Добре дошли в Турция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Добре дошли в Турция
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 11839 пъти
С настоящето писмо искам да изкажа разочарованието от почивкта си в Турция, гр Бодрум, кв. Гюмбет.
Тъй като нашият хотел беше затворен бяхме преместени в хотел” Педа хотелс3+” бяхме настанени Аз, със съпругат ми в стая и нашите приятели в друга стая
Добре започна всичко камериерки, който бяха чистачи се оказаха крадливо племе от най нисък клас: но вместо да чистат стайте те гледаха нещо да отмъкнат.

За седем дневният ни престой три пъти бяха изхвърлени кошчетата, креватите всеки ден ги оправяха, но що се отнася за чистотата просто нямам думи стайте не се почистваха (те май не знаеха какво е парцал и метла. )

Но знаеха много добре къде се намират парите ми. Откраднаха от портофейла ми 12 евро, чисто нова блуза, която не съм я обличала.
Най голямо нахалство беше следното, че другата ми блуза, която я търсех един цял ден я намерих под чаршафите под шалтето приготвена да бъде забравена.
Вие ми кажете каво е това дали е почивка или хабене на нерви. Съжелявам, че бях там вместо да почивам, като човек аз трябваше да си късам нервите.
Да Бодрум като град е много хубав, интересен да ама след всичко което ми се случи просто няма да отида в този град повече.
Ако иска някой да отиде там да заповяда с тур операторска фирма от България се случват чудеса и то какви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 72c0fbdadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също тази година бях на почивка в Турция-Мармарис и останах супер доволна. И хотел, и град, и обслужване беше ОК. Много гостоприемни хора. Бих отишла отново!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 913fb26af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък съм бил в Мармарис и всичко беше 6 , чистота, никакви кражби (дори на един приятел му бяха събрали разпилените пари и монети по шкафчето на едно място :Д ) ПАк 3* хотел, богата трапеза с вскусна храна ( и прясна) и т. н. Бил съм и в Истанбул, но в по-луксозни хотели, естествено никакви проблеми. Не знам ти как така си се навряла и такива очевидни кражби.. и не си се оплакала? как става това? Май не са били камерирерките...

П. С. Вземи го понаучи малко тоя правопис??

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dcf42c79e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   По-неграмотно написана история не знам дали бях чела...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз в Турция не съм стъпвала и няма да стъпя, освен в Истамбул, за да разгледам града, но никога не бих отишла като ол инклузив турист. Мои приятели разказват ужасии - гнусни стаи, ядене, басейни.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c57c5e505c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Това лято бях в Кушадасъ на почивка ол инклузив за 5 дни в 4* хотел, останах изключително доволна от обслужването, храната, морето, просто от абсолютно всичко. Стаята ми беше на последния 6-ти етаж, широка и уютна, точно с изглед към морето, с една голяма тераса, като седна на столчето вечер там с кафенцето на масичката, с този приятен изглед така се отпусках, идваше ми направо да си живея там, изобщо не ми се тръгваше за България и се опитвах до последния ден да не мисля за връщането ми тук. Отделно ресторанта беше доста голям и имаше възможност да се вечеря на терасата, имаше една огромна шведска маса и можеше да си взимаш колкото си искаш за ядене. Храната беше винаги прясна. Сега като се сетя направо ми текат лигите, тези хора готвят уникални неща, правят такива вкусотии, направо да си оближеш пръстите. Имаше 2 басейна - вътрешен и външен и бар на плажа. Беше наистина райско място и със сигурност бих го посетила пак.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 740d832ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От десет години почивам в Турция. Била съм в 3, 4 и 5 звездни хотели, всичко е било на ниво, не съм имала проблеми, освен че наближава време да се прибирам. Учудва ме написаното

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0960cb4f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Е добре вие всички пишете за Мармарис Кушадасъ а как попаднах в Бодрум в избора си не знам но това ми се случи крадливо племе отвратително обслужване от страна на обслужващият персонал и прочие.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dcfa93a21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Сега прозрях, че всъщност е писано от някоя БГ туроператорска компания, за да откаже хората от Турция и да привлече повече клиенти :Д Истината е, че откакто стотиците незакони хотели край брега превърнаха нашето Черно море в една клоака, никой няма желание да почива там освен хлапета и пропаднали чужденци.... Сори!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   10 - да те „светна“ - точно бг. туроператорските компании организират и ПЕЧЕЛЯТ от почивките ви в Турция.
Аз лично всяка година си почивам на Северното Българско Черноморие и водата е кристално чиста! Точно в Турция се изхвърлят отпадъците в морето, друг е въпросът, че Средиземно Море е по-голямо. Най-големият замърсител на Черно море е Турция, затова на тях се сърдете, ако на Южното ни Черноморие водата е като клоака. Не ти трябва да ходиш на българско море, щом си доволна от турското, отвори един Google Earth - направо тюркоазена е водата по нашето Черноморие на север.
Била съм и в Египет, и на Средиземноморието, но за сега у нас си ми харесва най-добре. Искала съм да отида в Турция, но много от личните ми приятели са разочаровани от плажовете там, а приятелките ми се оплакват от мъжкото натрапено внимание.
Ако ще ходя в близка чужбина, то определено ще избера Гърция.
Българските туроператори нямат никакъв интерес да пишат подобна статия, напротив - те си печелят %, хич не им дреме, къде ще пътувате вие.
Пътувайте, лошо няма, но бъдете отворени и към различни държави от Турция. Да твърдиш, че Българското Черноморие било клоака, а да не си ходил там от 10 г. е смешно. Аз не мога да кажа, че Турското море е клоака, не съм ходила, а и не виждам, какво мога да видя и да правя там. Море си имаме, както и нови и лъскави хотели. Друг е въпросът, че в Турция държавата ги субсидира яко и е по-евтино, докато на нас ни е забранено като член на ЕС.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dcfa93a21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   До 10 - точно, защото съм ходил, казвам че е клоака! Сори, но 2011 последно бях във Варна - по-отвратително нещо не съм виждал, после и в Созопол, макар че беше мръсно, ми се стори рай в сравнение с Варна.. А иначе Созопол 2009 беше екстра, 2010 добре и 2011 вече доста по-зле, просто става трагично от година на година... Честно казано, ако някой търси кристална и чиста вода - Гърция! Но отново не навсякъде, тъй като и там имат навика да си зарязват боклуците насред природата, но Халкидики или Миконос - красота, не ти се излиза от водата! И в Италия съм бил, както и Испания - не е кой знае какво, но като цяло е по-добре от Черно Море. Както и да е, просто споделям опит.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също споделям опит - на градския плаж във Варна човек какво може да очаква?
Иначе там има чудесни плажчета към н. Галата, но само местните си ги знаят.
Около Албена и на Север пък има девствени плажове с много широка плажна линия. Втора поредна година вече сме там. Тази година водата беше по-чиста дори - прозрачна като кристал. Има снимки в Google Earth. Чужденците се чудят, как няма боклуци по плажа, защото било нормално водата да изхвърля отпадъци, но специално там няма нито пластмаси, нито други боклуци, характерни за плажовете на Средиземно море. В Италия и Испания хората чистят, но там отдавна няма девствени плажове като у нас, гъчкаш се гъз до гъз. Само в Португалия имало хубави и натурални места, но не съм ходила.
По принцип е хубаво българинът да пътува, да вижда свят, но ме дразни, когато се забият пак определени хора в страни като Турция. Не виждам, какво мога да намеря различно там. Гъз до гъз с мръсна вода и басейни има на Южното ни Черноморие, но явно е по-скъпо от Турция.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0960cb4f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе вие просто ме разбихте вие нямате никакъв потенциал само гледате да пишете за да се заядете. Аз исках съпричастност аз бях в Мармарис Аз бах в Кушадъса тралала...
Попитах някой бил ли е в Бодрум и прочие
Но никакъв интерес

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 740d832ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да, разбира се, била съм 5-6 пъти в Бодрум, в 5 звезден хотел, който е перфектен, много съм доволна, затова си позволих да коментирам тук

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14 - за пръв път чувам, че има един единствен хотел в Бодрум.
Няма да обсъждам темата, защото аз в Турция не стъпвам, освен в Истанбул, но мисля, че всеки има правото да си сподели опита. Има такива и онакива хотели, има доволни и недоволни хора - какво толкова е странно това? Сякаш турция е оперирана от хлебарки, лоша хигиена и неучтив персонал.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 740d832ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15- разбира се че има различни мнения, но не съм казала че има един единствен хотел в Бодрум. В хотела, в който аз ходя е перфектен, просто, няма за какво да се хванеш и да кажеш, че не е изпипано, че не ти харесва.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0960cb4f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Вие въобще прочетахте текста който съм написъла че става въпрос за 3
хотел а не пет звезден

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ecc7ffdb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   За първи път чувам негативи за турските хотели.. била съм два пъти в Бодрум и съм страшно доволнааа... роднини също ходят в Бодрум и никога не са се оплаквали.. по-качествено място за тези цени едва ли ще откриете.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   н. 19, ами поразрови се малко из нета. С моите приятели не припарваме в Турция. И в Египет съм била, там е много по-добре, но ако трябва да избирам между България и Турция, ще си почивам у нас. Може би Гърция би била добра алтернатива, но НИКОГА ПОВЕЧЕ В ТУРЦИЯ! Не всичко е цена. Предпочитам на палатка, но да ми е чисто, отколкото да се въргалям в блъхлясалите турски хотели и да си плащам при това

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: fe141293db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз в 3 звезден БГ хотел на нашето Черноморие хванах краста. Доктора ми беше много учуден, че тази болест още я има в България. А когато се ходи на почивка в Турция се ходи в 4 и 5 звездни хотели, иначе няма смисъл... И при условие че кило месо в Турция е 25-30 лева и 1 шише ракия не пада под 50 лева, а бирата е 4 кинта кутийката, къде сте тръгнали да почивате за по 20 евро на ден???

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: a724a02c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Всяка година ходя в Турция за по 20 дни, отделно при повечето празници съм там и съм много доволна - гостоприемливи хора, всичко е на ниво, имат възпитание.. просто е излагация това да сравняваш нашите хотели и изобщо обслужването ни, с тяхното..
Не знам ти в какъв хотел си попаднала, но както казаха - май не са били камериерките.. това, което си написала ме учудва.. Е, вече не се доверявай на нашите туроператори - няма как хотелът да е бил затворен, а най-вероятно е било измама на туроператорите.. попадала съм на такива, когато ходих в Чехия, си поделяха откраднатите пари с туроператора..
Това, което си написала, мисля че не е реално.. та ти няма ли да си търсиш парите, вещите? !
Следващия път ела с по-добре измисляна история.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 дни
hash: a15ee32cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Историята не е измислена, четете чуждоезичните форуми. Аз от години живея в Северна Европа и тук хората са се напатили страшно с мухъл и преживявания с местните. Който няма пари да ходи в България, Испания, Хърватска или Гърция или най-добре да се лиши от една почивка, но следващата да е в Азия да кажем - на Пукет е перфектно! В Турция, ако изключим Истамбул, където има какво да се види не стъпвам - хлебарки, мухъли, „безплатни“ екскурзии с рейс из разни битаци, мизерии, храна със съмнителни качества /ала диария/ и фалшив алкохол - да не говорим за терористите и мръсната вода в морето. Никога повече Турция!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 036c983b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Скоро мои братовчеди бяха в Бодрум Изис хотел. Останаха супер доволни. Вие просто не сте имали късмет :(

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6a9daf3fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Здравейте, ако някой още чете темата ще кажа следното. През 2013 бях в хотел Бодрум Бей (екс. Клуб Върджин) в Бодрум а тази 2016 бях в Тургутрейс 15км от центъра на Бодрум в хотел Сънденс ресорт 5. За общо 18-те почивни дни от двете почивки нве ми е изчезнало нищо. Само да добава че в първия хотел през 2013 си бях забравил ГСМ в лобито защото само там имаше вифи(уайфай) и на другия ден ми го върнаха след като го потърсих на рецеприя. А пък тази година на 24ч бар хората си пазеха масите като си оставяха гсм-ите. Така, че силно ме съмнява написаното най отгоре. Аз между България, Гърция и Турция с две ръце избирам турците. Ако махнем предрасъдаците да си го кажем честно, турците са дружелюбни и усмихнати докъто гърците...
съжалявам за правописа - важное казаното все пак(това към претенциозните полиглоти)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bcfb705bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Като ви е толкова малък акъла да ходите в турция, така ви се полага!
Ако не искате почивка в България, отидет в Гърция или някоя друга цивилизона държава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bcfb705bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   До началото на 90те години, в сферата на масовия туризъм, турция беше господин Никой, но изведнъж се разнесе новината, че от всички араби, турците са най големите манафи. От тогава, всяко лято там се стичат на орди педерасти от цяла Европа и Америка и се е превърнало в тяхното любимо място за "почивка". За летния сезон, от всички краища на турция, в морските им курорти прииждат на тайфи манафи от 14 до 64 годишна възраст, за нечуваната никога преди тази гей бонанца. За хюмнетата и за рязаните бастуни, това е направо като женитба в рая. Най продавания крем през лятото там, не е плажното масло а вазелин и свинска мас, които се продават в голямо разнообразие от опаковки. През последнте 10 - 15 години, към това шествие, се присъединиха и бисекуалните мъже, които отиват там със семействата си на "почивка" и късно вечерта излизат да се празходят сами, защото не можели да спят. На другия ден въвят леко разкрачени със задници леко прибрани на вътре и казват на женте си че както са се разхожли са се спънали в тротоара и за това е такава походката им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker