Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Какво да правя?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2569 пъти
Здравейте, Аз съм от България на 17 години, но дойдох да живея в Гърция при баща ми. Родителите ми са разведени от 7 години. Мислех че ще се разбираме с баща ми и, че всичко ще бъде добре. Но той живее тук с приятелката си. Имахме проблеми с нея карахме се тя ревнува от мен, но аз все пак съм му дъщеря. Минаха 6 месеца от както съм тук и започнах да съжелявам, че дойдох. Чувствам се като излишна, винаги съм се оправяла но в момента съм много объркана. Чух баща ми да разговаря с нея и тя му каза, че вече е избрал мен. Но вместо да каже че живеем заедно и че всичко ще се оправи той и каза че не е избрал никого или този когото е избрал говори с него.. това много ме заболя въпреки че досега той не ме е гледал винаги съм била с майка ми. Дори мога да кажа, че не ме познава достатъчно не беше ме виждал 2 години. Взех решение да се върна в България не искам да преча повече тук, но без баща ми да разбере. Той не иска да си ходя в България, но аз не виждам начин. Не мога да разбера какво иска. Аз не искам те да се разделят, искам да намеря начин да се върна но трябва да имам пълномощно от двамата родители, че мога да минавам граница няма ли някакъв друг начин..? ще съм много благодарна, ако някой ми даде съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 13d2b9c5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз мисля, че си излишна - кой от кого ревнувал е спорно, защото тук само твоята позиция четем. Ако приятелката на баща ти пише, съвсем друга ще е историята. Както и да го въртим обаче, ти си действително излишна там. Освен това ти не си ли на училище? Какво правиш изобщо в Гърция?
Съветвам те да се прибереш, да завършиш образованието си, а после, ако няма да продължаваш да учиш отиди в Гърция и баща ти да ти помогне с жилище и работа. Ти си вече голяма млада дама, нямаш работа в ергенското жилище на баща си. 2 години не си го виждала, ще изкараш още няколко месеца. Не се карай, запази добри отношения с него и му ходи на гости, но да живееш там е лоша идея (както ти сама виждаш). Тези хора ще решат да имат свои деца, не ви знам, колко е голямо жилището, но определено пречиш, щом така се чувстваш.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94b9807a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на баща си, че ти липсва България и майка ти. КАжи му, че и той ще ти липсва, но ще го посещаваш. Не споменавай приятелката му!!! И тъй настоявай, докато не се съгласи. А той ще го направи, защото му е по-удобно!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 805c9bc31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В Гърция уча в момента.. Опитвам се да говоря с него да се върна, но той не иска да ме чуе дори иска да съм тук, а дори не ми дава и причина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dbf7e393dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

Ситуацията ти е наистина деликатна, но не е нерешима. Баща ти ли те покани да отидеш да живееш при него в Гърция? Ако е така, поставил те е в доста неловко положение. Според мен единственият разумен вариант е да му обясниш спокойно, че не се чувстваш добре там, че би искала да се върнеш в България, като подчертаеш, че ще се чувате редовно и може да му ходиш и на гости, но просто за момента предпочиташ да си в България. Все пак Гърция е близо, не е като да е в Испания например - винаги можеш да отидеш да го посетиш. Не се опитвай да напускаш Гърция без негово знание, само ще си навлечеш неприятности, и ще си обтегнете допълнително отношенията. Говори открито с него и наистина въздържай се да намесваш приятелката му, при положение, че връзката им е сериозна, по-добре да имаш някакви що-годе нормални отношения с нея и да не й даваш поводи да се настройва срещу теб. Майка ти на какво мнение е, с нея споделяш ли тези неща?
Желая ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker