Работа в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Работа в чужбина
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2946 пъти
Здравейте! Аз съм студентка в първи курс и това лято искам да отида нa работа за два месеца в чужбина. Разгледах няколко фирми и се спрях на "Агенция за Международни Младежки Програми НОВ ВЕК " в Пловдив. Чувала съм за много измами и честно казано доста ме е страх от нещо подобно :) Има варианти за Англия, САЩ, Гърция и др., но повечето работи са за стаж в областта на туризма, а моята специалност не е такава. Уча гръцки език в момента и не знам дали това ще ми помогне за Гърция, а искам там. Освен това не владея добре английски език, но за сметка на това знам турски език (не знам доколко ще помогне). Моля ви, ако някой е наясно с тези работи да ми даде съвети. Ще ми е от полза всеки един от тях.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7245083504
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гърция? Ти не гледаш ли новини? Над 50% от младежите нямат работа там, напускат страната, ти към Гърция си щяла да ходиш, събуди сееее!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 26924abde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   НОВ ВЕК Пловдив??? - брат ми беше одрусан солено от тях покрай една "студентска бригада". Но поне се водят легални, за разлика от други фирми.
Що се отнася до Гърция... в момента, в Гърция работа може да се намери само и единствено като обслужващ персонал лятото в някой хотел. Все повече гърци вече се насочват към тези не толкова престижни професии, така че става все по трудно за чужденците да си намерят работа, даже по хотелите. Не знам как успяват от Нов Век да намерят работа за стаж чак, съмнително ми се струва, тъй като младите гърци в момента се бутат за стаж в Западна Европа... Работни места се намират само по летните курорти, които са посещавани от чужденци. Следователно- ти трябва английски на всяка цена. Даже гръцкия може да не ти послужи толкова. Имах една позната, женена за грък, който държеше магазин за сувенири в Солун. Не можеше да я сложи на работа, защото тя не говореше английски. В собственият си магазин не можеше да я назначи заради това. Турският- също няма да ти послужи в Гърция, тъй като там е опасно да кажеш че си турчин, защото има невероятна омраза. Турците ги е страх да припарят надолу към Атина. Цялото турско население в Гърция е събрано в една област на север и не смеят да излязат от тази област.
В Англия в момента тече кампания- "Да изритаме всички българи и румънци от тук", така че не препоръчвам. Мисля, че САЩ е най-добрият вариант, но трябва да научиш английски.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b7bc8339be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сигурна ли си във Фирмата? Провери дали има лиценз за тази дейност. Дали в Гърция ще ти платят по договора, или ще спазят уж договора, а ще ти спират пари за разни други неща.
Мои близки бяха разочаровани дори от бригада в САЩ. Едва им стигнаха парите по разноските. Плащали им много малко и работели много малко часове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9577ee1487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нов Век правят измами, братовчедка ми работи за тях и напусна защото не издържа. Работата се състои в това да изпращаш хора в чужбина, но никой не знае че като идат там няма кой да ги чака на летището и няма работа и дом за тях. Демек - взимат им парите и ги лъжат. После спират да вдигат телефоните и се крият. Иди ги хвани, изпипали са си договорите и не можеш да докажеш в съда. Гледай клипа в Господари за ефира за тях.. истина е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker