Работа в Англия, какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Работа в Англия, какво мислите?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4387 пъти
Здравейте! Имаше една обява в jobs. bg за работа в Англия в ресторант и кандидатствах. И след няколко часа ми се обадиха и ми казаха, че трябва да отида на офиса им в Пловдив. Исках да видя какво е мнение на хората за тази " фирма " и намерих само 1 сайт, където един човек се оплакваше и казваше, че са мошеници. Искам да питам и вас. Какво е вашето мнение? Знаете ли нещо за тях? " ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АДВАЙС ЕНД КЪНСАЛТИНГ КАМПЪНИ "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 640a83b403
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато се научиш да пишеш името на компанията на английски, тогава ще разбереш повече. Огромна перверзия е да пишиш на английски с бг. азбука.
Хвани и първо си намери работа у нас. Ще ти вземат паричките. Не знам дали ти е известно, но от началото на тази година английският пазар на труда е затворен за нови българи. Хората имат висока безработица. Обявите за работа в Испания, Гърция също са несериозни. Търси работа в Германия, Австрия, Северна Европа или у нас. Потърси работа в чужбина чрез нашето бюро по труда, ако се водиш безработен. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e4b50fb1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора : Тази компания е българска и това направо го копирах от сайта им.. Преди няколко месеца работих в Англия, но се върнах и сега пак искам да отида.. Пък тука живея в квартира и всеки месец по 200 лева плащам. За това не искам в България да работя..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8c044a6cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   За сведение на номер 1 в българските държавни регистри фирмите се изписват на кирилица, а не на латиница. Няма значение, че името на фирмата означава нещо на английски. Съвсем е възможно да са измамници иначе, но все пак нищо на пречи на авторката да отиде до въпросната фирма и сама да разбере условията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8f2eb8ce37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЗАРЕЖИ!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f5a76f3fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Пази се от тези измамници защото те не изпращат хора на работа целта им е да измамят хората да платят висока такса и после се оказва че като отидат в чужбина нямат нито къде да работят нито къде да спят и после не вдигат телефона много хора се опариха включително и мои близки... СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЯХ

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f5a76f3fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не се занимавай с тази фирма повярвай на хората опарили се от нея а те не са малко виж този репортаж http://vbox7.com/play:fac9dbc0

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6b0328522f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На вниманието на всички които ще прочетат темата и коментарите:

Гледам че темата е пусната преди повече от 2 години - по него време българите нямаха право да бъдат наемани в повечето държави от ЕС. За Великобритания специално тогава, за да работи българина, трябваше да бъде селф-имплойд. От 2014-та вече пазара им е отворен за нас и можем да бъдем наемани както в България.

Съветът ми към всички които се канят да заминат на Запад е да проучват внимателно държавата в която ще ходят - какви документи е хубаво да вземат със себе си, застраховки, как се вадят документи, каква е здравната система в държавата, как стоят нещата с квартирите. Не заминавайте на сляпо за да не стане така че сте си направили някоя скъпа екскурзия. Внимавайте за работа които намирате с предложения за работа извън България. Дори ако има възможност самостоятелно да действате - още по-добре. Просто отделете време да проучите. Ако знаете език това ще ви е плюс - инак ще ви е много трудно. Не забравяйте и че ако идете в друга държава много програми по които може да се запишете за да се интегрирате. Всяка държава предоставя курсове (включително и безплатни) за имигрантите, да научат местият език.

Не забравяйте че най-вече трябва да разчитате на себе си за да успеете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker