Австралия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Австралия
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 6220 пъти
Моя позната заминава за Австралия. В момента има търсене на заварчици. 50 години е таванът за преселници за Австралия. Трябва да се кандидатства чрез тяхно посолство и ако те одобрят - професия и възраст, ти изпращат писмо и покана с информация за страната та да можеш да си направиш избор.
Медици също винаги се търсят.

България не е лоша страна, но все повече хора тръгват на работа в чужбина и това е добре за останалите в страната, че в условия на безработица и безпаричие тези дето заминават поне облекчават положението на останалите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a64921d774
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По какъв начин облекчават живота на останалите? Как ще се подобри живота ми, като замине някой лекар да работи в чужбина.. примерно...

Политиците ни са лайнари и докато те са живи оправия няма да има!

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: ba4c315638
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   как се кандидастава?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0630a1e429
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен всички съвестни хора, които могат да работят, до един трябва да заминат. Така няма да има кого да скубят, и гърбове на които да живеят. Нека да останат само политици, неспособни да работят хора, и крадци които не плащат ток и данъци. Така политиците да плащат сами данъците които са ни докарали.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1d29154809
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Австралия е много готино място за емиграция. Тя е с един от най-високите стандарти в света. Тук всички англичани са се втурнали натам, ама е бая далеч. Полета е около 16 часа. Ако имаш търсена професия -нещо с техникум става. Кандидатства се и онлайн по точковата система. За повече инфо- на сайта на посолството.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9492955e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До автора/авторката на този пост:

Който ти е казал, че тавана за имиграция в Австралия е 50 годишна възраст много лошо те е излъгал:-). Таванът е до 45 год. (т. е. дават точки по точковата система за имиграция, ако си под 45). Над 45 год. ти дават 0(нула) точки. По австралийската имиграционна система се присъждат точки за образование(търсени професии), степен на владеене на англ. език(изисква се IELTS-тест, при това възможно най-високите му нива), адаптивност, наличие на роднини или познати в Австралия, предложение за работа от австралийски работодател.
Казано накратко:ако си на 45 години и над тази възраст пак ще ти дадат точки по точковата система, но за критерий възраст ще получиш нула точки, т. е. трябва да имаш много висок общ брой точки по другите оценъчни критерии, което да компенсира липсата на точки за фактор възраст. Не искам да те отчайвам но над 45 годишна възраст шансовете ти са много близки до нулевите... Максимален брой точки дават за възраст между 30-39 години. Имай също в предвид, че от 2011-2012г. австралийското правителство въведе нови имиграционни правила. Относно издаването на туристически визи-просто забрави, за българи филтърът е още по-голям в сравнение дори и с този на САЩ! Имай предвид също, че нелегалната имиграция в Австралия не само че не се поощрява, а даже жестоко се наказва! Дори в Щатите е нищо! В Австралия наказанието е... затвор! И то не какъв да е затвор, а направо нещо като концлагер, който се намира насред пустинята(централната пустинна част на Австралия). Преди 4-5 години имаше случай, когато англичанин който живял нелегално и бил заловен и пратен в този концлагер се самоуби в знак на протест покатервайки се на покрива на концлагера и скачайки от там...
Сега относно самата Австралия. Там икономическа криза такава, каквато има по Европа, САЩ или Канада няма! Австралийският жизнен стандарт е много добър и даже е много по-висок от този в Щатите, UK и Канада. Животът е много спокоен и уреден. Не случайно през последните 10-ина години напливът на британци към Австралия е толкова голям, че от близо повече от година австралийското правителство въведе визи за англичани-нищо че и двете държави са "братовчеди" и членки на Британската общност, англичаните вече не пътуват безвизово до Австралия... :-)
Единственият недостатък при имигриране в Австралия е огромното разстояние до Европа и в частност до България-пътят е почти едно денонощие със самолет и поне 2-3 прекачвания и смяна на самолетите. Не е много сигурно дали и веднъж годишно ще имаш възможност да се връщаш в България или въобще да ти се иска да си идваш... Иначе австралийците са много готини хора-усмихнати, дружелюбни, готови да помогнат и много позитивни. Новозеландците са същите. За разлика от англичаните, които са си доста особени като хора...
Това е положението. Good luck!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker