Live is Pain - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Live is Pain
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2409 пъти
Здравейте. На 20 години съм не съм грозен и съм здрав но много депресиран от 10 годишен. Дойдох в чужда страна и оттогава всичко ми се превърна във сиво. Нямам приятели понеже всички са развалени а аз не пия, не пуша и не се друсам незнам един свестен няма ли. Никога не съм имал гадже или поне приятелка. Затворих се в себе си станах антисоциялен защото не съм виждал причина да се доверя на никого и дори на родителите си които постоянно се карат и дори те ми казват че съм много особен и ще си остана сам завинаги. Често плача от самотата и мисля за съмоубииство много пъти. Незнам какво е това наказание или изпитание но не мисля че ще продължа дълго така. Писна ми да страда. Живота е ад и хората са лоши същества.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2fcb46a278
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Днес прочетох някъде - "Ако искаш да постигнеш щастието и да оставиш следа в света, много скоро ще научиш, че не можеш да вървиш със стадото". Използвай липсата на дразнители около теб, за да се самоусъвършенстваш - умствено и физически. След това няма да имаш време за тия неща. Човек страда от липсата на духовна близост, а такава може да е виртуална, без наличието на обект до теб. Така, че използвай интернет да си намираш хора, с които си допадате. ;) И аз съм сам, мога да имам много "приятели", дори и без кавички. Но 40 годишния ми опит ми показва, че в този свят просто всеки си гледа интереса и това е напълно нормално, стига да не пречи на другите. Гледай си и ти твоя интерес, прави и се радвай на нещата, които ти харесват и ще видиш как подхоящите за теб хора ще дойдат в живота ти, без да е необходимо да страдаш по тях, за да дойдат. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d8240c14a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! И аз съм така до голяма степен. От както се помня страдам от депресия. Още от съвсем малък често си мислех, че просто искам да изчезна или да не съм се раждал. Преди две години заминах да уча във UK и някаде тогава започнах сериозно да обмислям да сложа край. Не мога да кажа, че нямам приятели (останали са ми малко), но с тези няколко малки изключения не мога да понасям хората, които срещам. Приятелки също съм имал. Така или иначе нито от приятелите, нито от приятелките ми имах някаква подкрепа или разбиране, а сега покрай апатията ми малко по малко започнах и тях да губя, даже преди няколко дни скъсах с приятелката си. За семеството те разбирам също. Мойто винаги е било жалко подобие на такова, а сега дори и живеем в четири различни страни и почти не се и чуваме. Мнението ми за живота също е подобно на твоето. Отчаях се и от университета, специалността и колегите си. Една огромна загуба на време, а уж уча в един от най-елитните. Ако си гледал The Sunset Limited, мислите ми до голяма степен се припокриват с тези на самоубиеца. За жалост не мисля, че мога да ти дам съвет. Май съм на същото дередже като теб. Наскоро обмислях да напусна университета и да започна с всичко от начало, нов живот, да започна на чисто, но се отказах. Не знам, може на теб да ти допадне този вариант.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fbad0d6cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Live is pain??? Или може би "Life is pain"? Не можеш да пишеш на български, а и чуждия език не си научил. Спрете да критикувате всичко, а се вгледайте първо в себе си! С толкова черногледо мислене няма как да се оправиш. Промяната трябва да започне от теб...

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 10444960d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям палав мечок...
А:"Нямам приятели понеже всички са развалени а аз не пия, не пуша и не се друсам незнам един свестен няма ли. "
Къде е тоз народ, дето няколко милиона само се друсат, пият и пушат? Аз за такъв народ не съм чула, а пък все си мислех, че съм комополит.
А:"Затворих се в себе си станах антисоциялен защото не съм виждал причина да се доверя на никого и дори на родителите си които постоянно се карат и дори те ми казват че съм много особен и ще си остана сам завинаги"
Струва ми се, че по-скоро това е причината за липсата ти на прятели.
А:"Живота е ад и хората са лоши същества. "
Де да беше всичко толкова лесно. Ей това, сега разбрахте ли всички? Хората са лоши, ама всичките, без значение каквито и да е било останали подробности...
Може ли човек на 20 да разсъждава толкова повърхностно? И след като ти не скаш да се социализираш как очакваш да се получи нещо?
Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker