Потресена съм от случилото се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Потресена съм от случилото се
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3419 пъти
Здравейте!
Историята ми е направо като филм, който няма да забравя цял живот.
Не е свързана пряко с мен, а с най-добрата ми приятелка.
В понеделник на 17. 06. 2013 се видяхме тя дойде с мен на фризьор и после ходихме в тях да ме боядисва. Всичко беше наред излизаме от много време насам година някъде. Моят приятел познава нейният и така се запознахме. Всяка седмица или те са в нас, или ние сме в тях. Излизаме си на кафета, забележителности, пазари, магазини, всичко заедно. Ние сме в Париж да уточня не, че има значение.
В събота на 22. 06. 2013 и писах в скайпа. Никакъв отговор, което беше странно, тя винаги пише. Да може да е имала ангажимент, но дори и така да е и по-късно пак пише. Щях да и кажа да ходим на пазар да се видим тъй като моя приятел щеше да се види с нейния.
Но не получих никакъв отговор. В неделя приятелят и ( по точно мъжът и, защото имат брак) се обажда на моя приятел в 7:30 сутринта и му каза да отиде в тях веднага, което беше странно и рано. Те по принцип излизаха да пият кафе по табаците. Моя приятел стана и тръгна към тях. Аз видях, че тя е на линия и и писах отново, но пак без отговор. Реших да звънна по скайпа, ако беше там щеше да вдигне си казах. Неделя беше и не е на работа.
И така звъннах аз и вдигна мъжът и викам му къде е тя, той вика няма я. Аз се зачудих къде ще е толкова рано. Викам му как така я няма той вика дълго е за обяснение. И аз казах добре. Казах му също, че моя е тръгнал към тях и затворих.
Излизах аз свърших си задълженията и се прибрах.
Моя ми звънна и ми вика да и се обадя, защото не си вдигала телефона и не знаели къде е тя. Но аз още сутринта и звъннах на телефона и той беше изключен. Реших да звънна пак, но без резултат пак същото. Пуснах си филм да гледам насам натам домакински задължения.
Вечерта се прибира моя приятел и ми вика ставай отиваме да я вземем.
Викам къде е тя: в някакво село с някакви жени на 70 км от тук. Станах облякох се и отидохме да вземем мъжът и. Те докато открият адреса и селото минаха 2 часа, а това се случва към 19ч вечерта и бяхме там към 21 и нещо. Намерихме къщата. Но тя е излязла с едната жена. Става въпрос за мъж, който има 6 жени и от всичките до колкото разбрах деца. Бяхме от пред пред къщата.
Показа се от прозореца едно дете и каза, че тази женя която търсим я нямало. Тя се казва Лидия. Излезли били с моята приятелка на ресторант. Излезе една от жените на този мъж, който изглеждаше на около 60 години, а тази жена също на толкова ( която излезе навън). Казаха ни, че били излезли. И ние почакахме, през това време моя приятел скри колата ни да не я видят. Говориха с този мъж и с една от жените му възрастната. Те казаха, че не искат никакви проблеми и ние казахме, че сме дошли да я вземем, че това е мъжът и. Те почнаха да звънят и на двете, но телефоните им изключени и все гласова поща. Накрая дойдоха те с един джип (двете). А през това време дъжд и ние на вън. Поканиха ни вътре за по чаша кафе, но не влязохме (и по добре). И те се зачудиха дали да дойдат към нас или да продължат на някъде, но дойдоха. Само тази Лидия слезе от колата, а моята приятелка не седеше вътре. Хвана се за главата като ни видя. Почна да трепери. Излезе от колата и му каза да се маха, че не го иска, че всичко между тях е приключило. Че не искала проблеми и такива неща. Той и беше купил букет рози и искаше да и ги даде, но тя не искаше и тази жена Лидия ги взе и ми ги даде на мен. Аз се помъчих да и ги дам, но тя отказа, каза че не ги иска. Казах и да не се инати и да си поговорят насаме без никои. Тя каза не ти не знаеш ние си говорихме до тук сме оставям го не ме интересува. Аз си оправих живота и не ме интересува за него. Аз направо онемях. Тя не беше същия човек трепереше цялата. Той и се молеше, а тя му се смееше насреща. Миришеха на алкохол и двете. Тази жена Лидия му казва на френски: Ти кога си я водил на ресторант, кога си и давал пари, кога си и обръщал внимание. И някакви такива неща някои разбрах други не. Тя му каза, че ще се обади в полицията защото била синя цялата. Да това наистина е вярно аз още в понеделник я видях, защото и подарих 2 рокли и те са късички и си личеше. Но все пак почти всяка жена се е карала с мъжа си и е била леко синя. И така тя влезе навътре в двора, къщата е цял замък. С градини, басейни, глинени фигури и какви ли не неща. В двора имаше 6 коли сигурно на всяка жена по една не знам. А и преди на си тръгнем той се обади на майка и и и даде телефона да разговаря с нея. Тя каза, че не го иска и това е.
Той хвърли цветята и всичко и ние си тръгнахме тя само ми каза, че ще си пишем.
По пътя на връщане разбрах, че е искала на мъжа си 3, 500 евро и той и е дал, но за какво казва, че не знаел.
След това разбрах, че тази жена Лидия имала 2 сина и може да иска да я омъжат за единия от тях.
Или пък може да се занимават с наркотици. Тази къща струва поне 2 милиона евро.
Или пък всички тези жени да се продават за пари.
Защото преди 2 седмици някъде тя и мъжа и ходиха в тази къща на рожден ден на нейната госпожа (която я учеше на френски преди). Тя го е правила там това събиране, както във филмите и гледах снимките около50 жени само без мъже (освен стареца на 60). С айфелова кула в градина около 3 метра.
Не знам не съм на себе си мисля си всичко.
Добре, че не влязохме вътре може да ни сложат нещо в кафето и никой не знае къде сме. Всичко става в България, а за тук какво остава. Може да ни упоят и да ни вземат бъбреците например. Всичко е възможно. Тази Лидия попита коя съм аз и моята приятелка каза българката за която ти говорех и на мен ми стана странно.
Да не пропусна нещо, а да сетих се и тя моята приятелка ми беше споменала, че не можела да спи от 4-5 дни и аз казах на всеки се случва, но сега като се замисля може наистина нещо да и дават. Всяка вечер мъжа и си лягал а тя вземала лаптопа и отивала в друга стая или в кухнята и си пишела с тази жена Лидия. Той каза, че няколко пъти и направил забележка. Дори тя ставала през нощта 2-3ч за да си говори с нея. Не знам всичко е странно.
И вчера, когато търсеха адреса (дето се бавихме 2ч. ), мъжа и се представи за нея, за да го вземе от една друга жена. (така го намери). Когато бяхме там и двете питаха той от къде знаел мястото. Те са ходили обаче е било тъмно. То и наистина трябва да познаваш всичко много, много добре за да запомниш и да си от тук най-вече. много пътища, села, магистрали докато стигнем а в селото имаше сигурно 10 къщи най-много. Тази сутрин и написах това във фейсбук:

Какво стана, направо не мога да повярвам на очите си това което видях. Не можах да спя тази вечер. Много ми е гадно за теб. Не съм предполагала, че така ще се развият нещата. Имаш много да ми разказваш надявам се да се видим. Дано да не ти се случи нещо. Надявам се да си добре. Защо така стана всичко беше наред. Много искам да се чуем, да се върнат нещата по старо му както си бяха. Целувам те дано да е наред всичко. Когато имаш възможност пиши ми поне да знам как си Моля те целувам те и да знаеш, че съм насреща дано да го прочетеш скоро и дано нещата да се оправят съжалявам за всичко това което видях наистина ми е много гадно заради всичко прегръщам те много силно и дано и ти да си силна и дано да не се случи нещо лошо с теб успех ти желая. Моля те разкажи ми всичко притеснявам се много за теб
Защо не ми каза нищо направо щях да получа удар
Не знам какво да ти кажа и как да те посъветвам, но след всичко това което се случи явно си си направила някакъв избор, но какъв е той?
ПИШИ МИ МОЛЯ ТЕ Наистина много те уважавам и искам да знам какво се случва, какво става. Надявам се, че наистина държиш на мен и както казваше, че можеш всичко да споделиш аз си оставам твоя приятелка, ако ме смяташ за такава де не мога да пиша повече направо ;( ;( ;(
преди около час
В тази къща няма ли интернет да влезеш малко.
А в събота сестрата на момчето и мъжът и (който е братовчед на моята приятелка) си тръгнаха към България на почивка с децата си (2 момиченца, 1 на годинка и нещо, а другото на 4).
И неделя 4ч сутринта (преди да се обади на моя приятел мъжът и)
си е събрала багажа и той и ги бил изхвърлил на улицата. Тя пък преди това си е писала с тази Лидия да я чака на някаква гара и щяла да я вземе.
Също така са си били запазили самолетни билети за България да ходят на море в Приморско двете. Също така тази Лидия я е питала дали се е чувала със сина и. Казала и че ще си оправят живота и няма да работят и няма да мислят за нищо повече.

Това е цялата история дано не съм забравила нещо.
Чудя се как да постъпя има нещо което не знам. Притеснявам се за нея. Това не беше тя гледах друг човек пред себе си. Дори си беше отрязала красивата коса (беше почти до кръста). Приличаше на ку*ва с извинение :( което ми е тъжно да кажа :( дано да разберете всичко извинявам се, ако имам грешки, но ми се събра много. Цял ден си мисля за това и не мога да го проумея.
Мъжът и в колата на връщане каза само това: Вижте тази роза, когато увехне и любовта ми увяхва с нея. Развалиха ми семейството тези ку*ви :(
Тя е на 24 и мъжът и също.
Аз съм на 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: cb7f703f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, трябваше да си потресена от това
„Но все пак почти всяка жена се е карала с мъжа си и е била леко синя.“
Как така си видяла посинена приятелката си и не си ? помогнала?
Не се чуди, че е намерила помощ при други хора. Колкото до написаното - някакъв си с 6 жени и бла-бла - нещо си повярвала в приказки. Изобщо не им знаеш ситуацията, може да са роднини, може да живеят в голямата къща, за да си делят разходите, но дори да има този човек 6 жени (някакво хипи може да е), те са помогнали на приятелката ти и са я спасили от мъжа ?-насилник. Евала!
Приятелката ти си е оправила живота, ти стой да те сини мъжа ти щом го намираш за нормално!
Колкото до наркотиците и другите филми - мила, много филми гледаш!
На запад има потомствени богаташи - благородници, има наследници на имения, на фирми, които са фрашкани с пари по рождение и ти е бедна фантазията, колко пари имат хората ПО ЧЕСТЕН НАЧИН. То и в България вече не е задължително да си криминален, за да си богат, ама такива като теб само филми гледате, стоите да ви бият мъжете ви и мислите, че всички живеят мизерно или са нечестни или извратени. Много извратени филми гледаш, между другото. Прави си сметката, защо приятелката ти не ти се е доверила - извинявай, ама който мисли, че е нормално мъжът ти да те насинява от бой, сам е перверзен - нарича се мазохизъм!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c64ff77297
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста заплетено, не разбрах почти нищо. Твоята приятелка е зарязала мъжа си и е отишла в харема на някакъв 60-годишен наркобос и престъпник, така ли?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 02c59a5d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пффф, това ако е истина, ще следя с интерес какво става, макар и малко объркано... Само да не е пак някой филм

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: df1eaabdaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Но все пак почти всяка жена се е карала с мъжа си и е била леко синя. " - тебе гаджето ти бие ли те, защото не е нормално, не зная защо мислиш, че е... но има нещо сбъркано в теб! Отделно не разбрах почти нищо от историята... но ако я бие и не я води никъде, всяка нормална жена ще избяга!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 73a4ec255e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако наистина е така както го описваш там полиция няма ли? -да разнищи какво става в тази къща.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0790d0385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Снощи ми е писала съобщение във фейсбук и иска да се видим. Писа също, че е нямала време да ми напише какво става. Написа ми също е много ме обича и при първа възможност ще се видим. Колкото до филмите да гледам много филми, но за жалост колкото и да не ви се вярва всичко е истина. А относно за синините, не ме разбрахте всеки мъж, който обича жена си или приятелката си е искал да я спре по някакъв начин да не направи някоя глупост. Просто я е хванал за ръката и е посиняла. А колкото до мен, на мен ми е пределно ясно какви хора има. Тук и не само. Познавам много семейства и имам много приятели който са си богати. Но всичко това, ако вие го бяхте видели тогава нямаше да ми пишете по този начин. А колкото до това, че не ми е казала си има причина, сега ще ми разкаже всичко.
До номер 4 на мен ми е ясно това, но има мъже които не обичат да излизат като (муха без глава по магазините) като нас и предпочитат да си стоят вкъщи. Ако искате да знаете тук мъжете не спят а работят денем и нощем, за да осигурят всичко от което се нуждаем.
Искат да си починат това не е лошо. Аз нея и мъжът и ги познавам от 3 години почти и знам за какво става въпрос. Не взимам страна, но исках да споделя защото това не е малко. И наистина ме е грижа за хора, които заслужават.
А до номер 2 не съм казала, че е наркобос и престъпник просто си мисля за много неща не всички имат такива удобства на готово както се изразиха в темата. За 60 годишния да точно така.
А до номер 1 не съм и помогнала, защото не знаех нищо за случващото се.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: df1eaabdaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 съм, и аз живея във Франция, ако има значение! Първо "Ако искате да знаете тук мъжете не спят а работят денем и нощем, за да осигурят всичко от което се нуждаем. " къде ги намерихте тия мъжлета бе, горките! Явно не приятелката ти, а той ще да е избягал от нея, очаквай скоро и твоя, не за друго ами човека денонощно работи, а ти ходиш по магазините като муха без глава :Д После "има мъже, които не обичат да излизат като (муха без глава по магазините) като нас и предпочитат да си стоят вкъщи", никой не е казал да я води като муха без глава, а именно "Ти кога си я водил на ресторант, кога си и давал пари, кога си и обръщал внимание. " Той и моя не обича да ходи като муха без глава, че и повечето мъже не обичат, просто някои уважават човека до себе си, други НЕ! А чуждите хората даже и на кафе са ви поканили, доста гостоприемно, а! Мисля, че трябва да се видиш с приятелката си, а не да си мислиш, че някой нещо и е сторил, а видиш ли нейния е идеалния мъж.. още си малка за да осъзнаеш някои неща! Вие децата се взимате много на сериозно, кой те е пуснал там с тоя акъл :Х

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6bfca41d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Наистина е доста странна цялата история (ако е истина де). Обаче ако съпругът и я е биел няма какво да се чудиш, че го е напуснала.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0790d0385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Днес бях с нея от сутринта до към 16ч.
Обясни ми всичко.
Не ми е казвала, че постоянно я е тормозил (биел, пред сестра му и мъжът и който и е братовчед на моята приятелка).
Обясни ми също, че тези пари, които е взела са си били нейни спестени, а той лъже пред нас, че били неговите. Разбрах, че лъже, защото, ако бяха негови като ходихме там щеше да си ги иска, а той не каза дума за пари.
Разбрах, че от тогава насам и се е обаждал всяка вечер, но тя не му е дигала и се включва гласова поща. И така 5 ден по хиляда пъти е малко.
Видях я много усмихната и весела. Беше наистина щастлива като никога до сега. Каза ми, че никога не го е обичала. Мислела си е, че с времето може да го обича, но не. Каза ми, че с голямо отвращение са правили секс, в смисъл, че не я възбужда, че се отвращава от него. Каза ми, че се чуди изобщо как е издържала 3 години с него. Че иска да е свободна. Да си живее живота, да обикаля, да ходи по партита, магазини да си работи и такива неща. Каза, че не съжалява ни най-малко за него. Той и е казал по-бързо да си събирала багажа, а той ни лъже, че тя сама си е тръгнала. Псувал я пред близките им, наричал я ку*ва, мастия, някакви такива. Казала му да си излизат вечер. Той като иска сам и тя сама да се забавляват, да не са постоянно заедно, да не си омръзват, че и без това като са заедно само си пречат. Той и отказал категорично, казал и че няма да ходи никъде. А относно за жената, в която живее, била страхотна жена. Предния път казах, че има 2 сина. Да така е единият бил на 17, а другият на моите години 21 може би зависи кой месец е. Учели са в Париж и са пътували всеки уикенд до това селце. А колкото до мъжа, той е женен за тази Лидия (в която е приятелката ми), но един ден тя му казала, че не го обича и че иска да си живее. Той и предложил да остане в къщата да живее и да са си приятели. Тя се съгласила, защото имали 2 деца все пак. И така живеят си задружно. След това мъжа си намерил жена тази възрастната, разбрах, че се казвала Анек. Разбирали са се перфектно и двете. Запомних, че големия син се казвал Микел, а малкия незнам особено име имаше. И двамата са си имали приятелки.
И така общо взето е това.
Жената Лидия и предложила да живее там колкото си пожелае.
Големия син искал да отвори боланжерия в България.
Моята приятелка ми каза, че ще ме вземе при нея като си намери квартира в някакъв град до Париж, Прованс или нещо такова да сме двете като се пооправи и така мисля, че е това.
Ако има още нещо ще разкажа когато се видим другия път.
А разбрахме се, че ще си направи нов скайп и ще учим заедно езика.
А това, че има хора, който са писали, че е измислена историята се лъжат много, като не ги интересува да не я четат. Питах я също, защо си мислиш, че ще стоиш дълго там и тя ми отговори: 'Тук във Франция е нормално семейство да ввемат момиче или момче което да гледат".
Това е за сега. Ако има хора които ги интересува какво ще стане за напред да пишат.
Лек ден
С. Д. Х. Ж21

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4a0d7e9906
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мдаа.. май по-добре с достолепен мъж-милионер на 60, който може да осигури спокойствие и сигурност на една жена, макар и не единствена, отколкото агресивен комплексар на 30, който е готов да ти счупи кокалите заради това, че е неудачник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker