Къде може да намерите работа само с английски в Испания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Къде може да намерите работа само с английски в Испания
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1175 пъти
Ами където има много британци разбира се!
Българите основно са в Мадрид, но там климатът е ужасен, хората не са супер приятелски настроени, за разлика от тези на средиземноморието, няма и море, а и няма почти никакви възможности за работа с английски за хора, чиито испански не е още на добро ниво. Затова пускам това за тези българи и българки, които знаят по-добре английски. Има градове, където британците са почти или дори над половината жители, затова може да си намерите работа в английски бар или гледане на стари хора, но и в туристически агенции почти само с английски и с не толкова добър испански, защото обслужват предимно чужденците, които живеят там, най-вече англичани, но има също немци, американци и скандинавци.

Присъствието на британци в някои малки крайбрежни градове води до това, че в някои случаи те дори надвишават испанското население. Такъв е случаят с Парталоа, намиращ се в Алмерия. Тази община се състои от 1110 жители, от които 57, 03% са британци, което е повече от половината от населението.

Второто място е заето от Арболеас, намиращ се в долината Алманзора и на 105 километра от провинция Алмерия. Това е община, която от няколко години се опитва да превърне своето наследство, било то природно, археологическо, художествено, архитектурно или етнологическо, в ресурс за туризъм. От общо 4596 жители, които съставляват града, 54, 68% са британци.

Също така в Алмерия, по-специално в Сиера де лос Лиабрабес, на изток от провинция Андалусия, се намира Бедар с население от 971 жители, 44, 25% са британци. През последните години този град посрещна много нови жители, привлечени от спокойствието и красотата на района, в който туризмът все повече присъства. Много англичани, предимно пенсионери живеят и в и около градовете Малага, Гранада и Аликанте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 711c9ad388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много полезна информация, но защо изключваш Мадрид? Климатът не е толкова ужасен. Това не е Скандинавия все пак. Живея в Мадрид 11 години вече и винаги съм работил тук само на английски език. Тук има много частни училища и университети, където се преподава само на английски. В IE University има няколко български професори по различни дисциплини. Schiller International University, St. Louis University и т. н. са американски университети, където се преподава само на английски също. Има и доста частни училища в града, където обучението е само на английски.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker