Хайде подкрепете избора си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Хайде подкрепете избора си!
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1798 пъти
Да, както е се виждал и афишира навсякъде, твърде вероятно е до края на годината, новият ни премиер да е учиндолския чалгар - г-н Трифонов!

Сега искам да попитам, тези които гласуваха и го подкрепиха, ще се завърнете ли в Родината след като бъде официално назначен на този пост? Аз бас хващам, че нито ще стане по-добре, нито нашенските диаспори ще се върнат. Проблемът ни не е в управлението, в нас самите е. Като манталитет, държание, ценности и прочие. Докато продължавате да се радвате на чуждите нещастия и да гледате в чуждата паница, само за да се уверите, че има и по-зле от Вас, НЯМА да се оправим!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 дни
hash: 0d72d58ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   А стига рева пък ти уе. Колко теми още напишеш? Гласувай си за мутрите и не ни занимавай. Слави, та Слави. То щото пък с Бойко цъфнахме и вързахме.

Мутрите направиха политиката шоу и сега шоуто влиза в политиката, какво не ти е ясно. Вместо да се възмущаваш, помисли защо се стигна до тук и ще си отговориш защо са гласували за него.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 9a330ed34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Щото Бойко не е чалгар. Излегнал се като нерез настрани. Кара огромна джипка. Ивана му пя на ушенце.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 2ef7f4919f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От една страна съм съгласен с теб, че ако искаме да живеем в една по-добра държава промяната трябва да започне от нас. За съжаление родолюбието на повечето хора се простира до там на 3ти Март да се снимат със знаме във Фейсбук и да напишат статус "Свобода или смърт!" и веднага след като излязат от тях да си хвърлят празното пакетче от дъвки на земята, докато отиват към най-близката чалготека да играят кючеци! Да си събираш боклуците и да се държиш адекватно и любезно с хората е много по-силно и патриотично от всеки статус и снимка във Фейсбук на 3ти Март! За съжаление тук може би и историята си казва думата, 5 века робство, 45 години комунизъм и 30 години грабежи и гавра с народа, прикрити като "преход" си оказват влиянието. От друга страна обаче ти гарантирам, че Слави е много по-способен от тези, които ни управляват в момента. Гледам ги и имам чувството, че са ги избирали на някакъв конкурс за аутисти, почти няма нормални, достойни и амбициозни хора в този парламент. Не гласувах за Слави, понеже предпочетох друга партия, която според мен е по-способна да промени нещо и има реална програма за развитие, иначе му симпатизирам. Странно ми е ако мислиш така, но според теб по-добре е премиер да ни е пребоядисан комунист, участвал във най-различни мафиотски структури през годините и лежал в затвор в Чехия, на когото снимките с пистолети и кюлчета и записите как заплашва хора се доказаха, че са автентични от колкото "чалгар"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 033fa51416
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Никой няма да се върне. Всеки иска чалга и да има кюфтета и ракия на масата и да гледа тъпи скечове.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: af1e65ef7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Понеже банкенското прасе е за предпочитане, нали.
Как пък не ви увря в празната тиква, да тиква, защото и вождът ви е една празна тиква, че този хрантутник абсолютно нищо добро не е направил за държавата, особено през последните кризисни 12 месеца. Та като му видиш мазната физиономия и се чудиш българин ли е, евреин ли е. Един чужд език не научи за толкова години на поста си, поне за да не се излага на пресконференции. Иначе само "аз" му е в устата. Все той какво бил направил, та щото лично с неговите ръце го е постигнал, айде моля ви се, такива не ни изнасят. Или видиш ли, колко му било трудно да бъде на такава важна позиция и че се справял сам-самичък със собствени сили. Че кой го кара бе, да беше си подал оставката още лятото на протестите. Ама държи кокала, щото по друг начин няма как да се облажи. Същото важи и за подкупените му с 50 лв. прости гласоподаватели и всичките гъзолизци на административни държавни позиции, назначени от ГРОБ. Нито един здравомислещ човек не е гласувал за този тулуп.
И не авторе, преди да се захванеш с мен, ще ти кажа, че не съм подкрепила Слави на изборите и не ми се нрави особено той да е следващият ни министър-председател, но пък за сметка на това ще го подкрепя в по-нататъшните събития, щом това е алтернативата срещу "любимия" ни тиквун.
Но пък за едно си прав и ще се съглася с теб, че народът това си е заслужил. И си е точно така, щом досега всички са търпяли Боко, ще изтърпят и Слави. Може пък и да тръгнем в по-добра посока. Ако не, площадът е отворен за нови протести, но такива като теб как да знаят, понеже и един път не са стъпили там.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 дни
hash: d9d1c72105
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В темата името на който и да е от другите кандидати, ако бъде сложено на мястото на Слави Трифонов, темата остава също толкова актуална като питанка. Народ който в хипермаркета си слага детето с обувките в количката където хората си слагат продуктите, народ който обира ролката с найлоновите пликчета в плод зеленчука и я тъпче в джоба защото са на аванта пликчетата, народ който не може да си носи маската нормално(носи я с подаващ се навън нос) по време на смъртоносна пандемия, такъв народ няма бъдеще. Няма кой да ви управлява българи! След разпада на съветската диктатура която ви държеше насила в определена рамка, тази клетка се разпадна и сега се сблъскахте със самите себе си. Беше ви дадена свободата да бъдете такива каквито искате и можете да бъдете. Е това сте вие. Нетърпимо е нали? От робството при вас по-лошо е само да сте свободни.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 1346c987aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Еми то е лесно е да бачкаш в чужбина, където с нормална работа си живееш като нормален човек. И чистач да си, пак ще имаш по-добър живот от колкото в България.
Никой няма да се върне от чужбина и то с право.

Там сме отишли на готово. Хората си уредили държавата, не правят като нас да бягат. Германия е загубила и двете световни войни, а в момента дори по време на пандемия, все още икономиката ѝ е стабилна .
Там за 100 евро пълниш коша, тука за 100лв: НИЩО!
Сега недейте да обръща във валути, т.к. така не се добива представа за купувателната способност. Някои стоки дори като обърнеш лева в евро са по евтини.
Няма как на 5 милиона да са виновни някакви си 240 депутата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: a71238fb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не че се кефя много на Слави, ама сте жалки троловете на ГРОБ и БКП!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: fe43e9b5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Н 7, дали Германия е загубила втората световна..?!
Една е короната на която си плача целият свят, търговците даже не знаят повечето, продължават да си празнуват деня на независимост хахха и пак си плащат.
А че въпросната корона иначе е с немска фамилия знаеше ли? Само е сменена.
А къде се основава масонството знаеш ли?!
Не мисля да са изгубили войната...даже си купиха правата върху слънцето, къде мислиш отиват парите за данък сопрани плаки? Мда...плаща се данък даже и за слънцето.
За това от една страна е добре че, стана каквото става от миналата година насам, сега вече може и да изгубят войната.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: c5cc6e067b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж какво, първо НЕ е чалгар! Второ на вота от чужбина на първо място е партията на Слави Има такъв народ и на второ Демократична България.
Трето, Слави няма да е премиер, не и сега, защото сега НИКОЙ не може да състави кабинет! Слави не веднъж каза, че с партии от статуквото коалиции няма да прави! Това са ГЕРБ, БСП и ДПС. Би направил коалиция само с партии които не са от статуквото, а те са само две Демократична България и Мутри вън. Обаче Има такъв народ Демократична България Мутри вън не събират минимум 121 депутата. Т.е. кабинет не може да се направи. ГЕРБ и БСП също няма да се коалират, така всички възможни варианти са изчерпани и кабинет не може да се състави. В такъв случай отиваме на предсрочни избори, президента прави служебен кабинет до провеждането на предсрочни избори. А според всички социолози и политолози на едни предсрочни избори най-много ще спечелят Има такъв народ и Демократична България. Те най-много ще увеличат процентите си на предсрочните избори. Все ховече хора ще съберат, след като вече хората видяха че промяната е възможна. Дават го че на предсрочни избори този път партията на Слави ще спечели първото място. Няма да е втора този път. ГЕРБ ще загубят първото място, затова и Бойко не иска в никакъв случай да има предсрочни избори. Гледа да изтъкне че уж много пари ще отидат за предсрочни избори тази година, но това не е вярно, защото машините за гласуване вече са купени и няма да се купуват втори път. Тъй че новите избори ще са значително по евтини. Машините за гласуване вече са купени и са факт. Той също е слушал прогнозите на агенции и политолози и знае че на предсрочни избори Има такъв народ ще е първа политическа сила, и гласовете им заедно с тия на Демократична България и Мутри Вън ще бъдат достатъчни тогава за съставяне на кабинет. И тогава Слави ще може да е премиер. Така че само предсрочни избори е най-доброто решение за България. Да това ще бъде края на ГЕРБ, но такава е волята на народа.
пп. Слави е единствения който си държи на думата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: faab073670
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Гледам темата от както излезе, реших да не пиша нищо, но не се сдържах.
Всички коментиращи се правят, че не разбират какво им е казал автора, а именно, да дойдат в България да си търпят избора заедно с онези, които живеят в България!!!
№10 Обещал е Славито да не прави коалиция, но не е обещал да не получи подкрепа от БСП и ДПС. Тоест задкулисна коалиция, разбират се тайно да се подкрепят, без да правят официална коалиция. Виждаме че Слави примиер няма да става, но гледам лансират Румен Чолаков от ИТН за премиер, та той е прикрит човек на НДСВ, той години наред подкрепя царя, а неговата попара вече я ядохме и Слави едно време ковеше пирони в една дъска за всеки гаф на царя, сега ще ни натресе приятеля на принц Кирил за премиер.
Ако Слави не върне мандата, а приеме да издига правителство с "безкористната" подкрепа на БСП и ДПС, по какъвто и да е повод, това казва на избирателите му, че подкрепата е тайна коалиция. Да издигнеш правителство и да гласуват за него хората от БСП и ДПС си е измама на избирателите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 3306151c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Българинът обича на десетина годинки (грубо казано) да пробва нещо ново. Така беше и с Царя едно време, после Бойко, сега Слави е "под прожекторите". Въобразяват си, че като е нов човекът, нещо ще се промени. Да, ама не, не е достатъчно да е нов, видя се толкова много пъти. Но върви обяснявай на тези експерти по всички въпроси... Сега ще си го търпим и Славчо 10-тина годинки, докато изгрее нова звезда на небосклона. И така до безкрай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 9debe632ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "И тогава Слави ще може да е премиер."

Доста голяма грешка от негова страна, след катомногократно повтаря, че няма да е премиер. Ако се предложи, то това ще уищожи тотално доверието в неговата партия. А другите ще видят това като възможност. Най-вероятно е, просто да не го подкрепят, защото на другите избори ще имат повече депутатски места.
Най лошо за всички нас ще е, ако подкрепят такъв парламент, но не гласуват със за за нито едно решение и хвърлят странта в политическа криза и запознат да подклаждат нови и нови протести, с цел да съборят правителстовто.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: a71238fb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 12 според те тогава какво е решението, питам че ми е интересно, как да разбием порочния цикъл!

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 9e949c55d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, гласувалите от чужбина за Слави са 41 000. Около 10% от общо гласувалите за ИТН. Ще извиняваш, ама си го избрахте с гласовете от страната, които за него са близо 400 000!

Как го извъртяхте пак българите в чужбина да са ви виновни не мога да разбера? Кой ми сра в гащите, твоята работа. Нагли сте. Поемете си отговорността. Решаващият вот е в страната - половината пак сте спали и не сте отишли до урните, а близо половин милион българи В СТРАНАТА сте го подкрепили. Поемете си отговорността, стига сте търсили вън виновни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker