Работа на Червените Фенери в Амстердам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Работа на Червените Фенери в Амстердам
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 5276 пъти
Здравейте на всички.
Интересувам се как мога да почна работа в Амстердам на витрина на Червените Фенери? Съвсем сериозно питам. Моля без осъдителни коментари.
Стигнах до това решение, защото наистина съм много зле в България.. самотна майка съм и безработна. Живея в малко село и тук почти работа няма освен за 400 - 500 лева. На 25 години съм, българка. Родителите ми помагат, но вече са възрастни и заплатите също им са малки. Не искам да съм им в тежест.
Моля ви за помощ. Някой знае ли как мога да започна работа там? Къде трябва да отида и с кой да се свържа? Има ли интервю за одобрение? Колко струва на ден наем на една витрина? Изкарват ли се добри пари? Аз съм с добър външен вид и мисля, че ще имам клиенти. Как да си намеря квартира в Амстердам? Ако започна работа там ще ми направят ли адресна регистрация и т. н? Интересува ме всичко свързано с Холандия и работата там като проститутка?
Благодаря на всички отзовали се
Моля да публикувате историята ми. Поздрави на всички и бъдете здрави и щастливи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 571ca33870
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не искам и няма да те съдя за решението ти. Мога да ти предложа по-адекватна алтернатива. Защо не си спестиш всички унижения и просто не заминеш за Англия да работиш като хигиенист- (чистачка) например. Изкарват се добри пари, ако ти се работи. Мисля, че има някакви групи във фейсбук, чрез които можеш да се свържеш с хора, които са работили или го работят, за да получиш инфо. Има групи с различни оферти за работа там. Вероятно сега работата в Амстердам ти изглежда допустима, но си нямаш идея на какви унижения ще попаднеш. Казвам ти го като приятел, който ти дава съвет. Не го приемай като обида. Иначе конкретно за въпроса ти- не мога да помогна, нямам информация. Чувала съм само ужасни истории за момичета, които искат да се приберат от там и се чудят от кого да потърсят помощ. Ако искаш да запазиш достойнството си винаги ще го направиш. Има достатъчно работа по света, различна от проституирането. Успех, мило момиче. Надявам се, че няма да ми се обидиш, а ще помислиш върху това, което ти казах.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8511a7750
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А кой ти каза, че там ще си добре? И защо не пробваш първо с нещо като камериерка например?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5f45230fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нещата не са толкова розови колкото си мислиш ти и други кандидатки за проститутки в Холандия. Там понеже е "законно" , много лесно се намесват и тези от черния маркет на проститутки. Лесно е да каже, аз съм сводник, мога да ти дам професия тук в Холандия и т.н.

Ще ти завърти главата, няма как да го разбереш какъв е. Дали наистина е сводник работещ легално в Холандия или е някакъв от черния маркет, който ще те направи своя робиня и ще те закара отвъд граница в някоя друга държава да работиш насила и вече нелегално.

Другото което е, въпреки че там нещата са легални в Холандия с проституцията, не означава че ще можеш да се откажеш просто ей така. Защото въпреки че е легално за туристи и тамошни, то за сводника ти ставаш един вид робиня. Робиня, защото това са лесни пари и човека най-вероятно ще е и някакъв тревоман и няма как да те пусне ей така да си ходиш, ако случайно искаш да се откажеш.

Стегни се и си намери работа тук в България и то не като проститутка.
Другото което си мисля... е че там ако отидеш, запознаеш ли се с някой български сводник, да знаеш че ще те експортира да работиш и тук в България.
Защото то там пробиеш ли като сводник и тревоман... лесно си разрастваш пазара и по други държави, където обаче вече не е легално да си сводник или продаващ марихуана. И така от легална работа, ще почнеш да я работиш нелегална и ще си робиня на някой сводник и т.н.

Откажи се.
Гледай малко клипчета в youtube за тая професия, и как стоят нещата всъщност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dd5ce2fa08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ти колко би искала да изкарваш на месец (след удръжка на разходите за квартири и пр.)? Питам, защото ако наистина изглеждаш добре, може да се уреди нещо и в България, без да ти трябва да ходиш до Холандия и да ставаш проститутка. Просто кажи сумата, която би те устроила, за останалото може да се помисли.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1aaf1ea7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тук като средна класа проститутка може да вземеш приблизително същите пари.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6afce06a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не вярвам да е сериозно това.
Нали дете имаш. И аз взимам 600 лв, имам две деца, висше образование, но не съм помисляла да работя като проститутка. Не ти трябва това. Дори с малко, ако живеете в собствен дом, съобразявате се с харчовете, не се пуши, сумата не е толкова непосилна. Децата имат и те разходи, но човек се съобразява с доходите си.
Не ставай пар*л на другите.
Хубаво е човек да има високи доходи, но по- добре с работа, няма ли работни места? Детето какво ще прави без теб? Баща му плаща ли издръжка?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a5a71639e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моля ти се не и там. Гледах документален, че момичетата хич не са свободни там. Ще те контролират сводници и дърти маманки, а над тях стоят дори местни депутати. И без филми се знае за трафика на хора и какво се случва по целия свят. Само тук в България ще е що годе добре да си такава, защото дори и престъпноста ни е калпава. Само ако започваш тук, започвай сама. Не се занимавай с лели- маманки. Ще се оплетеш още повече и няма да можеш да се измъкнеш. Или измисли нещо за обикновена работа в чужбина, или си хвани някой "плащач" от тук, като за начало. Няма да ти дава кой знае какви пари, но ще е един и по-важното- когато искаш да приключи, ще приключи. А там край няма да има.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9b1887c0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мисля, че това е крайно глупаво и спонтанно решение. Това ли искаш да види детето ти? Една неуспяла в живота жена, проститутка? Жена която не може да го научи на нищо? Ще се гордееш ли с това? Ще бъде ли добре за теб в училище да се подиграват съучениците му, че майка му е проститутка? Това ли искаш да е твоето бъдеще? Според мен ти нямаш капка акъл в главата си щом искаш нещо такова. Ти там трябва да отидеш с пари принципно, защото за да си наемеш място трябва предварително да имаш кеш. Също така по-добре събери някой лев, премести се в голям град, започни работа тук в България и ще можеш да се справяш. Майка ми също работи, живеем в София на квартира, не е проститутка, но успява да покрива наем, сметки, моите джобни, дрехи, обувки, храна и сметки и няма висше образование ако ще се оправдаеш, че тя е учила. Затова си опичай акъла и се стегни. Най-лесно е да си проститутка, но знаеш ли, че там е задължение да се дрогираш, защото днеска, за да издържиш да минат 20 мъже ти трябва психически да издържиш, а не да рухнеш. Също така ще търпиш бой от шефове, ще ти взимат над 70% от парите и пак ще мизуруваш. Това го знам, защото един мой познат отиде там с цел да прави секс с някоя жена от тези витрини и случайно е избрал българка и е нацелил момент тя да иска да избяга от това и му е разказала всичко и го е помолила да я измъкне, но той човекът не е богат, нито мутра и не е успял да помогне, но казала, че нонстоп ги дрогират.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c5b7af0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си красива и в България можеш да си намериш спонсор и да изкарваш подобни пари и то без да спиш с по 10-20 души на ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cbfcb41a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Поредния трол с некадърните си напъни. Но нека приемем, че историята е истинска. Ти ако беше красива и в България щеше досега да си намерила спонсор. А в Холандия, като българка, си по-евтина от местните жени. В Западна Европа на източноевропейките се гледа като на евтини жени, нищо повече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6796b0883d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приеми че знам много повече за бизнеса от колкото ти ще научиш до края на живота ти и ще ти кажа че ще се омотаеш с наркотици и сводници. Отиди във Варна в 911 или пийп и само си танцувай без да спиш с никой или още по добре в някой от големите софийски барове и пак ще си отгледаш децата и ще избегнеш много главоболия, друг вариант е да си търсиш мъж с контакти в тези среди.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 41b19a4d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Аз съм българин и съм собственик и ръководител на бордей в Амстердам. С тва се занимавам вече 10 год. Бизнеса е добър. При мене важи правилото 50/50 от тва, което изкараш. Средно на ден една що - годе заета проститутка докарва по 600 евро, демек 300 за тебе. Аз имам 20 момичета и да ти кажа пари се вадят. Аз се отнасям доста по - добре с момичетата в сравнение с другите бордеи. Имаш задължително пенсионни и здравни осигуровки и всичко. Обаче, има едно основно правило не може да отказваш на клиент. Бeз значение какво. Ако го направиш - уволнявам директно. А , условията в другите бордеи са доста по - лоши отколкото при мене. За тв, ако случайно пусна някоя място имам доста желаещи. При мене има момичета от цяла Европа, най - много от Русия и Украйна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b6d9bac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 7 ОТ АВТОРКАТА
Не , бащата на детето не плаща издръжка .. Ако замина на работа в Холандия, детето ще го гледат родителите ми временно и аз ще им пращам пари всеки месец за издръжка

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1aaf1ea7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ръководител на бордей. 13

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 356258a130
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   13, а като се събуди гъзът ти беше ли захапал чаршафа?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae642e5e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Много правилно, 7. Авторке, в никакъв случай не те съдя. Но те моля да размислиш. Не е това пътя, не е начина. Получавам колкото теб и с дете, но няма да поема по тоя път. Не се унижавай да мислиш само за това даже. Ще се намери начин, млада си. Но това, не можеш да му платиш цената. В един момент жените, заели се с това съжаляват грозно. Недей да си го причиняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 04e1ce0fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Брейй, много свободно време имате ръководителите на бордеи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f82578174f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   А защо не плаща издръжка? Има начини да почне да плаща, просто потърси информация в нета. Живееш на село, имаш храна и подслон. Не си гладна. Не тръгвай по този път, родитилите ти са стари ако стане нещо с теб какво правиш с детето. Събирай пари и помисли да си намериш някъде работа в по-голям град. Унижения, обиди и "лесни" пари. И в България можеш да си намериш някой и да те издържа, но поне ще е един. Можеш да чистиш из Европа. Хотел в Германия 8 часов работен ден 1300 - 1600 Е чисто е възможно да изкарваш. Седни понаучи някакъв език. Първото нещо е експлоатацията на хората без език.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 15a6f64b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Нямам представа от червените фенери в Холандия, но не слушай коментар номер 1. Най-големите европейски кочини са Англия, Германия, Испания. Там ако отидеш ще водиш абсолютно същия стандарт на живот, какъвто и тук. Просто ще печелиш от курса лев-евро. Насочи се към Норвегия, Финландия, Швеция, Дания, Швейцария примерно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 47b02296ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   В Холандия с курвалък няма да изкарваш добри пари. Едва ще ти стигат да си плащаш консумативите. Конкуренцията е жестока, а животът скъп.

Опитай Германия. С гледане на старци, за което веднага взимат, ще имаш пари да плащаш. Ако си горе долу прилично изглеждаща, ще си намериш мъж немец до половин година. Ще те вземе с детето и без да знаеш добре езика.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bb7a645e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Миличка наеми си квартира в някой голям град в България, пусни си обява в ало.бг , ще си живееш приличен живот. Ако в България работиш сама се изкарват същите пари. Като ти се обадят ги каниш у вас и така. Взимаш им парите първо. Работиш само с презерватив и само каквото искаш и когато ти е квф. За 2,3 часа дневно се изкарват около 300 лв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1f7d051fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Карбовски има епизод за мястото, просто отиваш, бачкаш за себе си и си тръгваш когато искаш, успех

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c5b7af0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз само едно не разбрах - защо смяташ, че единствения начин да пращаш пари на детето си е с проституиране. Ти в чужбина и къщи да чистиш, пак можеш да пращаш пари и то прилични.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6afce06a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   23Толкова ли са зле техните жени ? Там поне взимат и с деца . Иначе много българи и там не са много добре . Абе да си лягаш с всекие ужас и то за пари .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a36ca61140
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   " Как да си намеря квартира в Амстердам?"
Уахахахаха...
И маце, кварталът на Червените фенери все повече и повече се смалява. Такава е политиката тези дни...

Ж46, живееща в Амстердам от 17 години

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1aaf1ea7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Къде мога да уча за ръководител на бордей?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b6d9bac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   ОТ АВТОРКАТА
Не, не бих проституирала в България. Държавата ни е малка.. веднага ще стигне до моите роднини това че съм проститутка. Не искам това
Ако работя в чужбина, ще кажа на родителите си, че работя като камериерка. Никога няма да разберат истината нито те, нито детето ми. Това е много важно за мен. Не искам да ме сочат с пръст. Знаете в България как е..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c5b7af0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Не си мисли, че като си в Амстердам, няма да се разчуе. Цяла Западна Европа е пълна с българи и има немалка вероятност някой да те засече там. Братовчедка ми проституирала в Страсбург, ама се разчу. То ако става въпрос, Амстердам точно е пълен със сливенски проститутки.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b6d9bac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   ОТ АВТОРКАТА ДО 21
Знам английски и френски. И двата езика ги учех в училище .
Освен да се насоча към Франция? Там как е ? Някой знае ли ?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f1f162ed9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Добре, де, а защо точно с проституция реши, че ще си оправиш живота? Да отидеш в чужбина разбирам, но няма ли и други възможности за теб - чистене, гледане на стари хора, деца... Нискоквалифицирана работа не е като да няма.
Едва ли си представяш в какво се забъркваш, най-вероятно си гледала някой филм и си решила, че е особено романтично да се жертваш за малко и да си оправиш живота и този на детето. Само че тръгваш по наклонена плоскост, свързана със зависимост от трафиканти, наркотици, насилие и унижения, по която трудно ще се изкатериш обратно. И не мисли, че родителите ти няма да разберат, дори по външния ти вид и по начина на държане ще схванат, че не работиш нормална работа. Ще се промениш така, че и сама няма да се познаеш. Дали детето ти ще е благодарно на такава майка?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae642e5e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   29, в мечтите и сънищата си.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6cb8284fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Квартирите в Холандия са адски скъпи, и много трудно се намират. Да не говорим в Амстердам. Холандия е най-гъсто населената държава в Европа, та за това. Витрината в Амстердам ще ти е поне 70 евро на ден. Дори да си си наела само една стая, където да живееш, ще ти е поне 500 евро на месец, което е около 16 евро на ден (делено на 30 дена) Храна от супера само 10 евро, ако имаш време и сили да готвиш, в което се съмнявам. Ако ядеш на вън, в най-скромния вариянт макдоналдси и дюнери, ще ти заминат поне 20 евро на ден и може и да се разболееш от тия боклуци. Транспорт от квартирата до витрината всеки ден минимум 10 евро. До тук 126 вро. Отделно има и разходи по работата като за презервативи, хартия, гелове, освежители, гримове и разни други неща с, които да се подържаш като жена. Слагам всичко грубо 140 евро на ден разходи. 50 евро е стандартната тарифа, на клиент, тоест трябват да вкараш поне 3 клиента, и тогава почваш да работиш на чисто. Тези клиенти никой не ти ги гарантира. Това си е рибарска история, свързана с мега стрес. Защото днес може и един клиент да нямаш, и трябва да имаш заделена кешовица да покриваш разходите. Трябва да има и свободна витрина, естествено и да е на добра локация. Те са много много подробности, до като се установиш и почнеш да печелиш евентуално.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5279a71ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Авторке, не говорим изобщо за проституция в България. Говорим да си намериш мъж с пари. Малко ли са IT-тата в БГ без жени? Щом си хубава, не виждам какво ти пречи. Излез от това забутано село, иди в някой голям областен град, излез на някое по-изискано заведение... Направи си профил в Тиндър ако щеш. Факт е, че красивите жени спят с много мъже и го правят за пари. Това значи ли, че всички те са проститутки? Не, просто начин на оцеляване.
На 25 си, млада си. Сега е шансът ти да намериш някой с пари, да ти направи още едно дете и да го вържеш. Защото хубостта ти няма да трае вечно - имаш още максимум 5 годинки. После и за проститутка няма вече да ставаш. Мисли за бъдещето. После кой ще вземе бивша труженичка? Никой.
Единствената ти грешка досега е, че си родила дете от някакъв мухльо без пари, който те е зарязъл. Трябвало е да избираш мъж внимателно. Сега е по-трудно, защото отрочето ти е тежест и малко мъже са навити да се занимават с жена с дете. Но все пак има още шанс - големият ти коз се намира между краката ти. Все още. След 5 години повтарям всичко ще е безвъзвратно изгубено.

Вариантите са 3:
1) Намираш мъж с пари, раждаш му дете и си гледаш кефа цял живот
2) Оставаш си на село и си гледаш сегашното дете с 500 лева. След 15 години ще си 40 годишна лелка, потънала в бедност и мизерия, която никой не иска
3) Ставаш проститутка в Холандия. След 15 години ще си пак 40 годишна лелка - бивша проститутка. По-зле и от вариант 2, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1117661ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Има толкова работа във фабрики, магазини и фирми в големите градове, а ти си тръгнала да мислиш как да спечелиш "лесни" пари. И какво компенсира липсата на детето ти до теб? Ако е само заради парите потърси си някой за женитба, да те вземе с детето ти и да го обича, въпреки, че си е чист брак по сметка, е по-честно от тази древна професия. А ако пак ще търсиш любовта, то търси си работа и квартира в голям град и остави Съдбата да направи другото. Това с червените фенери е пълна идиотщина, циганка ли си, лумпен ли си, та да си го причиняваш?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 356258a130
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Нямаш пари и първото, за което се сещаш, е курварлък. За теб нормална работа няма ли? Или искаш по тънката лайсна?

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1aaf1ea7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Чета 36 и си казвам:
"Чадо,да вярвам ли на ушите си......

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b6d9bac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До 36
Къде да търся богат мъж ? . На улицата няма как. В сайтове за запознанства едва ли ще стане също
ОТ АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a26229ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Ти хубаво иди в Холандия, но работи да чистиш къщи или хотели - пак се правят добри пари. Казвам ти го от опит. Сигурно не са пари като от проституцията, но за България са предостатъчно и ти спестява всичко, за което са се убили да пишат предишните. Живота си е твой и решението също, няма да съдя или да настоявам да ми слушаш мнението, но има добре платена работа, която се почва лесно и не е проституция пак в Холандия, а сигурно и в Англия. Агенциите се държат малко зле с персонала си, но ще ти намерят бързо работата и квартира с регистрация, но наистина отношението е малко гадно, но със сигурност по-добро от сводниците и клиентите на червените момичета. Има групи във фейсбук за българи живеещи в Хага, където може да намериш конкретна информация сигурно, а след това агенциите ще те информират за другото. Чистенето е само зад строителските работи по плащане в Холандия и ако знаеш да пестиш и да си умна с парите, може да се праща/спестява добре. Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b67f5b2640
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Факт но.1 , на авторката не й се работи.
Факт но.2 авторката е наивна да си мисли, че като й се празнят по 5ма на ден ще има прекрасен живот. Че тя дори не знае как да си свали обикновено момче . Камо ли преди да я е работела тази професия.
Факт но. 3 чувала е за Амстердам и единственото , което знае за този тип бизнес е ,че е легално . Щом е легално всичко ще е наред. Хаха. Питай другаря ръководител но.13 колко пъти е смилал от бой труженичките си.

Мила, от селото в което си се навряла понятие си нямаш колко е гнусен и мерзък тоя свят. Как от мечтите ти за големите пари може да свършиш на наркотици в някой кенеф , без даже да си си виждала детето си през последните три години.

Послушай форумчаните поне. Някои от тях ти дават умни съвети да си хванеш нормално момче .

Преди година видях невероятно красиво момиче да търка плочките на метрото, на ГМ Димитров. 15минути се чудих дали да не я поканя на среща. Най малкото за това че си изкарваше прехраната без предубеждения за труда и социалния си статус. Това автоматично я издига няколко нива над всички златотърсачки и кухи лейки. След една седмица вече я нямаше там . Явно беше , че някой ме беше изпреварил :)

Загърби отчаянието, покажи трудолюбие , отношение и внимание към хората и веднага ще те лапнат. Ако бях една хубава жена досега да съм станал милиардер , даже без да се налага да спя с някой.

Толкова много сте привилегировани в днешно време и пак сте на дъното...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c5b7af0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Аман от такива ... От глад ще умре, обаче няма да се хване на работа като нормален човек, а ще се надява я някой богаташ да я вземе, я ще се унижава зорлям да и се празнят разни мигранти, дебелаци и дядовци в устата, гъза и където я сварят. Защо да си мърда задника, като може с няколко изпразвания да изкара пари. Авторке, ти нали не си мислиш, че ще те ебат само Брад Пит-овци. Ще те ебе най-голяма сган - араби, индийци, грозни, дебели, дърти, ще те душат, ще те бият, ще те унижават, с всякакви фетиши има, ти сериозно ли искаш такъв живот? А ако не слушаш и сутеньора ще те бие, друса, изнудва, може и да те очисти.

На човек ако му се бачка, гладен няма да остане, ама ако иска ей така наготово или без много зор - лошо, тръгваш по един път, който привидно изглежда лек, ама се оказва друго. Не се заблуждавай всичко си има цена.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae642e5e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Не й се работи на авторката, това е истината.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b6d9bac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   ОТ АВТОРКАТА
Аз искам да работя самостоятелно без сутеньор. И да, в Холандия е легална проституцията и повечето момичета на витрините работят самостоятелно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4793431e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Авторке, те тези дето мн те олюят с нормалната работа също се продават. Баш държа, че им плащат жълти стотинки да седят в някой мухлясъл офис от 9 до 17-18 и да ги псуват по телефона, или обикалят из къщите на огледи с наематели. Ако твоята професия е долна, какво да кажем за тези в аутсорсинга, кол центровете, застраховки, агент недвижими имоти, всички видове продажби и административни дейности и подобни? Те нищо не създават и също са обслужващ персонал.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b2f0f6e5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Авторки нещо си в грешка, ме са толкова чисти нещата и работиш за себе си ей така. Гледай предаването ютюб на Карбовски и виж как българи държат витрините, колко плащаш. Не очаквай как всичко е за теб. И не можеш да се скриеш какво работиш колкото и да ти се иска. Но явно ти това искаш, няма никаква друга алтернатива! А алтернативите са много, изгледай и предаването Да хванеш гората и ще видиш, че ива много позитиви там където живееш. Ако ще ходиш в чужбина, дори и с чистене, работа във фабрика ще изкарваш достатъчно пари, за да плащаш. Хиляди го правят ежемесечно, хиляди хора работещи на смени за да хванат и нощният труд, да уморени са, но са изкарали хляба си достойно. Масово се минава през чистене, в което няма нищо лошо. Чистят образовани висшисти, които в България никога не са работили това. Все от някъде се почва. Всяко начало е трудно. Но без език и подкрепа попадаш в мрежата трудовата експлоатация и трафика на хора. От нова в ютюб можеш да видиш репортажа на Любомира Бетонова тя имаше една история за две млади жени, които чистят в Англия имаше и една история за проституцията в Холандия. Изгледай ги!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0dce2cc506
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Авторке , такива като тебе си заслужават съдбата. Хората ти говорят ама ти знаеш твоята. Оди , си чупи главата , като си толкова вироглава, тогава.

Ох , къде са ония защитнички на "бедните момичета , които са заставени да проституират". Ей ги, на! Виждате ли колко ги заставят !!!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c265601fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Авторке, и в Германия проституцията е легална. Отворих, провокирана от твоята тема, ютюб и какво намерих - местните жители в Амстердам са се вдигнали масово на протести срещу квартала с витрините. И по-горе някой писа, витрините все повече намаляват с тенденция да ги разкарат оттам.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c5b7af0b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   49, вярно, че в темите за проститутки жените излизат с номера, че едва ли не сутеньора отива у тях и ги замъква зорлям към публичния дом. Ето от темата се вижда.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e5130a866e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Сега ще ти обясня как да си промениш живота до 1 година без да се налага да вършиш глупости. Сядаш здраво и почваш да учиш като ненормалкия френския докато стигнеш минимум ниво B2, още по - добре за C1. Би трябвало бързо да влезеш след като си го учила. Припомняш си и анлглийския стабилно. За една година би трябвало да стигнеш едно добро ниво. Учиш всеки божи ден!! След това отваряш jobs-a за град София и търсиш работа с английски и френски, това са обикновенно call centers. Почваш от заплата чисто 1700 лв. като можеш да стигнеш до близо 3000 лв. С тези пари и детето ще си гледаш и квартира ще плащаш и на почивки ще го водиш. Ако заминеш за Амстердам шанса да НЕ успееш е огромен. а освен това тялото ти не може да извършва тази "професия" дълго време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6f5212d052
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   В България ли си, приемаш ли клиенти в моменти? Пиши контакт, колко е за час?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 49b918bb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Номер 52, що дрънкаш глупости? Масово заплатите в тези кол центрове не са повече от 1200 максимум, най-често 800-1000 лв, казвам го като човек, който има не един и двама познати бачкали в кол център в София, само че не бяха с френски, а с испански и немски. Квартирата то в София е минимум 400-500 лв. а в тези кол центрове те правят на маймуна!
Авторке, не се подлъгвай по този коментар, вече трета година живея в София и само хората от провинцията си мислят, че заплатите тук са високи. Нищо подобно!!!
Дали да ходиш на Червените фенери не мога да ти дам съвет, но определено заминавай в чужбина. Не се мъчи тук срещу вятърни мелници!!! Съжалявам, но за мен в България вече отдавна няма спасение и надежда за нормален живот. Гледай да се устроиш в чужбина. Намери си местен по-скоро, а не да ставаш проститутка.
Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker