Няма изход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Няма изход
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3196 пъти
Не знам дали тук не е място за по млади хора, но не знам къде да се обърна.
Аз съм на 46 години и живея в Англия. Не мога да си обясня възможно ли толкова много гадости да ми се случат за около един месец. Много на кратко искам да споделя какво ми се случва. На 2ри февруари си загубих работата, след като бях болен, аз живеех отделно от съпругата си и малкото ни момиченце, което е на две годинки, тъй като работата ми беше далеч и нямаше как да пътувам, прибирах се само когато бях в почивни дни. между временно тя се обяви като самотна майка за да получава помощи за жилището в което живеем и доведе синът си от България, който е от първият и брак. Достъчно ми беше колко ме дразнеше тя, но той направо ме влудяваше, стигаше ми само да го гледам как лежи по 24 часа на това легло! Много ми е трудно да обясня как се чувствах, но определено сега се чувствам още по зле. На кратко, преди два дни ми дойде на гости един познат от Испания, когото не бях виждал от 12 години. Остана да преспи в къщи и се започна, изпихме три бутилки водка, аз той и синът на жена ми, в един момент аз не знам защо просто не си спомням съм влязал в стаятя в която бяха легнали той, жена ми и детето, и съм започнал да го обиждам, това не го помня, за обидите, след което вече се осъзнах в коридора когато той ме беше нападнал! Явно ме беше съборил, защото станах от земята, през това време моят познат беше станал явно да ни разтърве, но аз някък си се му се отскубнах и го ударих в лицето, за което сега много съжалявам!
От там нататък стана много лошо за мен, жена ми се обади в полицията, когато дойдоха те следователно ми казаха да напусна жилището, и да отида когато изтрезнея, обаче жена ми ми взе ключовете, и ми каза край, че не иска да ме вижда повече, да се оправям както мога, че няма да мога даже да си виждам детето, без надзорник или не знам как защото съм бил луд и опасен за нея! Тя знае че аз без детето ще се чувствам много зле, да не говорим, че в момента съм без работа и без пари... Въобще не знам какво да правя? Аз я познавам тя няма да ме прибере повече. Просто не знам какво да направя, само като си представя мъничкото ми дете което много обичам, душата ми се разкъсва, и започват да ми нахлуват много лоши мисли, като това да свърша със себе си! Чувал съм че Господ не ни изпраща изпитания който не можем да издържим, просто докато сме подложени на тях, трябва да издържим да не загубим ум и чест! Страхувам се да не би последното да ми се случи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво мога да кажа - ами заради такива асоциални хора като всички вас (включително децата и жена ти) няма никога да ни приемат в Шенген хората. Англичаните хубаво правят - не само не са в Шенген, но и скоро ще премахнат помощите на такава пасмина като жена ти и домочадието ти. Лошото е, че ще увиснете пак на роднини и близки в България.
Дано, дано просто на Запад да ви прибират, защото доста се поизчисти България и заживяхме по-добре. От 2014 г. очакваме и останалата паплач да се юрне на ЗаПадА и супер ще стане животът за нормалните хора у нас!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c19e168d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В състоянието, в което се намираш, не е ли по-добре да се върнеш в България, да си премислиш нещата, и да се успокоиш малко? Щом обичаш малкото си дете, трябва да продължиш напред с живота, за да си му полезен - нека това те крепи!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 54ca52b883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сега бившата ти жена, като си намери нов мъж и той ще се отнася така, както ти към нейния син. Помисли над това. Каквото посееш, това ще пожънеш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e203855644
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички най-лоши неща в живота ми и в живота на роднини са се случили благодарение на алкохола - убийства, смърт на около 40 години от алкохолизъм, разваляне на семейства, живот в страх. Ако си отговорен мъж ще спреш да пиеш и ще действаш да си оправиш живота.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fdc91d338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   много лошо си постъпил!! алкохолът не прощава! не стига, че тая жена ти е родила дете, че ще посягаш на нейното, на това му казвам неуважение и простотия. съжалявам, но е права да не ти дава детето щом си способен да посягаш.
като за начало спри да пиеш и се извини на жената и сина й. прав е номер 1, че заради такива сцени ни мислят за животни хората!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9b19ccd59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лошо е, че си се отдал на алкохола вместо на нещо полезно и градивно, както и да видиш как да бъдеш полезен на семейството си в тия трудни времена. Иначе жена ти няма право да те лишава от достъп до детето ти, ако няма ограничителна заповед от съдия.... Може би това не ти е било първото изпълнение в тоя стил и затова жена ти те е изхвърлила. Добре си помислиш как ще я караш за в бъдеще и да си промениш поведението. Ако имаш проблеми с нея се обърни към Цитизен адвайс бюрото да те посъветват какво да направиш. Съветите и помоща там са безплатни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fb0fcfb2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек, не очаквай съчувствие за това, че си предразположен към лошо пиянство. Не мислиш ли, че след като не можеш да носиш на такова количество алкохол и ставаш агресивен, не би следвало да пиеш? Жена ти е права да те изгони, вероятно и работодателят ти е имал някакви мотиви да го направи, стягай се и забрави за алкохола. Да разбирам ли, че си бачкатор, който само търси повод да посегне към чашката, дошъл ти друг приятел бачкатор от Испания, от някоя бивша бригада там, и ето ти повод да ударите 3 бутилки водка? ! Ами не става така, ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2c02469999
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 1,

Авторът иска съвет, не да бъде заклан от теб. Подбирай думите си.

Според мен Авторът трябва да се извини на жена си, да й обясни положението си и това, че е бил пиян тогава. Помоли я за последен шанс и не се напивай :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 887c01eb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Aко имаш сериозни проблеми с алкохола, потърси психолог! Извини се на жена си и синъа й, постарай се да се поправиш и след време може отново да заживеете нормално. Тя не иска мъжа, който си в момента, но когато станеш нормален човек, ще те пожелае отново. Всички грешим и се поправяме. Не я притискай. Просто й покажи, че ги обичаш! А, че сега сте разделени е добре. Смятам, че и на тебе ти трябва време да останеш със себе си, да си направиш равносметка и да си простиш.
Не си в бездънна улица, бъди по-смел и разумен! И, за Бога, спри алкохола!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c1d3af528d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Голяма изцепка! Ами аз бих те посъветвала да спреш с алкохола (за да не ти се носи славата на 'съмнителен субект от Източна Европа' и за да те уважават хората), да се опиташ да се сдобриш с приятеля и да си намериш работа. Не знам от колко време си в Англия, дали имаш познати там и в каква област работиш, но дай всичко от себе си, за да намериш нова работа. Ако оправиш тези неща, може бившата ти да ти има повече доверие и да ти дава да виждаш детенцето ви.

И гледай да не се излагаш така друг път.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От първият коментар разбрах, че много си наясно за живота в чужбина, обаче това че само за последните две години, съм платил на тая държава, над 17 000 паунда данъци не те интересува и това с какъв статут сме ние тук! Ние не сме от тия където са излезли за да смучат държавни средства. Аз не съм получил и едно пени от тая Държава, а вече имам почти годините за държавна пенсия!!! Алоо ела на себе си коментаторе!!! Аз искам съвет, не искам да ми обясняваш простотии, на теб мястото ти е наистина и само в България, защото усещам че ще си останеш там, тъй като страхът е голяма сила също. Благодаря

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на хората които ме посъветваха да спра алкохола, аз много рядко пия, но сега вече спирам окончателно! Въпросът според мен е нейният син, той тотално ме изнерви, дойде да ни помага с детето, и помощтта му се превърна за мен в кошмар! може би се започна от там, че един ден след като се прибрах от работа, а аз работех много излизах в 5 сутринта и се прибирах в 8 вечерта най рано, та като се прибрах видях малкото си момиченце с разбито личице и подут нос, който на другият ден така се беше подул и посинял, като все едно Майк Тайсън след боксов мач!!! От там нататък започнах да наблюдавам начинът по който той "уж"гледа детето, лежейки нон-стоп върху леглото с лап топа който е мой и със скъпите телефони които му купувах лично аз! Също да не забравим, че той ме нападна пръв, а и употребява алкохол даже повече от мен!!! Вижте влязах тук за съвет, много моля дървени философи, за които съм убеден на 90%, че не знаят защо са живи даже да изказват каквото и да е мнение по въпроса! Отново благодаря.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   7ми коментар, ти си голяма работа, явно имаш опит от някое бригадирско движение.... Хехх много тиква на тая земя. Жив и здрав:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе - я сумирай мангизите, които госпожа майката на децата ти е касирала като самотна майка... 100% са повече от 17 хил. паунда. Това не са ли твоите деца/дете? Не ги ли храни тях английският данакоплатец? Сега не получаваш ли помощ при безработица? И в крайна сметка имаш избор за разлика от местните - можеш да хванеш за 100 паунда EasyJet за София и да не плащаш 17000 паудна данъци. Данакоплатците на Кралицата не могат да го сторят, а ще продължат да хранят домочадието ти и да плащат на Бобитата да се занимава с такива като теб, а и дори да ти дават „държавна“ ДЕМЕК СОЦИАЛНА пенсия. НЕВЪЗМОЖНО Е ти иначе да имаш достатачно стаж за нормална пенсия, това ти е ясно, нали? 17 хил. паунда са нищо - изцоцкали сте ги за отрицателно време, а и пенсийка искате.
Ей затова Великобритания не иска да е в Шенген, ей за това не ни искат нас в Шенген. Достатачно е няколко такива елементи като теб да вдигнат квартала с пиянските си ексцесии, за да не ни харесват хората. Достатачно е няколко подобни „самотни“ родители да източат касите...и работили-недоработили да имат вече претенции за „държавни“ (демек СОЦИАЛНИ) пенсии (демек ПОМОЩИ). Засрами се - у нас циганите живеят така.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14ти жена ми ги взема втори месец, не съм на социални помощи и няма да бъда, 17те бона данъци са ми само за последните две години, какво съм изцокал? Аз не съм ли данЪкоплатец? Пише се с Ъ!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе - оправяй се. Да не мислиш, че ще намериш съмишленици тук? Хората в България са на улиците и вярват, че правителството трябва да им плаща сметките за ток. Ти с твоите 17 хил. паунда не трогваш никого. Този народ вярва, че си оцелил кьоравото, мекото и лекото и береш парите по дърветата (или държавата ти ги праща по пощата). Толкова данЪци плащат някои хора на тримесечие иначе и не разчитат на „държавна“ пенсия. Виж си фиша - сигурна съм, че това не ти е данъка, а ти са и социалните осигуровки, пенсионни и за кралицата 25 пауда и т.н. При малки доходи данЪците са минимални.

Имаш за мен семейни проблеми и проблеми с търсенето на работа. Никоя държава няма да ти оправи бъкиите, ако не седнеш с госпожа майката на детето ти да се разберете. Срамно е, че не се срамуваш за пиянските си ексцесии и за излагацията. Приятно търсене на работа иначе при може би заслуженото отношение към българи и румънци във Великобритания. Жена ти иначе до края на годината ще ги е изплюскала тези 17 бона. Ти, ако нямаш работа, взимаш помощи за безработица, които ти се полагат, защото си се осигурявал социално. До края на годината и ти ще си взел поне едни 10 хил. паунда, а аз не вярвам в близките 6 м. да си намериш работа и изобщо - бъди честен към себе си - асоциално семейство сте. Не се обиждай, но от теб зависи, дали нещо ще се промени. В крайна сметка ти си си избирал и жената, ти си решавал да правиш дете и много добре си знаел каква е тя и какво дете има вече.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14 тият явно ползваш EasyJet предполагам защо, аз обаче бих ти препоръчал British Airways по сигурно е! Божеее:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 17 - не ползвам EasyJet, защото нямам какво да правя на Острова. Често летя с Bulgaria Air вътрешни полети иначе извън страната - Lufthansa или Qatar. Британските линии не са ли фалирали? Знам от приятели, който накацаха в последните месеци, че EasyJet пренася евтино товари и българи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Що не дойдеш и ти да ги береш бе отворко, ела да те видя как ще бъркаш по кофите, ма то тук и социали няма да има за теб! Препоръчвам ти Париж там ще е за теб, поне няма да умреш от глад там, защото тук ще пукнеш като ГНИДА! f-off както се казва

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   18 да разбирам ли че си, от ония където докараха България до това дередже?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   16 ти обаче все пак тя ще изцоца моите а не твоите пари, така че не мога да разбера защо цвилиш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   18 Ти от кои си, от Товарите или от Българите?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Искам да кажа нещо на номер1 и всички, които пишат глупости тук и ги избива на политика и антиБългарщина! Ако всички тия два милиона активни Българи които са зад граница се завърнат в БГ. давате ли си сметка какво ще случи??? Аз мисля че ще стане война. Хората които са останали в момента в държавата са деца, пенсионери, роми, лентяй, крадци, бандити, богупомазани от комунистите и некадърници към който се отнасят номер едно и една част от изразяващите мнение тук! Всеки вече да си прави извода, кой към коя групичка спада:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 20 - не съм докарала България на „това дередже“, защото съм платила повече от 17 хил. паунда данъци, но не на Кралицата, а у нас. Прекалено съм малка, за да съм заемала ръководен държавен пост. По-скоро вие сте от хората, които сте докарали страната на „това дередже“, защото аз откакто се помня е на „това дередже“ - явно дереджето е наследено, а не е причинено от хора като мен. Наша задача е да оправяме дереджето, създали са го тези преди нас. Хора като автора винаги намират вината в някаква висша сила (държавата) - този път Б.Б. е невинен, но виж - работил 2 г. и вече има претенции на пенсия и безплатен убяд при Кралицата. Такива хора и на Тамбукту да отидат да живеят, все някой ще им е виновен.

21 - ние сме ЕС-граждани и хора като автора източват парите на английските данакоплатци, които също са ЕС-граждани. Ако си направите труда да мръднете малко в чужбина, ще забележите, че отношението към нас е отвратително и не се учудвам - ами и аз да имах съсед като автора и аз нямаше да харесвам българите.

23 „Хората които са останали в момента в държавата са деца, пенсионери, роми, лентяй, крадци, бандити, богупомазани от комунистите „
Моите наблюдения са, че точно последните 6 групи първи си хванаха British Airways-а
- роми
От нашите роми са пропищяли в цяла континентална Европа. Те по принцип предпочитат сухопътния транспорт, но нямат и против да полетят. Особено обичат безплатните екскурзии с Air France, но в последно време са се преориенирали на Lufthansa, Austrian...
- Лентяй
Виж съпругата на автора и цялото му домочадие - иначе мисля, че не само един замина, а са в множествено число - лентяИ. Ако имахме един лентяЙ, пак добре.
- Крадци/бандити
Виж Брендо и тем подобните парцали. Откакто плъзнаха по ЕвропаТа у нас обирите са кът. Аз не си заключвам апартамента, а понякога и колата, а живея в голям град. От 10 г. в квартала ни не е обран и един апартамент. Всичко живо е на гурбет - почваш от простутките и свършваш при нарко-дилърите. Не гледай „Под прикритие“ - в България престъпниците станаха кът, откакто откриха Терминал 2.
-„богУпомазани“ - ТАКИВА ХОРА НЯМА. Има богОпомазани, но последния за когото се сещам май почина наскоро.
- комунисти
Ами пълно е в Швейцария и Лондон с такива, а техните дечица са там по частните училища. Истинските комунисти отдавна са напуснали страната. Нали знаете - плъховете първи напускат потъващия кораб
- накадърниците
Е, такива има навсякъде, явно авторът е много кадърен в пиянстването. Да, Бог ни опазил от такива кадърници.

За останалото съм съгласна, номер 21 - такива като автора и семейството му са по-малко вредни в чужибна. Имаме да изхранваме 2 мил. пенсионери, само тези ни липсваха. Дано скоро реколтата в Испания да озрее, за да има работа за емиграните ни там, че става страшно, ако се върнат тези хора - нямаме толкова ягоди и домати за бране.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23 явно трябва да пишеш!!! Само много се съмнявам, че има къде, освен по форумите:)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24 именно че си много малка, от къде се пръкна та така успешно да плащаш ти данъци, ами то няма лошо печелиш-плащаш, само че аз знам начина по който си стигнала до там! Ха ха

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   23 щом истинските комунисти отдавна са напуснали страната, значи ти си от фалшивите! Те обаче са още по кофти, защото онези истинските поне са навън и харчат изнесените пари там и не пречат на хората, докато вие фалшивите вече 23 години ни разказвате играта!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   26 - начинът е с работа, защото аз не чакам Кралицата или Б. Б. да ми търсят работа, а и нито пуша, нито пия - работя от 18-годишна и имам вече 11 г. трудов стаж. Ако сумирам, сигурно съм платила повече данъци от автора на Кралицата - нека не забравяме, че аз консумирам в България (20% ДДС! ), карам колата си тук (плащам стотици лв. данък, плащам 20% ДДС върху Каското, плащам акцизи върху горивото - бензин), имам спестявания в България - 10% данък върху лихвите и т. н. - да не говорим, че гледам да почивам у нас и да летя с България Ер не с Бритиш-а - ето ти още 20% ДДС, летищни такси...
С две думи - работя за страната си, вместо да я излагам като поредната пиянка в чужбина и да занимавам социалните с домочадието си и полицаите с алкохолните си изпарения. Извинявам се, ако не съчувствам на люде като автора. Да не мислите, че той съчувства пък на вас - будалите останали да оправяте България и да работите за пенсията на родителите му? Ще се нагушка със социалните помощи и пенсии на Запад и вие и децата ви ще се червите на летищата, когато показвате българската си лична карта на Боби-то заради хора като него и семейството му.
Имате проблем, ако те са ви по-симпатични от мен - тази, която до 25.03 ще внесе 33% от изработеното във вашата, нашата държава, вместо да пиянства в чуждата, да търпи разни асоциални елементи да бият детето му и да не живее с жена си, за да може горната да получава помощи като „самотна“ майка. Е, ок - не съм симпатична, симпатизирайте на горната „майка“, народила 2 деца от двама мъже, последният от който трябва да изнася с полиция...Бравост - това са истински българи, аз просто съсипвам ...съсипаната България и съм виновна за всичко, което ви дойде на акъла.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a0be39ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   н. 27 - няма как да съм комунистка, понеже семейството ми е било преследвано тогава, а дядовците и чичовците ми са умряли в Белене. Не вярвам в комунизма. Вярвам в демокрацията и пазарната икономика. Преди 23 г. съм била в детската градина - съжалявам, но не мога да ти помогна - търси виновните другъде.
Между другото - нито пия, нито пуша, нито съм самотна майка и никога не съм отваряла работа на коя ли е полиция, камо ли да излагам страната си в чужбина. Явно съм несимпатична на публиката тук - намерили се самоподобни и май преча.

Успех на автора и домочадието му и дано Дядо Коледа ви донесе повече социални придобивки във Великобритания. Моля ви, само не се прибирайте! Моите съседи не пият, не вдигат скандали, не са безработни и самотни майки - децата им не се млатят от скука и не получават помощи, а полицията не ни буди по нощите. Искам това да си остане така.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Виж 28 разбирам че се напъваш, трява ли да обвиняваш така след като не познаваш хората? Ами че той автора може да няма родители за който ти да плащаш данъци! И въобще има ли смисъл цялото това плямпане тук?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Защо има толкова гадни хора, не мога да си обясня, ти търсиш някакъв съвет, зов за помощ, а те гледат да ти покажат колко са умни и колко са по добре от теб, и вместо да ти помогнат гледат да те смачкат!!! Ами да точно! Сами показват какви сме ние, а задават въпроси! В нормална държава това не може да се случи! 29 ти все още си в детската градина, но когато пораснеш, а то не мисля че ще е скоро, може би ще разбереш за какво иде реч! И още нещо недей да набираш толкова височина, тъй като колкото по от високо, толкова по зле:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fdc91d338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   ХОРА, стига с тези разправии и оплювания!!! моля ви!! човекът иска съвет, не е постъпил като ангел, но всеки прави грешки. нека не анализираме живота му, както и на всеки друг, който не познаваме! всеки живее неговия си живот, ако не можем да помогнем, нека да не се нападаме!! последните събития показаха колко силен е един народ когато е единен!
ние всички сме българи - в българия или в чужбина, ние се представляваме един друг и държавата ни.
нека се опитваме да си помагаме доколкото можем, не да се заяждаме и обвиняваме. благодаря ви, дано всеки един от нас намери сили в другия да продължи напред!! и бог да пази страната ни, семействата ни и народа ни!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ако всички бяха като последният коментиращ (32) нещата в нашата държава щяха да са на съвсем друго ниво!!! Браво!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 54b35e6019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Ох всички сте едни големи съдници, ще кажете, че никога не сте излизали извън равновесие или не сте правили тъпи или почти фатални изцепки под влиянието на алкохола. Нито познавате този човек, не знаете със сигурност дали има проблеми с алкохола, дали пък не му е отпуснал края тая вечер, ама дай да ринем и да се правим на много компетентни. И да стреляме по него, защото живее в чужбина и тука всички са го ударили на псевдо патриотизъм.
Към автора - намери начин да говориш с жена ти. Големи зрели хора сте, нещата стават с разговори. Все пак имате общо дете, не ми се вярва да изпада в такива крайности. Крайността не винаги е най-доброто и правилно решение. Ако пък наистина имаш проблем с алкохола - потърси помощ. Няма нищо срамно, когато човек не може да се справи със себе си търси помощ. Опитай се да намериш общ език със сина й, като с баща. Пък той ако има нужда малко да се постегне, не му се дразни, има си възпитателни, цивилизовани методи да го вкараш в правия път, тъкмо ще ти е подготовка за теб самия като родител. Компромисът стои в основата на всичко. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d83146621
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Номер 32 - ти не си попадал просто на такива злобни душици като автора или може би си много добър човек, не знам. Аз лично живея в чужбина, и подобно на номер 1 нямах съседи като автора, които да се напиват като свине, да се бият и да се търкалят мъртвопияни по пода.

Но познай какво - преди месец се нанесоха на горния етаж нови съседи и се започнаха едни пиянски изпълнения, песни, "танци", викове до 4 часа и отива съквартиранта ми горе да им направи забележка и те се оказват българи. Напсували го и му тръшнали вратата.

Ето това са подобни индивиди като автора и съжалявам, но не мога да му съчувствам. И аз работя навън, но осъзнавам, че трябва да съм благодарна, че хората са ме приели в държавата си и изобщо ми позволяват да плащам данъци тук. А той на всичкото отгоре и нагъл - сякаш са му длъжни англичаните да му търпят магариите!

И номер 1 - права си за всичко което каза - твоите коментари са най-здравомислещите тук, само че както на теб не ти се иска такива хора да се връщат в България, на мен пък никак не ми се иска да ги търпя тук :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cf63d03ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   На втори прочит, може би бих съчувствал на автора поне малко, но не и след всичките постове, които е нацвъкал (hash: 80b94e0442) - направо ме втриса от такива хора, че и със самочувствие и нагъл! Ужас, пази Боже!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b94e0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   ОК 36 благодаря и на теб:)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 24fdb3c1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Номер 1 и вс мислещи подобно му, потърсете спешна психиатрична помощ! България е заприличала на овцеферма, благодарение на хора като вас, ходете се запалете и вие за благото на държавата... Оцеляват най силните, не тия дето се мислят за най акълни!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b3b217442d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Номер 38 - ти недей да даваш акъли кой да се запалел, аман от психопати вече. Хората изказват мнения, защото този сайт е затова. Що се отнася до лечебните заведения точно автора е този, който трябва да потърси помощ там, за да не ни излагат такива като него пред чужденците!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker