Моето приключение в Словакия - част 1 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Моето приключение в Словакия - част 1
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1154 пъти
Работих в Словакия и там стана секс скандал защото писах интимни неща на една колежка-испанка. Може би е виновно биполярно ми разстройство. То просто било мило и приятелски настроено момичето, типично за южно европейка. Та покани ме на купон на една лодка и аз приех нещата различно...сам съм си виновен, но слава богу е бивша соц страна и не ме уволниха, само трябваше да обещая повече да не задавам колежките...

Което беше мега трудно, защото друга пък колежка - страшно красива словачка с тъмна коса и сини очи откровено флиртуваше с мен, но само с погледи, че си имаше сериозно гадже и то мускуляга (аз съм слаб, но стегнат. Футболистче като фигура, в лицето като модел почти). И други колежки там флиртуваха с мен, едно русо момиче от друг тим постоянно ми хвърляне погледи с усмивка, като понякога отвръщаше поглед настрани.

Абе там беше доста полезно откъм кариера за мен, но и като ходене по срещи - скъсах се от срещи, но почти всички от онлайн дестинации бяха от ФБ групи, само една от Тиндър и то американка. Тя беше руса, симпатично лице, но фитнес маниачка и дори не изчака да предложа аз да я водя някъде, тя избра къде да идем без да ме пита - не харесвам чаааак толкова еманципирани жени с леко мъжка енергия и поведение. Нека печели добре и да има мнение, да ме изпива с поглед, дори да ме заговори на улицата ако те видим, но да не се допитва за нищо до мен и тя все да води - айде не! Значи Тиндър е загуба на време като цяло, ФБ групите повече стават за свалки.

Но да си харесван някъде има и минуси. Една словашка жена от ФБ група така ме зариби, че ми скъса нервите. Трябваше да предположа, че не е наред чак толкова жена да помага на непознат от ФБ с намирането на квартира. Видяхме се на живо и още първия ден пожела да дойде с мен на оглед за апартамент - друг червен флаг. После ме почерпи парче пица и настоя тя да плати, отказа ми твърдо въпреки, че исках да платя!

Оказа се доста феминизирана, яд я беше, че в нейната държава печеля над средната и естествено повече от нея?! Хубаво ми беше когато ходих с нея в един хипермаркет да пазаруваме неща за дома й, почти като истинско семейство бяхме и ми хареса чувството все едно сме във връзка, но жената беше по-голяма от мен й не беше мой тип. Затова й писах да я питам какви са намеренията й. Не отговори, после почна да увърта. Пак настоях дали има чувства към мен, но сама не можеше да ги признае. Но сглупих като й казах, че за мен е повече като по-голяма сестра, леле тази жена полудя. То не бяха обиди, ужас... и с две българки излизах, едната приличаше на холивудска актриса...

Имам още за разказване, за 11 месеца там обичах, бях обичан, харесван, плаках, смях се, сменях квартири, излезах с приятели, ходих по молове, обиколих повече планини от колкото за целия ми живот в България досега!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 36ee8a7750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Какви са тези ФБ групи? Дай пример

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c5c2aa6f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам дали имаш диагноза, но определено си инфантилен и е съмнително, дали това не са само твои фантазии.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6f23ca195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти да не си фена на русите жени, дето задължително трябва да ги видиш голи, за да ти покрият критериите? Дето обожоваш соц страните? Дето те зяпали, а ти си мълчиш?
То да не е като тук-всяка колежка задължително навита и мината. Всяка, която те погледне и за секунда- умира по теб, иска те, желае е, убива за теб.
Ако беше толкова як, отдавна нямаше за си сам. Нито тук, нито в която и да е страна. Едно е някоя да те изтърпи за няколко часа, или дни, друго е да имате връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 79fce90f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И в София ме забелязват понякога момичетата и имам приятели, но доста по-малко. В Братислава и Виена съм ходил пак след като живях там и всеки път все едно и също - сякаш там ставам рок звезда и всички ме забелязват и лесно привличам приятели и момичета. Та ако сте сами ... сменете града или държавата и може да намеретие място, където просто ви върви повече в любовта и приятелствата. За справка в Прага беше дори по-зле от колкото в София.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 79fce90f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   2 ами чужденци в Братислава например. И за София има такава, но тук не се получава така лесно, явно наистина Виена и Братислава са ми повече на късмет спрямо София...там и приятели по-лесно създавах, и кариерата ми вървеше по-добре. Но се върнах заради болезнена носталгия, нищо, че тук ме харесват само когато всичко ми е наред, а там ме харесваха и в най-лошият ми вид и самочувствие...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker