и комплексарски- когато вместо да подобриш своето, гледаш да осереш чуждото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d13b3bba28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   11 - А теб какво те бърка кой за какво пише? Честно казано и аз не харесвам Западна Европа и САЩ. Щом толкова много обичаш тези "цивилизовани" държави, тогава си живей там и престанете да плюете срещу страните, които не са на запад. Всички сме хора на този свят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 392ad73f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако утре някой ненормалник убие 5 човека в София, какво? Ще се хвърлиш в морето ли?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fc96e7755c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе, Story Telling е едностранен поглед.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2e9e9abf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Западна Европа постепенно се превръща в едно джендърско/мюсюлманско гето, където страхът от терора, насилието и разврата започват да царуват и обхващат всички слоеве на обществото.
Знаете какво Бог направи със Содом и Гомора!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 93de865381
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Леле и в малките селца вече нападения. 3 нападеноя на маскирани мъже през август тази година във Вахенинхен. А аз точно там живях!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e777463444
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Разкървавиха ми се очите, четейки идиотските ти дивотии. Първо мрънкаше чуто-недочуто за Западна Европа, после без контекст го обобщи и за Северна Америка. Явно не ти харесва Запада, стой си в кочината. Не схванах защо трябва да емигрираш, за да видиш ново място (туризъм), но толкова разсъждения ти позволява интелектчето. То и в Бургас имаше преди години атентат, защо си още тук?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1278866e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Най-добре в Австралия, Нова Зеландия някои от островите Фиджи или Тувалу например. Също и Япония. Без майтап. Но все пак от Европа Испания, Португалия и Италия стават горе-долу. Е вярно в Испания има сепартисти за Каталуния и баските, но все пак става. Остров Малта също. Германия, Холандия, Белгия, Франция и Англия не. Берлин, Париж и Лондон са наистина красиви градове знаете в Германия и Франция какво става, в Англия брекзита. Ирландия също става и там говорят английски заедно с ирландския валутата им е евро. Но най-добре е да се отиде на почивка друго е като турист и друго като емигрант.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: be0aeed7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Добре де защо не стават атентати в Русия примерно? Цялата работа при мюслитата е не заради някакви ислямски идеологии или защото някой им е направил нещо. Цялата работа е от завист. Затова че западният християнски свят е светлинни години пред тях в културно, парично, морално, умствено и всякакво друго отношение. И дайде сега ние да направим атентата да им покажем че можем да ги цакаме и да ги дръпнем назад ако е възможно за да не са толкова напред пред нас и да се чувстваме хора втора ръка от това. Няма как една държава да е с висок стандарт на живот и висока култура и там мюслитата да не правят атентати. Така че просто трябва да избираш. Или мизерна държава без мюслита или културна и развита страна, но мишена на мюслита.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e117410357
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Най-добре е в Европа, за това хората от цял свят искат да дойдат тука.

Но.22 - Фиджи и Тувалу??!! Ти сериозно ли гвориш?!

В Япония ако не си някой супер гений по електроника, ще си на най-нискто стъпало и ще се убиваш от работа, само да стоиш на пвърхността.

Наскоро откриха че в Австралия, Нова Зеландия, както и Скандинавията, заради дупките в озоновия слой, които са се увеличили и уголемили в областите на южния и северния полюси, радиацията се е покачила многократно и е причината за непрекъснато увеличаващият се брой на раковите заболявания там. Сега в тези области имат много повече случаи на рак на кожата, отколкото в Средиземноморието.
Като добавиш към това че в Австралия има много повече отровни и въоръжени гадинки които убиват хияди хора всяка година, където и другаде да е на планетата, картната ще т стане ясна.
В морето пълно с акули, боксови и ироканджи медузи.
В пясъка на плажа офлюв с отровно жило(Сone snail) и може да убе възрастен човек.
Покрай брега малък октопд със сини пръстени(Blue ring octopus), Каменна риба(Stone fish) които са също много отровни и отнемат живота на много хора всяка година.
Соленоводните крокодили, които са най опасните в света.
На сушата най-отровните змии, паяци, разни бубулечки намерени на планетата.
Сценарият е заспиваш и не се събуждаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2a40612c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   E, как да не стават атентати в Русия - ти новини не следиш ли или пишеш, колкото да се намираш на приказка. И терористични атентати и взривове има и по улиците се трепят. Узбеки, киргистананци, дагестанци, чеченци - здраво мразят руснаците и при възможност трепят брутално.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a68fc2ac7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Узбеки и киргизстанци никого не мразят, а много години вече се редят на опашки за Руски паспорти!!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4f16a1b1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   В Западна Европа посадиха лайняните семенца навсякде и те вече започват да никнат. Тепърва ще започнат да берат плодовете от това безумие и яко ще мирише.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f028632ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Ма и за умиране не е, да им видиш гробищата колко са претъпкани! Ма кой ли пък те насилва да вървиш натам, молят ли те горещо, увещават ли те да им окажеш тази чест да се помъчиш и ти редом с горките западняци...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e69fe6f791
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Пич, Полша, Унгария и Словакия ще бъдат същите кочини каквито са днес западните страни. Младите там (особено момиченцата) са затъпели масово, нон-стоп са в ТикТок/Нетфликс и поглъщат соросоидската пропаганда. В Полша особено, напоследък има растящи “либерални” движения дето са уж за правата на жените, но всъщност искат страната да бъде съсипана от джендъри и мигранти. България ще се оправи само ако българите престанем да бъдат страхливи мишки които търсят спасение някъде другаде. Поздрави и успех :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 746947258b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   " България ще се оправи само ако българите престанем да бъдат страхливи мишки които търсят спасение някъде другаде. Поздрави и успех :) "

Много консумолско изказване. Би ли дал нещо по-конретно от крилати фрази с неясно значение?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e69fe6f791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 31, прочети за феминистките протести в Полша които продължават вече близо 5 месеца. Либерализма и джендър изврященията се разспространяват навсякъде в развитите страни (Полша, Унгария и Чехия са най-богатите държави от бившия източен блок). В по-бедните държави като България, Румъния, Украйна, Молдова, Албания, Латвия и подобни това нещо няма да го има, поне за следващите 15 години, когато Вишеградската четворка ще бъде същата кочина като Запада...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 93de865381
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Франция е една изродска страна, микс от лошите страни на южните, латино езични страни (мързел, мръсотия и безредие) и лошите страни на северните страни (студени и дръпнати хора, мания за величие, дистанция). Де да беше с топли хора като Португалия, красота като в Италия и ред и заплати като в Германия.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dd79b93795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 32

Отново... Нищо не видях в изказването ти, което ще помогне за "оправянето на България". Не виждам чете ето на на информация за феминистки протести, като добър метод за решаването на националните ни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1cc599f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Смешно ми е да ви чета
Онази, дето се била омъжила за немец просто да спре да влиза тук в този български форум и да чете. Ще й бъде още по-лесно и удобно за живеене в Германия така.
А онзи инфантил дето иска да живее в Африка, ама пита за пътищата... леле мале, тука даже останах без думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker