Ежедневие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Ежедневие
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2499 пъти
Как си представяте момче на 22 г в продължение на 3 месеца да си ляга вечер около два да се събуди на другия ден на обяд около 12, 1 и цял ден на компютъра и в леглото в продължение на месеци без друго развлечение това съм Аз. Преди половин година доидох при маика в чужбина и търся работа. Нямам никои познат нямам приятели единственото нещо ми е компютъра и единственото развлечение писна ми от този живот губене на време без никаква цел.... даите съвет имам чуството че изпадам в психична депресия :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5be8f5bd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много странно - не ти ли намери новата държава работа, не дойде ли примиера лично да ти оправи живота?
А сега сериозно. Сам виждаш, че не е лесно никъде. Спри да подяждаш майка си. Нека ти даде едни 1000 лв. и се прибирай да работиш поне сезонно на морето - какви планове имаш по отношение на квалификацията си? Ще учиш ли, ще крадеш ли занаят? Деиствай!
Ти изобщо работил ли си в живота си, ако не е тайна.
Прави ми впечатление, че доста бг. младежи има като теб - все момчета - нито работите, нито учите, само при мама. Аз подобни момичета не познавам. Не се ли срамуваш малко от себе си?
П.П. Между другото търсят се хора в момента, но никой не иска да работи май. При мама е най-лесно!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1daa36be2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като няма работа, по-добре се върни в България както номер 1 каза и си потърси сезонна работа тук. В чужбина не е лесно да се намери работа особено ако не знаеш езика. Смятам, че ще ти е по-лесно в България отколкото там. Личи си, че ти е кофти от ситуацията, ама се опитай да бъдеш по-активен. Ако твърдо си решил, че искаш в чужбина, тогава действай. Напиши си едно СВ на английски и ходи както се казва от врата на врата. Някой мой състудентки така питаха по заведения, ходиха по хотели и някой успяха да си намерят работа я като сервитьорки, я като камериерки и т. н. Със седене пред компютъра няма да станат нещата.
Иначе номер 1 има много такива жени. Явно е въпрос на познати. В моето обкръжение мога да се сетя за минимум 3 момичета, които са над 25 и не са работили през живота си и и за нито едно момче.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6a77b72f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Запиши си да учиш, запиши се на някакъв курс. Не знам в коя страна си, но върви в местната библиотека. Там може да разпологат с job information center. Търси си работа лично, а не просто по емайл да си пращаш сивито.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8165673f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш време да си губиш времето! Не прави това, което другите очакват от теб, а това, което ти искаш. Ако искаш - търси работа там - ама наистина търси, до краен предел, на всички възможни неща, ако не може - в БГ все ще намериш нещо - но не си губи времето, не се отдавай на апатията! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 56a4c34fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   добре си го писала това номер 1, че работа се търси, обаче като заплащането е супер малко и за нищо не стига, а те скапват от работа дали си струва а

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0049938d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, Дали си струва ти си преценяваш. Но чисто финансово погледнато по-добре с 10лв в джоба отколкото с нула лева в джоба. Да не говорим, че има и други предимства да работиш нещо въобще. Не ти говоря цял живот да се скъсваш от работа за малко пари, а да използваш до край възможностите, които ти се дават.
Аз самата не съм доволна от заплатата си в момента, ама си седя - трупам стаж, опит, "крада" познания и know-how, завързвам познанства. Никой не иска да работи цял живот за малко пари, но трябва сам да помислиш как да се случи това нещо. И късмет е нужен, но и инициативност е нужна. Има една сентенция, която много ми допада: "Светът се нуждае от повече хора, които могат да изграждат бизнес и да създават работни места, а не от хора, които се нуждаят от работни места. ”
Трябва да можеш да извличаш най-доброто от ситуацията, а в седенето вкъщи няма нищо полезно.
Друг е въпросът, че и доста по-лесно се намира работа докато работиш, а не като си безработен. По-лесно е да обясниш на един работодател, че условията в другата фирма не те устройват, че няма накъде да се развиваш повече и т. н. отколкото да обясниш защо си безработен. Също така се гледа колко трудов стаж имаш не само, защото си натрупал дадени познания в областта, а защото през това време си свикнал да работиш с хора и да взимаш решения. А това са много важни качества за всеки един човек.
Ана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e2ca2a9637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Братле аз съм същия. Разликата между нас е, че може би. Аз тук си изкарах няколко години като хан от Българската история! A сега направо ми се плаче братче. Без работа, без приятели. Само видео игри по-цял ден!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker