Искам промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Искам промяна
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3532 пъти
В чужбина заминахме двамата. Той 3 месеца преди мен, аз след това. Обичах го, наистина! Но отдавна вече абсолютно нищо не е същото.. :(
Не спим заедно, той си е в неговата стая, аз в моята - за секс изобщо не става и въпрос. А аз не съм на 100 години, по дяволите - кога трябва да правя секс, ако не сега? ! И това е от 3 години, в смисъл от 3г. не сме интимни. Опитвах няколко пъти да повдигна въпроса, но като липсва комуникация, аз си водя монолог.

За тези 3 години се срещнах 2, 3 пъти с някой, дори и името му "не помня", както се казва. Правих секс, но не е същото - креватна гимнастика без чувства не ме устройва! Искам истински мъж до себе си - искам да съм желана и да се чувствам обичана. Не съм грозна - нормална жена съм си - 163 см., 55 кг. Да, надебелях с 8 кг. /никога не съм била 55/, но си го обяснявам именно с липсата на секс.
До сега живяхме заедно, защото нямах финансова възможност да бъда сама.

Но отскоро имам - спира ме само едно, как да му го кажа най - безболезнено? Той не е идиот все пак, сигурно отдавна и той знае, че всичко е до време, но за мен това време вече настъпи. Само да спомена, че сме заедно вече 10 години, 5 в Бг, и почти 5 /лятото/ вече тук. В Бг докато си бяхме той беше различен, а тук ме предаде още на първата година.

Но аз не съм злопаметна и затова искам да се разделим като приятели, нямаме деца, а 10 години от живота ни все пак бяхме заедно, това не е малко време. Страшно съм объркана, но искам промяна. Без секс и само с разговори за пари, сметки, ядене, продукти - не се живее. :(
Може би щеше да ми е по- лесно, ако бях срещнала някой, но все още не съм. А толкова искам да се случи - искам да се влюбя, до безпаметност, до безразсъдство, да се почувствам жива!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed600bd374
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Без секс и само с разговори за пари, сметки, ядене, продукти - не се живее. “

Аз пък мислих, че в чужбината ринете парите в кофи, а вие тръгнали за ядене да говорите. Та то при вас е направо всичко без пари, взимате към 5000 евро и си щракате. Пълите торбите, ток не се плаща, вода също (нали сте в чужбина), просто нещо тук не си искренна.

Голяма работа - един секс. Остани си с него, вече 10 г. не си ли свикнала?

Иначе - той определено не живее човекът без секс. Има си любовница, но жената или е обвързана, или не иска да е с него, а и сигурно мисли, че още трябва да те хрантути.
Но както и да е - кой ще му чисти и готви? Кой ще му прислугва?
Ти си му лежала на врата да те храни и издържа и сега, когато имаш „възможност“ ще зарежеш този добър мъж за неизПусКИне - в чужбина е, образован, с пари (ха-ха). Оправяй се, честно казано. Може би държавата е виновна, пиши едно писмо - „Откакто дойдохме тук, мъжът ми не прави секс. Какви пестициди използвате, за Бога. Аз домати няма да му давам да яде! “

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 701ee2ff67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе я си хващай пътя! Нали не сте интимни - какво може да иска от тебе? Какво ще му казваш и ще се обясбявате? Липса на комуникация, на отношения.. ами то всичко е ясно, да се чуди човек как и защо сте още заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 68f36ec41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам защо си мислите, че като са в чужбина.. голмата работа станало искарват много пари.. даа ама не! .. там вероятно хората наем плащат пък и кой си мислите че им плаща тока и водата и всичко останало.. Колкото до проблема ти.. струва ми се че просто е с теб защото или така е свикнал или просто не знае как да ти каже че не иска вече да е с теб. Казваш че не правите секс, а всички жени знаем, че за мъжете това е едно от най-важните неща и 100 % си има любовница. Не знам как го търпиш и как живееш този живот. Намери подходящ момент и си поговори с него. В краен случай хвани си багажа и си тръгвай.. мъже колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 568ff4862e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на номер 2 и номер 3!

Те поне са искрени.

А господинът от номер едно нещо не му се получи коментара.. хем иска да е саркастичен, хем не знае как - пълен смях :D. Поне ми беше забавен, докато го четях, не друго. И точно заради това ще му кажа:
" И кФо като ме е хрантутил, той ми е съпруг. И кФо, като аз го хрантутех, докато си бяхме в Бг - той ми е съпруг! "
До тук с това.

Друго - той си няма любовница - знам го със сигурност. Тези неща се усещат веднага. Просто явно се разминахме някъде, не търся вина в никой, макар че се казва, че в една раздяла вина имат винаги и двамата. Аз моята не я виждам. Както и да е - не се чувствам виновна, че искам пълноценен живот, а не съществуване! Искам да се чувствам жива - все пак живота е само един!

И последно - тук пише "Бъди полезен на другите с коментара си! ".. номер 1 така и не схванах с к'во точно ми беше полезен, ама нейсе - важното е човека да напише такъв коментар, че после да се чувства значим в собствените си очи! Няма лошо. :) Някои само в нета ги бива, иначе в реала са по- зле и от тези, над които всемогъщо се присмиват.
К'во да ги правиш, и те имат нужда от себеизразяване, та дори и в сайт за анонимно споделени истории. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 90ec245cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "... толкова искам да се случи - искам да се влюбя, до безпаметност, до безразсъдство, да се почувствам жива! "
Това няма как да стане, ако не си си взела живота в ръце. За да срещнеш нова, голяма любов, за да усещаш отново че си жива, трябва да приключиш оптношенията с мъжа ти. Изнеси се, разведи се, тегли една черта под всичко до сега. Едва тогава може да срещнеш нова любов. Късметът е настраната на смелите. Винаги, когато ти се затваря една врата, се отваря една нова.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4febf0f738
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторке, случаят ти е доста екстремен наистина, само не разбрах какво общо има с чужбината, освен че това е мястото на събитието? Всъщност и много други неща не разбирам - защо изобщо си търпяла това положение 3 години? Ако е за подслон, всеки нормален мъж, с който започнеш връзка, щеше да те покани да живееш при него, а и щяхте да правите редовен секс. Другото, което не разбирам е, защо още стоиш не само при мъжа си, а изобщо в чужбина, след като май не живеете особено охолно? Да живееш някак си можеш и в България. А там ще ти е много по-лесно да си намериш партньор, отколкото в чужбина. Макар че за жени все пак е по-лесно да си намерят мъж в друга държава, отколкото за мъж да намери жена.

Не знам, ако нямаш нещо, което много силно те задържа там, където си, и което да ти дава много силна перспектива за напред, аз на твое място бих теглил чертата и бих се прибрал в БГ, за да започна отначало на чисто. В зависимост от това, с което се занимаваш, в България с опита си от чужбина може да си много по-успешна, отколкото в самата чужбина.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe1f0d901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво кобрате. Еми аз съм в чужбина.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 568ff4862e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Благодаря и на номер 5, и на Кубрат!

И да, има нещо което ме задържа все още тук - образованието.
Но почти съм на финала, а вече имам и стабилна работа /в допълнение към дипломирането/.
И наистина съм се убедила досега, че късмета е на страната на смелите!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4febf0f738
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Е добре де авторке, ако имаш образование и стабилна работа, какъв ти е проблема? Намираш си жилище, изнасяш се и туйто. Дори няма нужда и да си особено смела...

А ако пък си отишла да следваш... сори, ама студентските общежития на Запад са смешно евтини в сравнение с наемите на свободния пазар, какво ти пречи да отидеш в общежитие и да си живееш като всички нормални студенти? Няма да е мега лукс, но ще си свободна и животът ще си е твой.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 2c44dd04c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №1 - Голяма злоба, бе човек??? ... )))). Как я задържаш в себе си? !!! Според мен - имаш сериозен проблем... Авторката - Горе главата! Това е тормоз. Не става въпрос само за секса, то е ясно. Има или няма любовница в случая е без значение, ти се чувстваш предадена. На практика сте само едни съквартиранти. Връзката ви е лишена от смисъл. Тръгни по своя път. Явно той си има свой живот и не желае ти да фигурираш в него. Просто така му е удобно, ти да си му подръка, когато му е кеф. Егоист е и не го интересуваш. Тази ситуация не може да продължава безкрайно. Щом си се стабилизирала и си стъпила на краката си, действай и не му мисли повече. Губиш си времето и младостта, а, повярвай ми - те не се връщат.
Изживей живота си както на теб ти харесва, а не като придатък на някой друг. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker