За разделените от чужбина семейства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

За разделените от чужбина семейства
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1673 пъти
Какво ще кажете за тях? Въпросът ми е само към представители на такива. Другите пишещи просто няма да ги чета.
Това определено не е за всички, но все пак има не малко такива. На първо място мисля, че такива са надживели ревността. Едва ли някой се тюхка, половинката му на хиляди километри, дали му изневерява. Такъв/а навярно скоропостижно би се побъркал/а. От тук и първия въпрос: вие сте убедени, че тя ви е вярна или по-скоро това не ви вълнува особено?
Че сте заминали основно за пари, то е ясно. Някой ще си каже ли, че го е направил и като своеобразно бягство от домашните задължения (в пряк и преносен смисъл)?
Как се справяте без секса с партньора - намерили сте си друг на местна почва, самооправяте се (неочаквам някой да си го признае) или просто не ви липсва секса.
За останалият в България партньор: за какво най-много ви липсва вашият човек: да ви помага в ежедневието, да си говорите/споделяте, секс ... друго?
Опитвали ли сте се да го спрете, да не заминава? Подозирате ли, че го прави и за да се измъкне от вас?
Това не е анкета. Не е необходимо да отговаряте на всички въпроси. Достатъчно би било да вземете отношение само по един.
Може би някой ще постави и други актуални въпроси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85082174bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз съм от няколко години с приятелката си в чужбина.
Отдавна сме на квартира, но първите ни работи са били по полета и пакхаусе в Англия, тоест една година сме живяли в кампове с каравани.
Точно там съм видял много мъже и жени със семейства в родината.
Някои от тях са си коцкари или леки жени и си изневеряват. Нагледал съм се на доста любовчийски истории, дори и от хора над 50 годишна възраст.
На много хора са им слаби ангелите и като видят, че са далеч от партньора си, започват да изневеряват.
Но сега с тези социални мрежи всичко се разкрива.
Един колега си хвана любовница (жена му е в БГ) но някой е намерил фейсбука на жена му и веднага докладва всичко. Направо да видиш как се купува самолетен билет за секунди хаха.
Един познат пък самата му любовница го беше изпяла на жена му и да видиш как заповат да хвърчат дрехи през караваната.
Абе големи излагации. На големи простотии се бях нагледал.
Имах един приятел, пича към 60 годишен, цял живот по чужбините, пийне малко и веднага си разказва, че от гонене на тия пусти пари е разведен и тн.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f7bc3a6f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Почти всички семейства, които знам, че мъжът е в чужбина, а жената в България си изневеряват. Жените в България имат по няколко любовника, а даже знам за една, която има млад любовник, който издържа тя с парите, които мъжът и праща от чужбина.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1eeadc11c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А защо не са заедно, защото хората са тесногръди и мързеливи да учат език. И ние бяхме разделени идва при месеца, но има разделени семейства за цял живот. Ясно е, че като не се виждаш с накой, имаш нужда и отпуск и от връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 859388791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Разговор между Тираджия и Златната рибка.

*Рибката: "Имаш право на три желания".

-Тираджията: "Имам само едно желание и то е да има пътища само с 4 платна, за да мога да се прибирам по-бързо при жена си."

*Рибката: " А това е невъзможно, избери си друго желание!"

-Тираджията: " Искам жена ми да не ми изневерява."

*Рибката: " Та колко платна. искаше да имат пътищата?!?"

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b1305a372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво значи да сте разделени, или е за малко или отивате всички заедно, като ти ги издърпваш при теб, иначе последствията са, всичко останало описано по горе и абсолютната реалност. Малко по различно е само, ако мъжа ти е моряк. Но пак гаранция няма и да сте заедно в чужбина, моя бившия така си го наби, реши че му се иска с други националности, до като и аз съм там. Е сега и да ми се молиш, късно е либе за китка. Най- много ме радват семействата тук, които са си заедно и си движат заедно и това е. Нямах този късмет, но пък явно за добро, защото срещнах прекрасен човек. Дано да си се обичате и да си се подкрепяте, но не от разстояние, поне не за дълго, за години. И децата ще се отчуждят. Парите не са всичко. В чужбина поне може и с не толкова много, пак да живееш нормално с цялото семейство. При първия удобен момент просто ги изтегляш, това е, иначе не е розово бъдещето. Аз не мога да си представя да се върна обратно с детето, за него тук е в пъти по добре. Ние се стараем да направим, най-правилния избор за тях до като са малки и това е най правилният - добра среда и образование. Вече те като пораснат сами си решават ще остават ли или ще се връщат, но ти ще си ги подсигурил с най- важното, образование и дом.
Много ме обиди един българин, като му показах нивото си на владеене на чужди езици, ми каза че явно аз съм си там с разни черни приятелчета и видиш ли съм задобряла, защото той като бил там не е прокопсал. Съдници колкото искаш. През живота си не бих опитала дори, нещо такова. Аз харесвам само славяни, със западняк дори не съм била, а предложения много, но хората е така сочат, заради много примери, които пак са изброени по горе. Дооста сме различни със западняците, аз не бих приела толкова съществена разлика в дълготрайни отношения и да направя такъв голям компромис с ценностите в едно семейство. Който ми ги хвали разни западняци, че стават за мъже добре, да си ги държат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker