Осъждан студент-свидетелство за съдимост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Осъждан студент-свидетелство за съдимост
преди: 12 години, 29 дни, прочетена 4751 пъти
Студент съм и заминавам в чужбина. Ще ми искат ли свидетелство за съдимост? Притеснявам се, защото съм осъждан и имам право на реабилитация след 2 години. Като разберат, че съм осъждан какво ще стане? Въпросите ми са спешни и се надявам този път да ми ги публикувате, защото е наистина важно. Страната е Скандинавска. Осъден съм за престъпление от общ характер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 29 дни
hash: 7e8b34db69
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Провери и в сайта '' ЗАЕДНО'' - сайта на българите в чужбина. Пожелавам ти успех, дерзай и УМНАТА !!!

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 324b461fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Пробвах в Заедно да пусна такава тема, но нещо не стана. Писах от там на един двама човека, но не ми отговарят. Въпросът ми наистина е спешен. Благодаря, че ми публикувахте проблемът. Много моля някой, ако има информация. Някой от вас, ако е учил в чужбина, искали ли са му свидетелство по някакъв повод?

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 7e8b34db69
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Виж сега, първо се обади в университета, където си приет /или им пиши/ и ги попитай какви документи ще ти изискват. Директно ги попитай свидетелство за съдимост трябва ли да си вадиш и да им го пращаш, иска ли се такава информация. Няма нищо лошо в това да ги питаш. Всеки има право да пита каквото си поиска. А и те са свикнали да им се задават всякакви въпроси. Едва ли си първия, който им задава такъв въпрос. Това им е работата - да дават информация. Ако искат, ти така или иначе трябва да им я предоставиш. Поне по този начин ще си спестиш напрежението от неизвестността и ще си наясно със ситуацията. Провери / ако не си го направил досега / и какво пише в сайта на университета. Не е възможно да не публикуват какви документи са необходими за записване. Не виждам защо, човек, който е осъждан да не може да учи в университет. Даже обратното означава, че може да му е дошъл акъла и да не си пропилява живота, вършейки глупости. И второ, пиши в '' Заедно '' на: '' bromma ''/ той е в Швеция /, '' selly'', '' estira'' / пиши им на лични / и влез / пак там/, в сайта на страната, където ще учиш / има ги всички Скандинавски / и питай и там. Пиши и тук, за да кажеш какъв е резултата. С информацията си можеш да помогнеш и на други като теб. Пожелавам ти успешен попътен вятър. На добър път!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e4cdf8743c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Пич, да не мислиш, че като те реабилитират и вече ще си като нов? ! НЕЕЕЕ!! Явно никой от приятелите ти не е наясно. В нашата мила държава е направено така, че осъждан ли си - петно за ЦЯЛ живот! А сега да ти обясня-в твоя случай, когато бъдеш реабилитиран, и си извадиш св-во за съдимост там ще пише ОСЪЖДАН-РЕАБИЛИТИРАН! Е, това как ти звучи? На мен така- осъждан съм, ама не!! А бе пич -тук в БГ всичко е цирк! Не ти е станало приятно, но е по-добре да знаеш истината, защото иначе ще си много разочарован! Аз съм осъждан и знам за какво става въпрос, защото от много места съм връщан и закона го знам почти целия! Айде чао, и ако можеш само в чужбина -тук ще имаш ядове ЦЯЛ живот!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 08e3568f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Здравей,
много е важно да знаеш за какво и къде ще кандидастваш - от сега ти го казвам ако става въпрос за директорска длъжност, международна организация или голяма компания от ранга на SONY, MERCEDES, BMW, BASF или някоя друга или длъжност в държавата която ще заемаш като обществен служител или ссоциален работник, престижен университет - то си избий вообще от главата.... да кандидастваш на такива места иначе, за някое обикновено местенце... като продавач в магазин нямаш проблеми :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker