Дискриминация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Дискриминация
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3191 пъти
Не мога да разбера защо така ни отхвърлят в Англия. Учим им езика и не сме им забранили да идват в България, а те искат да ни ограничават и да не можем да живеем там. ЗАЩО??? Или аз нещо съм изпуснала по новините или не знам просто.... защо се случва така? Някой има ли идея, защото това е супер нечестно да ни дискриминират така ( българи и румънци ). Не е редно това, според мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: b1eb1ba7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората ви отхвърлят поради две причини
1. Предубеждения и проведената кампания против българите и румънците покрай изборите
2. Защото явно не се интегрирате и не живеете същия начин на живот като англичаните, а и доста нашенци вече са почнали да точат социалните каси в Англия.
Ако искаш да разбереш, защо англичаните ви отхвърлят - гледай BBC и махнете сателитната чиния с бг. канали от балкона си - това също е един признак, че не се интегрирате. Търси си приятели и познати сред местните, не се затваряй в бг. общност.
Иначе добре са приети образованите, квалифицираните специалисти - никой няма вече нужда от ниско квалифицирани емигранти. Какво като учите езика? Всеки черен, израстнал там го знае по-добре от вас. Езикът не е достатачен, за да се интегрира човек. Става дума за много по-дълбоки процеси, които ще отнемат години и в крайна сметка никога няма да ви приемат англичаните. Те винаги са си били такива и такива ще си останат. Защо мислиш, че първото, което са направили в Америка е да унищожат местното население? Англичаните не обичат и да се смесват с други народи и нации, свикнали са да подтискат и да се налагат. Под тяхно иго и шотландците, и ирландците трябва да живеят от столетия. Турците са нищо спрямо тях като поробители!
Помни - и след 20 години ще си емигрант в Англия, чужд човек и винаги ще си под съмнение за всичко лошо, което се случва там.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 119b454a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Те повече се страхуват от циганите, които ходят там, за да живеят на помощи и да не работят. Но, естествено, няма как да кажат "мангалите навън, останалите българи - може".

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c5c9bc0857
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   По същите причини, поради които и вие дискриминирате. Българите да не са по-малко надута нация, че са най-красиви, най-умни, най-всичко. Не е приятно да си дискриминиран, нали? Каквото дадеш, такова ще получиш. Каквото правиш, това ще ти и направят.
Не съм от малцинствата. Както виждаш, съм грамотен и образован.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4b3482f613
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ти май не си ходил в чужбина.
На всякъде където и да ида, щом кажа че съм Българин всички се чудят как така съм Българин и съм толкова светла кожа! Да кажеш че съм албинос ама не съм...
Обикновенно Българите които странстват из европа не са от съвсем български произход и с малко по мургав вид. Естествено там се препитават от кражби, измами, проституция и просия, както и тук. И както тук си строят Катуни където им скимне.
И после се чудим защо не ни обичат...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 294e65a419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защото ни мислят за цигани. Тукашните цигани ходят по чужбина и крадат... представят се за българи, нормално да сме дискриминирани. Преди 20години всеки е имал уважение към нас, били сме едни от най-уважаваните и наравно с чужденците, но вече не е така и няма й да ги настигнем в най-близкото бъдеще. Стой си в България... нали знаеш, че камъка си тежи на мястото...

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b1eb1ba7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5 - казаха ти, защо ни мислят за цигани - не е политически коректно в западните медии и западните политици да използват думи като „циганин“ и „ром“, затова използват гражданството, което си е българско и румънско.
Преди 23 г. никой не ни е уважавал, ... поне не на Запад - ние сме били враг и ги е било страх да не им пуснем дружно някоя бомба, ти за уважение говориш. Наши избягали дисиденти на Запад са ги уважавали, защото са били образовани и културни хора, а и са имали информация за врага (българкият народ).
Иначе цялата истерия е заради изборите. Като минат изборите в Англия и Германия ще почнат да се занимават с други теми. Така стана и с Холандия. Има в момента Европа истински проблеми - Гърците и техните държавици например, но вече поомръзнаха на обществото и затова намериха циганите за изборите. Истината е, че нищо по западните медии не е вярно - та бг. и румънски граждани изобщо нямат право на каквито и да е помощи например. Циганите и 1 евро не са им стрували до сега, но са интересни...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 450908b7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Вярвай си номер 2, вярвай си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0de7c7951f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ако някой се чуди защо не ни искат да отиде там за известно време да работи и ще разбере!
Няма да ни искат, разбира се. Не само, че се полагат помощи на българи и румънци ами ромите от Бг лъжат и мажат, че да се докопат до тях. И те получават - помощи, общински жилища и т. н. Ходят по лекари в ОТЛИЧНО здраве и цял ден охкат и реват, превиват се че ги боли. И хората ги обгрижват, изслушват и правят изследвания за стотици, че понякога и хиляди паунди. Достатъчно са възпитани да не ги изритат. А иначе нашите здрави и прави, ама реват. Ако не стане днес, тъмнокожите ни сънародници утре пак са там (а и не само те). Ако не стане там- регистрират се в друга болница. И пак същата песен. Иначе имат работа, но се обаждат там, че имат температура, разтройство, че детето повръща, на брата децата чакат на летището и някой да ги прибере, на вуйната племенницата се загубила в метрото и реве... причини безброй. А там хората уважават всичко което възпрепятства семейния комфорт... Те много добре разбират че ги лъжат и използват. А нашенците се бият в гърдите колко са хитри и как са прецакали англичаните. Същото се случва и по институциите за общински жилища и всякакви други подобни институции откъдето може "да се намаже". Ето част от нещата, заради които не ни искат!!!
Докато не си променим народопсихологията и манталитета няма да ни искат.
За съжаление на добросъвестните български граждани!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker