Дубай и българските момичета/жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Дубай и българските момичета/жени
преди: 3 месеца, 3 дни, прочетена 1147 пъти
Все по-често попадам и виждам (по фейсбуци, инстаграми, тиндъри и т. н. и т. н. ) споделени снимки и "сторита" от българки, които са се щракнали У ДубаЙО.

Темата ми (може ще) има лек сексистки нюанс, може би провокативен, но как мислите:

* какъв е интелектуалния багаж на тези българки
* до колко същите могат да се счетат за представителна извадка на днешната българска жена
* освен, че ходят по ресторанти, снимат се пред небостъргачите, в огледалата на асансьорите и т. н. - споделете мнение колко от тях се връщат наебани? Дали мястото, където са отишли, дали суетността, дали пошлостта, дали нещо друго - дали някое от изброените или всички не им действат като афродизиак и да са готови да разтворят краката, за да може като се върнат в България, то с гордост да споделят пред своите дружки, че освен че са били заведени там, то са имали и бурни нощи.

Ще се радвам, ако в темата се разпише бг жена, която е била в Дубай, и същата сподели дали по време на пребиваването си там е правила секс с някой - било то с мъжа, с който евентуално е отишла, или някой арабин, развиващ бизнес и в България.

Дали едно бг момиче се превръща в съвременна бг жена, не само ако е правила вече секс, може би дори родила дете/деца, омъжила се, развела се и т. н., но най-важното - посетила Дубай на чужди разноски.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 6a2fe7b799
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Това е дъфкано няколко пъти. Дали е Дубай или друга дестинация, общото е че масово народа е избримчил на хай-лайф да се прави на тежък дори да не може да си го позволи, само защото чрез това се опитва да компенсира ония основни неща които му липсват. Хубавото е за платежоспособните мъже, че си хареса някоя, иска да я мине няколко пъти и не е нужно да се мъчи, дава и билет за Дубай и е готова работата, натам ясно. Което ще рече че жените никога не са били толкова лесни, макар на думи да го докарват за недостъпни, морални, а просто предлагат секс за удобства.
Ама кой да мисли, че дори да отидеш на 5 почивки тази година са примерно 50 дена, хубаво ама остават още 311 дни от годината, в които трябва да живееш някак. Повечето в тия 312 дни са супер депресирани, едвам изтърпявайки избранниците си, само и само да дойде време за тези евентуални 50 дни в годината. Е колко пък да в хубаво всичко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: d6881f62cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тия, които драпат да отидат там като отидат си мислят, че са нещо повече от другите женички, на които и през ум не им е минало да отидат до там за да се покажат като платени проститутки.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: ec9d9b73f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Е, какво му е на Дубай, все едно да питаш като ходите на Велинград дали правите нещо?
Аз също искам да отида в Дубай, да разгледам, да не мислиш че е нещо по- различно и там правят само секс хората?
Разгледай хотелите, по- евтини са от Велинград, защо да не отидат хората след като ще им излезе по- евтини от България?
Явно мястото привлича хората за екскурзии.
На рецепцията в хотела да не се плаща със секс?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: ce49ba4cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Има такива, които ходят да проституират там. А повечето просто ходят на 4-5 дневни организирани екскурзии, да се наснимат за социалните мрежи и това е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: c7fe9f24e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Ххахахха тук надушвам завист :))))
Защо не пробваш ти, все някой арабин ще те хареса и теб.
Със сигурност ще има и глад за мъже...
Иначе вероятно има някои момичета, които ходят за древната професия, ами супер--вместо нечистоплътни ганьовци за жълти стотинки, предполагам там ще направят за същото време поне по 10 пъти повече пари.
А доста жени си ходят просто на почивка или по бизнес дела.
Познавам едно момиче на 23 г сега, минала година още си купи апартамент в Дубай, а сега се оглежда за магазин също, който ще отдава под наем. Никога не съм я питала от къде има парите, не ме и интересува, но евала на момичето. Ако ги е изкарала "така" поне е от умните, само на 23 г вече има икономическа сигурност.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 07e4b6e375
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Май завиждаш, че няма теб кой да те заведе в Дубай, а? Жените са свободни да оравят каквото пожелаят с когото пожелаят. Теб какво те бърка чуждият живот?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f9f3096da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   С много нисък интелектуален багаж са. И с фетишизъм да ги онождат араби. Голяма част заработват там като платени момичета. Молове, големи сгради и пустини може да са интересни само за някое тъпо парче.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ac8314fe92
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Не знам точно колко българки ходят там, но предполагам не много. За тези, които ходят обаче ще ви кажа една история.
Пътувам в трамвая там към центъра. Има едно място където хората се прекачват от един до друг трамвай. Малко преди въпросната спирка едно момиче, което седеше до мен видимо от балтийските държави, украинка или рускиня на супер развален английски ме пита как да стигне до Бурж Халифа. Казвам й че трябва да смени трамвая и да продължи още напред с другия. Тя видимо разбра, обаче после продължи да пита. Очевидно не ставаше изобщо дума за трамвая, а се опитваше да завърже разговор. Точно тогава си имах приятелка, а и тя честно казано беше 4/10, изобщо не ми се занимаваше. После питах приятеля ми при когото бях на гости, това нормално ли е и той ми каза " Аааа много такива ги има тука. Теглят заеми във Киев, Москва или Вилнюс, обаче тук не можеш да спиш за по-малко от 150лв на вечер. И на тях часовника им тиктака. Имат 5-7 дни повечето да си намерят мъж. "
Проблема е че повечето от тях се сблъскват с работници там. Тъй като 90% от хората там са същите златокопачи и уонабита. Дори и да излязат на клуб ще бъдат заобиколени от същите мангали от Индия, Филипините и близките арабски държави. Които до онзи ден чукаха козите.
Рядко някоя супер тупалка може да се уреди със мечтания шейх или по-точно някакъв местен. Който ще я вкара в харем, в златна клетка. Евентуално, ако изобщо има пари.
За тези от вас които си мислят че в Дубай от 5млн всички са богати, много се лъже. Реално истинските богати араби не живеят изобщо в тази тенекиена мизерия. Всеки от тях търси култура, ако изобщо има акъл в главата си.. А в Дубай опери и библиотеки няма.

Сега ще ти отговоря на въпросите поред
1. Очевидно не е много интелектуалния им багаж, след като лапат по евтина реклама и лъскавини. То даже не е лъскаво, има два мола, в които целия град ходи да се перчи с марките, с които се е накичил.
2. Според мен много от българките имат акъл в главата си. Повечето от тях са в чужбина, оправят се сами и нямат недостиг на материално. Ганьовките от ония дето са в Ергена може би да. Но според мен не са много
3. Ако се е върнала, значи не се е *бала с никой. Само да вметна, че в Дубай има закон, че неженени нямат право да правят секс даже у тях си. Има комшии имат навика да коладят на полицията. И двамата влизате в панделата ако ви набарат.

За тези от вас, които никога не са ходили там и си мислят, че този, който говори че Дубай е помийна яма завижда... ами ходил съм и пет пари не давам какво си мислите за мен. Не само, че не завиждам ами даже ме е гнус от това място. Това дори не е град. А на вас приятен път и дано си намерите мечтания шейх с бяла камила.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f9f3096da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Да ходят в Дубай, че да има повече място на наистина хубавите места за нормалните хора. Но, уви твърде много и от тях са претъпкани с туристи. На човек да му залипсва пандемията, когато дори Прага и Венеция бяха свободни от тълпи...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 352ecb0eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ха ха, аз посетих Дубай на МОИ РАЗНОСКИ, за да посетя приятелка, която работи за международна компания. Района, за който отговаря е точно близкия изток и за нея е по-удобно да живее там, отколкото подтянно да пътува до там.

Не, не съм правила секс с никого, докато бях там, не съм имала и желание. И не, не съм поствала снимки от там, но то е може би, защото по принцип рядко поствам неща в социалните мрежи.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 9de6595a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Бая късно си се ъпдейтнал. Жени ходят там да си търсят мъже или да проституират от 10 години насам, да не кажа 15. Ти чак 2024 ли го установи?
Ж25

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: bde9c55824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11 - твоите разноски са били самолетните билети, някой и друг транспорт в Дубай и някоя и друга закуска, която си си платила сама. Спала си при приятелката ти и бас ловя, че повечето неща тя те е черпила. Общо да си изхарчила 1000 и нещо лева. "Велики" разноски да знаиш!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 2599a5010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ходят предимно да проституират. Но не са представителна извадка на българката жена, а дъното на дъното. Апропо и безплатно да ми предлагат не бих отишъл да посетя Дубай. Бетон насред пустиня няма как да ме впечатли.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: cc64fac49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   То и аз съм ходил там и съм правил секс. Ех, не с мъже, но ако си падах по мъже, щеше и да е с мъже. Не разбирам, какъв е проблемът. Някой ще обяни ли?

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 0fa4a15960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Имам съученик от прогимназията - висок, светъл, със зелени очи и луда харизма.
Още тогава му се лепяха ученичките :-)
Минаха години и разбрах, че му потръгнал бизнеса, купува имоти в кеш, няколко развода, няколко деца.
Последната е с около 20г по-млада. Кифла и половина.
Той се беше зарекъл, уж, повече да не подписва.
Обаче дзак-щрак, снимки се качват от Дубай. По разни лъскави асансьори онази показа пръстен; забрадени се носят из пустинята със соколи в ръце;…
Тази определено ТОЙ си я разнася като куфар, големи чалъми, голямо нещо.
Те са вечно във Фейса.
Пози и половина.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: bf0336b2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   13 ако това е твоята представа за гостуване, предполагам, че не ходиш много по гости. Първо, като остава човек някъде малко по-дълго се пазарува, после като се разхождате, за да ви покажат някакви неща наляво надясно, най малкото е почерпка с вечеря и последно е хубаво да се донесе нещо на домакина. Каквото съм изхарчила, изхарчила съм, нито ми изкарваш парите ти, нито ми ги даваш, за да ти давам отчет колко, къде и кога. Въпросите в темата беше като ходят жени в Дубай какъв им е интелектуалния багаж на тези българки, до колко същите могат да се счетат за представителна извадка на днешната българска жена и дали правят секс с араби, а не колко са изхарчили, нали.
11

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 0c96546a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 1- Аз съм платежоспособен и девствен, на 29, нямам социален кръг. Спокойно мога да пръскам пари за билети. Твоята теория не се връзва

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: d30993a459
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Каже ли ми, че харесва да ходи в Дубай или Гърция ми е ясно, че не става за сериозна връзка и е кифла.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 723b19108b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 10, ее то не може само ти да посещаваш хубавите места. И другите милиарди хора на планетата се надяват на същото. С какво си по-специален / специална от тях?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker