Евро лева - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Евро лева
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 963 пъти
Здравейте! Според вас какво ни очаква като влезем в еврото валутата ще се променят дали ще настъпи по-голяма инфлация
Другото което е ако заплатата ни е 1200 лв ще стане примерно 600 Евро, но цените в магазините ще се изравнят с цените в Германия и другите държави. Дали е добре в момента за инвестиция някъде в момента като имот. Ще тегля заем, казват, че пък точно в този момент не е добре да се тегли кредит цените са доста високи. Не знам какво ще се случи някой който е по на ти с нещата може ли да предположи? Чудя се дали и не е добре да отида в чужбина Германия например тука ще ми смъкнат заплатата нa 600 Евро, но там отново ще си остане 2000 е. Ще настъпят трудни времена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: d7075125ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Пълни глупости са разсъжденията ти!!! Вземи и се образован малко на тема въвеждане на еврото в България, вместо да Русия глупости наляво и надясно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cfc6979a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   "цените в магазините ще се изравнят с цените в Германия"

Отдавна са изравнени, че и даже са по-високи тук.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2b8a3cb542
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   То ако се изравнят със западна Европа ще е добре. Тук по-нискокачествени храни са по-скъпи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 050b6e1a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Номер 1 показа, че навсякъде му се привижда Русия! Пич, говорим за левове, евро, България и добруването на българите! Ти да не си русофил, а?

Цялата тази работа е /това да се чете и да се знае/, за да могат политиците да опоскат резервът ни в евро! Заради валутния борд България поддържа валутен резерв, който е вид гаранция за лева като валута. Едно време такава роля е имало златото, добивано от "лошите" комуняги, част от което е ползвано именно за това! Сега златото е при Дънди Крокодила, а еврото го замества. Само че политягите станаха алчни и явно са изхарчили и продали всичко, което можаха /от времената на трите фалита - егаси колко десетилетия харчат натрупаното от фалиралите/, съответно ИСКАТ ДА ИЗХАРЧАТ и този резерв. Но за да стане това, трябва да падне борда, съответно да приемем еврото като бърз начин това да стане.

Те, естествено, ще ви разправят всякакви лъжи, но ИСТИНАТА е, че няма никаква причина, която да ни задължава да минем към евро час по-скоро. Дори една-едничка! Е, ако се бавим, на някои чекмеджетата ще стоят празни, а това един уважаващ себе си крад... , политик не може да търпи!

Даже Румъния, дето масово я даваме за пример, отложи приема на еврото за 2029-та, ако не бъркам годината! И вероятно при нужда пак ще го отложи като наближи онова време! Румъния не бърза, ама ние, понеже цъфнахме и вързахме, се изтрепваме да го приемаме? Нужно ли е да ви казвам, че става дума за кражба или и сами се досетихте?

Ааааа, да! Еврозоната /другият блян на политиците/ ще позволи на банките да намалят така наречените си резерви, което пък ще помогне на банките да кешират! Резервите са пари, които иначе биха могли да дават под формата на кредити вместо да ги държат, съответно да ви тупат по-яко джобовете! Затова ако чуете някой банкер или Левон да говори за нуждата да приемаме еврото спешно и на секундата, не се чудете те пък защо бързат! Да ви дават още кредити и да ви грабят, това им е спешната работа!

И не на последно място - бизнесът щял да си спести някакви разходи при валутен обмен, а дИпутатитЬе - да могат да теглят кредити на наш гръб с по-ниска лихва, горканчовците! Т. е. и това им е зор, та бързат за Еврозона и евро! Още кредити им се теглят, ама нещо лихвата не ги кефи - за главницата и дума не обелват, вероятно от нея ще са доволни!

А нещо добро за нас? Няма и няма да намерите такова! Само шепа облъчени вярват, че това е велика идея и сега ще ти обяснят, че който не иска евро, е русофил! Това е редовната опорка, когато искат да те изнудят за нещо лошо - или го правиш, или си русофил/помагаш на Путин. ЧУЕТЕ ЛИ ТЕЗИ ДУМИ, не вярвайте на автора им! Пропаганда се нарича - да пробутваш гадости на народа под заплаха, че ако не направят тия неща, са такива или онакива! Така с години ни плашеха с комунистите, сега новата мода е Русия и Путин, а в бъдеще ще е нещо друго. Схемата е същата, само сменяват Торбалана! РЕШАВАЙТЕ САМИ дали да вярвате на Спиди Гонзалес и парламентарните птици-бегачи или на инстинктът ви, който вероятно отдавна крещи ТУК ИМА НЯКАКВА ДАЛАВЕРА, ИНАЧЕ ЗАЩО БЪРЗАТ. Знам, че българите са умни напук на разни лафове на разни Банкенски тулупи и няма да се остави шепа крадливи и кресливи типчета да го излъжат!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 941225c721
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако си умен и прозорлив, ще емигрираш от България преди да влезе еврото, защото ще има един минимум 4-5 годишен кризисен период на стабилизация, който ще е не само по икономически, но и по политически причини - отсега още го загатват. Изкарай пари навънка и се върни в БГ ако ти е толкова мъчно към 2027 най-рано. Хем ще имаш пари, хем и държавата ще се е постабилизирала - далеч съм от думата “оправи”.
Помни горните думи, не искам да ми благодариш.
М28

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3b0dae63c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   до 5 мъжът на 28

Ти помни моите думи, че преди 27 година Европа ще гори от тотална война. Така че не знам къде авторът трябва да отива да се спасява. По-вероятно е да оцелее в София, отколкото във Виена или някъде в Германия. Помни ми думата!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ebb916e047
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   6, викаш, прогнилият капитализъм ще се срине, а? има-няма 100 години го чакат, все аха да падне и още се държи, гадината :-))

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4dde4dc463
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 7 - Капиталът опреди 100 години, няма нищо общо с този днес. Днес имаме гнусна кейнсианска икономика, която дава повече власт над капитала на банки и държави, отколкто над компаниите и вложителите на този капитал, което е грешно и неморално. Вече нямаме златни стандарти и първата масивна исфлация преди 40 години, както и тази, кяото едва зпаочва днес, са доказателствата, за тази болнова и зла система. Най-малкото - имаш ДДС. Демек - ако продам нещо, после не мога, да си къпя същото нещо с тези пари. Уж парите отиват за публични блага, а градския транспорт се заплаща? Хм...

А и вече открито се говори, че капитализматрябвалод а има отговорност към други хора, а не към сосбтвеници и инвеститори... Демек - не да гледа, да прави пари за теб, ако си вложил в него и притежаваш дялове, ами да си нямал, право на глас и ръководещите компанията, да работят за някакви случайни социални каузи, диктувани от трети лица. Това е по-зле и от бай ти Тошо. Капиталът не се клати и не пада, защото просто е обязден от един кабал от хора, които имат трайни мозъчни увреждания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker