Две кражби във Германия със досие какво следва ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Две кражби във Германия със досие какво следва ?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2582 пъти
Две кражби във Германия със криминално досие. Може ли да посещава германия отново?

Имам позната която се завърна от германия схващана е два пъти да краде във магазини за козметика има наложени глоби около 1000€, който тя е платила вече но след втория път са й направили криминално досие. Въпросът ми е - за в бъдеще ще може ли да влиза във германия? Това досие отразява ли се на интервю за работа примерно и информират ли нейния работодател? А във българия излиза ли като правене на и какво влияние оказва като цяло На досието й? Пиша от нейно име защото тя е малко некомпетентна и ме помоли! Надявам се някой да ми отговори!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4af9ac7833
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така като чета ми се струва,че точно ти си твоята некомпетентна позната.
Радвам се,че успешно представяте страната ни в Европа и предизвиквате симпатии и приятни асоциации в европейците щом чуят за България.
Моето предложение е да си смените гражданството-така твоята "позната" няма да бъде намерена в базата данни,ще може на ново и чисто да върши престъпления в държавата и няма да срамите името на България.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6a9b1102ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз пък съм педофил-ще ме вземат ли на работа в детската градина. За един преател питам, защото той е неграмотен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9c1c80bcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И да познаем - тази некомпетентна приятелка си тиии.. опаа
Слушай жено, вземи се образовай и си седни на задника, защото така доникъде няма да стигнеш! Знам, че не ти стигат парите, на никой не му стигат, но не става с кражби!
Промени се!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 23717628b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да влиза, ако е чиста там и си е платила глобите, ако не, на границата ще я поканят да си ги плати. За някои работни места се изисква свидетелство за съдимост, но за повечето - не. Така че да пробва. В България нищо не излиза, там е един вид чиста.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5f3baaf86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ясно ми е, че става дума за теб, стига сте лъгали, че е за прители. Първо, това което е станало е огромна грешка. Аз също направих кражба в Германия, само че крадох дрехи и то евтини, защото всички го правеха и исках да видя какво е. Хванаха ме, арестуваха ме в магазина, ходих в съда и ми казаха да избера 3 месеца в затвора или глоба от 800 евро и аз приех глобата, платих я. Сега си ходя в Германия свободно и нямам намерение да крада повече, просто беше грешка, но се страхувам, че ако някой ден стане нещо и се колебаят дали аз съм го направила или друг човек, ще нарочат мен, защото имам досие. Щом си платила глобите, значи всичко е окей, но досието остава, няма как да бъде изчистено. Ако се търси работа в Германия, тогава ще се види това нещо от работодателя и има шанс да не те наеме. Ако ходиш само на екскурзия, няма проблем. А в България това досие не излиза, тук всичко е чисто, ако не са правени кражби тук.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fd01ef99ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за отговорите бяха полезни! Само да вникна ако ставаше дума за мен щях да говоря от първо лице тъй като нито ме познавате нито пък ще ме познавате ! Но това е българинът подлага на съмнение всичко . Както И да е благодаря все пак

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 45cfd46ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо граждани на други държави във медиите се славят със научни открития, подобрени рекорди, технологични разработки и прочие, само за болгарските граждани се пише 'българин хванат да превозва нелегални мигранти','българка хваната да краде','българин хванат да пренася кокаин в колата си','българка си продавала децата незнам си къде','българин обвинен в телесна повреда и нарушения на пебличният ред', 'българска проститутка била убита не знам си къде','българска криминални банда поставяла скимиращи устройства не знам си къде'. На почивка даже да идат във Слънчев Бряг после като кажат че са били във България - Мафия. Ей това ми казват като чуят от къде съм.

Рязговора с много хора протича така:

От къде си?
- България
Аха

Или, От къде си?
-България
Мафия!!

Товя са истински разговори!!

Българите са егати мафията. Да си няма работа човек наистина със българи. То 1/3 ако са добри хора тези 2/3 им е*ават майката на постижения, на потекло и всичко.

Ако си крала и са те хванали, само защото имаш криминално досие значи си в системата и ако работодател поиска да ти се направи криминална проверка, то тя ще покаже каква ти е криминалната проява. От там вече край ако става въпрос за по-престижна работа особено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker