Мултикултурализма съсипа Западма Европа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Мултикултурализма съсипа Западма Европа
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2766 пъти
Преди в училище в учебниците по английски имаше разни снимки от Англия и Лондон. Бели хора, чисти градове. Сега разбирам че и тогава снимките са били стари, от 70-те и 80-те. Наскоро намерих улицата, снимана в началото на видеоклипа на една група от 80-те, който постоянно въртяха през 90-те (Куийн с прахосмукачката). Улица Dorset Mount в Лийдс е. Разликата е, че сега там има повече мюсулмани и румънци от колкото англичани - в квартала има румънски магазин и джамия построена 1996-та.

То в малките градове на Англия има повече джамии от колкото в аналогичен град в Мароко. И шансът да те намушкат в Англия е по-голям от колкото в Мароко, защото мигрантите там са обикновено от най-бедните прослойки и залитат към престъпност.

Иронията е, че сега като може да пътуваме и живеем в чужбина вече няма смисъл. Хубавото там е свършило в края на 80-те след което огромен наплив от мигранти заливат страните. Какъв е смисълът да ходиш в Западна Европа като има повече престъпност от България? Не всичко е пари, хора! Там вече няма автентична местна култура.

Много жалко за тях, но и нашите и румънските имигранти са част от проблема. Щото като имаш много сънародници там все по-малка то е нуждата да общуваш с местни, да им учиш езика, да се интегрираш. Затова и многото мюсулмани си живеят в затворени обшества. А там се радикализират (Мароко е по-сигурно от Англия вече!). Беше ни продадена една не лъжа, но остаряла и неактуална истина за Англия, Германия и въобще за Западна Европа. От 90-те насам те не са същите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 483b019cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях в Англия това лято. Да, имаше много негри и жени с бурки, но тези хора винаги работеха някакъв помощен персонал - жените с бурките много често бяха или в Starbucks, както и барманки на щанда за бира в залата, в която бях на концерт. Негрите бяха в метрото, да упътват хората, ако не им е ясно нещо или да продават билети, както и шофьори на автобуси. Тоест, работеха си хората, жените специално бяха усмихнати, напълно нормално се държаха. Нищо лошо не виждам. Работят си, не пречат на никого. Проблем ще е, ако са като онези на лъвов мост в София - мръсни, прости, не учат, не работят и изпиват с поглед всяка бяла жена. Гнус просто.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ce0fadc119
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната тема, хулеща Запада. Не ти харесва, не ходи там, подлого.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b1ea178615
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Винаги е имало различни хора в големите градове. Няма, как да има само бели хора в Лондон или Париж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dd418ffcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Теб какво те бърка? Най-успешната стана на света е многонационална и мултикултурна. Както и кочинката Русия. Същевременно Исландия и Бутан например са по-скоро моноетнически. Както виждаш, няма общо със съсипията или просперитета.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f128875e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Но.1 ти изобщо нищо не си видял от Лондон. Видял си около 10% от работещите, които всъщност са там , защото компаниите за ЗАДЪЛЖЕНИ да наемат хора от различни раси. Всяка фирма ти прави тест, като кандидатстваш , в който се самоопределяш каква раса си. Така се получава , че някои ги вземат само защото са черни , а белите които са 1000 пъти по-големи стоят без работа..

Другите 90% от черните и мангалите са на бенефити. Водят живот ден за ден , друсат се и точно те са тия , които се мушкат насам натам с ножове. Ако оръжието беше разрешено в ЮК ,щеше да е мале мале.

Автора е прав . Хелзинския комитет и соросоидите харизаха Европа на мюсулманите и мангалите . В това число и България.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cfcef354cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Лондон е заприличал на африкански град.Пълно е с хора от кол и въже.Има и такива които работят и си живеят мирно и тихо,но има и изключително много измет от Африка,Афганистан,Иран,Ирак и не знам си още от къде. Преживяват с дребни далавери,и висят за социални помощи.Не могат а и не искат да се интегрират .Точно те са най опасни и точно заради такива гласуваха Брекзит.Не искат хората , олигофрени от Брюксел да им казват как да си живеят живота и как нямат право да качат на самолета черната маймуна- и кой от където е дошъл.Преди време ревяха от нас,румънци,поляци че сме им взимали работата и че сме били втора ръка хора.Сега видяха какво е див африкански маймун,талибан и радикализиран брадат чаршаф и казаха те бг.рум.поляци били цвете пред тези.Построиха им джамии да кроят планове вътре за атентати,дадоха им права и сега си блъскат главите как се стигна до тук.Лично попитах едни такива тарикати които се бяха събрали пред едно кафе.Вие не признавате християнската религия ,какво търсите в християнска държава.Ако при вас е тежък живота защо не избрахте мюсюлм.страна там да емигрирате.Турция,Иран,Ирак,Сирия,Мароко,Алжир.Там ще се молите на аллах ,там има джамии,там ще живеете живот според вашите правила.Никой не можа да ми отговори.Попитах ги и друго.Ако аз реша да дойда в твоята страна да искам жителство мога ли да го взема и дали ще мога да си остана с моите имена след това.Пак мълчание и гледат като насрани деца майките си.Само един се престраши да говори с мен и отговора му беше.При нас имената веднага се сменят с мюсюлмански иначе няма жителство.Църкви при нас няма ,религията е една и даже може да те обрежат.И накрая ми каза нещо от което ме заболя най много и исках да му ударя един в зъбите но бяха доста хора.Вие белите хора ми каза сте много наивни и прости.Едно малко дете може да ви излъже, а пък жените ви до една можем да ги купим за пари.Правете си сметката до къде са я докарали милите ми англичани и сиг. германците и те са така.Онази изкуфяла бабичка Меркел се изсра на метеното и сега се чуди къде да се скрие

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2da5648b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Фитнеса му е майката...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 560f72a941
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Германия беше до към 2007 все още ОК. Повечето чужденци бяха работещи турци. Ако не живееш в квартали с определена концентрация на такива, даже не се и усещаха. А и има много свестни сред тях. След 2007 се напълни с български и румънски цигани, които превърнаха цели квартали в Дортмунд и Дуисбург на бунища. А тази многомилионна паплач, която навлезе през последните години...Афганистан, Ирак, Пакистан, Сирия, Еритрея...Общините ги изпозаселиха и в най-чистите и спретнати квартали. Даже на места принуждават собственици ни имоти да им отдават жилищата си, а общината плаща наема.

Аз се изнесох от Германия след общо 17 години живот там, тъй като съжителството ми с тази сган ми е крайно противно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 760c431ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И аз си давам сметка за тези неща, и всеки мислещ виждаш и чуваш човек, е наясно че светът се омеси. Вероятно такава е световната политика на силните. Може би е за добро, може би някой ден ние хората ще спрем да се делим на раси и религии, но преди това трябва да се приемем един друг. сега може и да живеят като затворени общества различните етноси, но децата- те възприемат различно по нов начин света! Друг е въпросът, дали мястото което е отредено на различните народи е справедливо! Незнам...това не са случайни явления. Всичко се дирижира.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0d37be2953
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малко встрани от темата, но спрете се с това "мигранти". Тия в Англия и ЕС са Емигранти. Мигранти може да ги наричаш докато минават през България и Турция на път за някъде. Там са си емигранти, няма да ходят на Луната.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7d7aeed2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Учете испански и бягайте в Испания! Само там все още е що-годе неполазено от гнусната сган.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8964ecc303
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стана така, защото белите не ходят достатъчно на фитнес.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 38e4fcabc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Доста наивно изказване на базата на снимки и клипчета. В цяла Европа има огромен проблем свързан със застаряващото население и удължаващата се продължителност на живота. На нас в Европа са ни нужни тези хора, трябва да бъдат интегрирани и работещи, т.е. плащащи данъци. Другото много от чужденците вършат работа, която нейтивите няма да работят. Този страх и чувство за безнаказаност ги имаш от Българя авторе, когато живееш в Западна Европа виждаш, как би трябвало да се случват нещата в една демократична държава и се чувстваш защитен от държавата. Има гражданско общество и хората реагират много по-активно в каквато и да е ситуация.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5bb9b0c5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторе, без да те хуля и да съм против теб, имам чувството, че говориш някакви заучени и клиширани неща, леко демагогстваш.
Нека помислим малко по-рационално и да порасъждаваме.
Казваш, че в Англия е по-възможно да те намушкат с нож, отколкото в България.
Живея в Лондон иначе, отделно цяла област Кент съм я обиколил, плюс горе към Бирмингам и Ившам.
Така... Лондон е с население между 8 и 10 милиона. Цяла България е с общо население около 6-7 милиона. Цяла Великобритания е с население от 65 милиона.
Можеби ако погледнем статистиките ще се окаже, че всяка година във Великобритания има повече убийства и самоубийства от България.
Ама нали се сещаш, че колкото и да е мирна една страна, като сравниш 65млн. със 7млн. нормално е в държавата с 10 пъти повече население да има повече жертви годишно. Но естествено това не превръща държавата в такава от третия свят.
Това ми напомня демагогията на един известен БГ политик, който говореше против САЩ, казвайки, че всеки ден там ставали убийства, а в България не. Сеш' ли се.
Говориш за джамии. Бая съм обикалял, но такива почти не виждам.
За интеграцията малко...
Често помагам на нашенци незнаещи добре езика с попълване на документи, иншуранси, прегледи в болниците, помощи и тн. Бих казал, че познавам системата до някъде.
Говориш за бенефитите-помощите. Онзи ден помагах на самотна жена с дете, която иска да взима помощи за детето.
Задължително тази жена трябваше да работи а детето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябваше да бъде записано на училище и да ходи редовно в часовете.
Тоест системата е такава, че щеш-нещеш се интегрираш, иначе кранчето с парите спира.
По този начин поколението което учи в държавата, владее перфектен английски, с английско образование и с някакви европейски ценности, интегрирано в обществото.
Може арабите, чернокожите и подобните им да не ти харесват съвсем, може и да не са напълно интегрирани, но всички знаят език, голям процент от тях работят, и децата им ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходят на училище.
Така старото поколение дори и да е закостеняло, то следващото е малко по европеезирано.
Нека направим една аналогия. Можем ли да кажем същото за нашите роми в България. Техните деца ходят ли на училище, техните деца владеят ли добре български език, въпреки, че са родени в България.
Ромите са още от Османско време в България. Вече колко века нито сме ги интегрирали, нито нищо (не казвам, че вината е само наша).
За разлика от това, в Англия, първо-второ-трето поколение владеят английски, общуват, ходят в университети, създават бизнеси и тн.
Извинявай авторе, ама точно българите на учим англичани и германци как се извършва интеграция е малко смешно.
Нека сравним английските и българските пенсионери. На английският пенсионер му е все тая, че съседът му е родом от Пакистан. Английският пенсионер всяко лято си ходи я в Испания, я в Португалия, че дори и къща в България си строи.
Българският пенсионер пък събира стотинки за кисело мляко и хляб. Ахам да ги събере, някой ром му се промъкнал в къщата и го убил за 5лв. Не знам, Европа или България е загиваща...
В днешно време самолетните билети са евтини. Пообиколете малко селцата в Англия, после ги сравнете с българските.
Авторе, чудя се изобщо излизал ли си от България. Наблюдавам някаква тенденция Европа да се изкарва последната дупка на кавала.
Един БГ политик щял да връща българите в родината. Явно се опитва с разни подобни пропагандни писаници.
Ти Европа не я мисли, мисли за България, че май тя е съсипана.
Някой по-горе пък за Германия беше писал. Абе хора... Германия загубва две световни войни и пак е водеща във всичко. Точно ние българите да ръсим мъдрости на англичани и германци, дето сме я втасали яко... смешно е просто.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cef4b2d85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   13 как ще работят, повечето са на помощи и определено не са медици, най-много да станат таксиджии. За какво са ни неграмотници? Простете за грешките, телефонът ми е с малка клавиатура.

ДО МОДЕРАТОРИТЕ: Моля сменете заглавието на "Мултикултурализмът съсипа Западна Европа"

Авторът

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d5e01f7ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 6

Кой по дяволите ще иска гражданство в тези дупки?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 644651f4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   76 години нищета!!!Комунистите съспиха и нашата страна и другите страни.Унгария,Чехия,Полша,Словакия и Румъния географски са в Централна Европа,но заради онези ужасни години ги третират източни също като нас.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: edf5e9ba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   В България е 100 пъти по-зле, 2 000 000 души са цигани(или по скоро араби, защото това не са цигани) при положение, че цялото ни население е 7 000 000 души и като вземем предвид, че половината България е ислямизирана и се управлява от турски представители можем спокойно да кажем, че няма по-изпаднала страна от нас. И това е от 30г.
А сега и цяла София е пълна с негри, които разнасят смъртоносни болести.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7a7349c433
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До автора,

Авторе, мултикултуризма в Европа се копира от САЩ тъй като европейските преселници с разновидни култури интегрирайки се всички да говорят един език са успели да създадат най-мощният развит вътрешен пазар в света.

Мултикултуризма и разнообразието водят до развитие на бизнеси и растежа им, на вътрешния пазар, на консумирането, на създаването на работни места, на плащането на данъци. Дори един тъп румънски магазин ти е пример за това, защото сходните вкусови навици на източно европейци ще стимулиран покупко-продажба, афектираща производство и в други бизнеси. Всичко е капитализъм и не, не е само магазинчето което е част от разнообразяването на пазара. Има куп фактори.

Другото е че има застаряващо население. Ние не правим деца. В същото време трябва работна сила която да покрива различни отрасли, както и да надгражда икономиката. Всичко в лицето на индекс на човешкото развитие тъй като популацията на една страна е човешки потенциал за успеха й. Имай в предвид че когато чуеш повишение на възрастта за пенсиониране в дадена страна, това е отражение на нуждата за работници и липсата им да заменят тези които се пенсионират. В същото време нациите се и конкурират едни други. Държавите са капиталистически и рецептата е като при бизнесите - иновация или смърт. Промяна или падение.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 96fc34b541
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   И какво те интересува теб кой е на помощи, кой не е, ти осъзнаваш ли, че си българин и в Западна Европа също си МИГРАНТ???

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cef4b2d85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   14, живях няколко години в Холандия, бил съм в Лондон, Париж и съм живял малко и в Централна Европа в държава без нито 1 джамия. Определено най-хубаво беше в тази държава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f51125e3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Евала на Японците и Корейците. Съхраниха си културата и генът непокътнати. Ислямът е забранен със закон в Япония. А жена от тези държави тръгне ли с чужденец бива изритана от системата, роднините и обществото. Видели са, че това работи и не си правят глупави експерименти с неясен край и необратим резултат. А нашите видели, че в САЩ една четвърт са чернокожи и си повярвали че в мултикултуризмът е благоденствието. Само дето напълниха Европа не с чернокожи, а с едни други които не подлежат на интегриране при никакви обстоятелства. И само дето чичо Сам бие здраво престъпниците, не е с мека розова палка с дръжка от катерича кожа като европеецът. Че и първо стреля после пита. Наглост ли? Претенции за ислямизация ли? Престъпления ли? Посмъртно забрави. Освен това в САЩ нацистката партия с оригиналната свастика е напълно легална партия. Който не вярва да провери. Може би заради нея небелите внимават да не дразнят и провокират белите защото гласовете за тази партия могат да скочат колосално в един кратък миг и тази партия да набере сила и определи нещата в държавата. Спокойствието и търпимостта там са на доброволни начела, а не по принуда от системата. Урокът който те първа има да научава Европа е, че не с всички хора се общува по един и същ начин. Едни разбират от цивилизоваността и реагират не нея защото тя е техният маниер, а други реагират само от страх, в противен случай вършат безобразия. Европа мислеше, че всички хора без значение от къде идват са от първият тип и са съвместими с тях. Уви.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a2bb3380de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 24

Това просто не е вярно ...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 21d0a0b513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 30-40 години шведите ще са малцинство в Швеция. Там промивката на мозъци е стигнала космическо ниво. То и ние ще сме малцинство (ако вече не сме), ама при нас поради по-други причини. Потърсете в ютуб Barbara Spectre, за да разберете кой напъва за мултикултурализъм в Европа. Аз се опитвам да гледам на нещата и от еволюционна гледна точка - може би европейските гени са задънена улица в еволюцията и затова се самоунищожават? Иначе щяха да се усетят какво се случва.. или пък не? Хем не искам да съм нихилист, хем статуквото е едно такова, подтикващо към нихилизъм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker