Разстоянието ни раздели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Разстоянието ни раздели
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3451 пъти
Здравейте хора,
Аз съм мъж на 22 години, който просто иска да си излее мъката пред хора, които не познава. Мисля, че приятелите ми не биха ме разбрали.
Та историята е следната...

Това лято бях на студентска бригада в САЩ. Първите два месеца всичко беше нормално и спокойно- работа, купони. Нищо по различно от студентски живот. През август, на поредното парти се запознах с полякиня. Започнахме да се виждаме всеки ден, правехме секс, имаше голяма страст, но поне при мен нямаше чувства. След третата седмица започнах да мисля за нея все повече и се зародиха такива. Всичко беше взаимно и моментите ни бяха изпълнени с щастие и огромно привличане. В последните дни на пребиваването ми там бяхме неразделни и от разговорите ни стана ясно, че всичко е взаимно. Мисля че съм влюбен в нея и се чувствам супер самотен и празен, тук в България. Бях щастлив за два месеца и сега тук ме връхлетя сивото ежедневие. Минали са само два дни откакто се върнах и знам, че скоро ще се чувствам по- добре, но просто исках да излея тези думи, макар и през клавиатура. Освен това и казах, че ще я посетя в Полша за няколко дни, но не съм сигурен дали това е правилното решение. Само времето ще покаже. Ще се радвам ако ми дадете съвет- дали да продължим с тази връзка от разстояние или да оставим всичко в миналото. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 48688906f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още си превъзбуден от емоциите ти Америка. Ако си решил да останеш тук сивото ежедневие ще те поеме и лека по лека за месец два ще ти е поолекнало. А един ден тя ще мине обвързана във фейсбук, защото аз лично украинка на сухо мисля че няма и това съвсем ще те отблъсне пот нея. Ако искаш си губи времето в мечти за розовото ви бъдеще. Ако си серизно момче давай напрed и запази просто един хубав спомен от лято 2012

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28128f5edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш да си с нея, отивай в Полша, не е толкова далече. И моето гадже е чужденец и в началото той ме посещаваше в София, и така няколко години докато се устроихме и вече сме заедно и нищо не ни разделя. Но в началото първите години беше така, пътувания, гостувания, това е.. не е лесно, но ако се обичате, нищо няма да ви спре да сте заедно, ако не намерите начин да сте заедно, не сте се обичали достатъчно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 18c99a7195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2 е напълно прав/а. Ако се обичате ще сте заедно, ако ли не... Ами не. Ако един човек иска да постигне нещо ще намери начин, ако ли не, ще намери причина. Ти избери, кое да намериш - начинът да сте заедно или причина, за да се разделите. Имаш само два избора. Кой е правилен? Само ти знаеш. Ще ти кажа само, че разстоянието убива. Трудно е, непоносимо и дори... отвратително. С бившия ми се разделихме именно заради едни 300 км. Е явно в думите на номер 2 не можем да търсим нещо друго освен истината. Заради това приятел, или намираш начин или намираш причина.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9d2144aea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави това, което ти харесва. Моят съвет е ако ти се ходи при нея в Полша.. купи си още сега билет за следващата ваканция и заминавай без много да му мислиш!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 477e608b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички и най- вече на номер 2. Все още съм много объркан, но знам че ще отида в Полша за няколко дни със сигурност. Мисля, че се обичаме но времето ще покаже...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bae0e45630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами наистина много сладка история, но аз си мисля: ти си едва на 22, било ти е хубаво ама това разстояние... освен ако не заживееш ти при нея или тя при теб не виждам как ще се развиват отношенията ви. А и като ти мине след няколко месеца и срещнеш засукана девойка и тук... всичко ще е по- лесно. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker