Туристическа виза за САЩ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Туристическа виза за САЩ
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2390 пъти
Привет хорица.
Миналото лято се преместих в САЩ но приятеля ми остана в България и не съм го виждала от тогава. Много го обичам и ужасно много искам да дойде тук и решихме, че най-добрият вариант би бил туристическа виза. Понеже българите тук, а и предполагам не само тук, са много "задружни" нямам доверие на никой и няма кой да питам как да станат нещата. Реших да пиша тук, защото знам, че въпреки всичката злоба, ще се намери някой с добра душа който ще помогне. Та въпроса ми е коя форма да попълня? Има ли значение кой ще я попълва? Аз миселх да помоля баща ми, защото той е бил тук много време и е гражданин. Колко време ще отнеме и изобщо моля дайте всякаква информация която знаете.

Благодаря много.



Моля, историята ми да бъде публикувана :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 630752c4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти е гражданин, ти си отишла при него с виза, а не знаете как се ходи. Има си посолства, освен ако не се гъбаркаш нещо в момента.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 79c1099c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто да направи, това което си направила и ти, за да отидеш там, повторете твоите действия.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f6e6a2df26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В гугъл напиши "Посолство на САЩ" на български и отвори сайта на посолството на САЩ в България. Там има секция "Визи", където много добре е обяснено всичко.

Най-важните неща са:

- Момчето рябва да отиде на сайта на посолството и там да попълни молбата собственоръчно. Трябва да има принтер под ръка, защото последната страница с потвърждението се разпечатва и се пази за интервюто. Молбата е доста дълга за попълване и честно казано бая малоумно написана (с въпроси от тип "Вие терорист ли сте? Да/Не" и "Принадлежите ли към някое племе? Ако да, посочете кое тук.... ") но си трябва.

- Трябва да се заплати такса. Дали ще става по онлайн банков път или ще се ходи до клон на банката, оторизирана от посолството - ваша си работа. След това се уточнява дата и час за интервюто. Виж в сайта на посолството как точно става това.

- За интервюто момчето трябва да докаже, че не възнамерява да избяга в САЩ. Как ще го доказва - има всякакви начини, като например солидна работа в България, семейни връзки в България, притежания на имущества и т. н.

- Ти и баща ти трябва да подготвите писмо-покана за посещение в САЩ. Това писмо трябва да съдържа следното: че писмото служи за покана за визита в САЩ, кой е поканен (момчето, пълно име дата на раждане) и от кого (вашите пълни имена и номера на лични карти/зелени карти, там каквито документи за идентификация имате), какво работите, за колко време сте го поканили, кои разноски ще му поемате за посещението (нощувка, храна, самолетен билет и т. н. ), къде ще нощува (пълен адрес), както и ваши данни за връзка - и-мейл и телефон, в случай че имат допълнителни въпроси. Най-отдолу, разбира се - подпис. Освен писмото, трябва да му изпратите копия на вашите лични документи - няма проблем и двете да ги изпратите сканирани по и-мейл и той да си ги разпечата тук. Аз така направих при моето кандидатстване и нямаше проблеми. Ако се затруднявате с писането на писмото - в интернет има сума ти примери за такива писма, напиши в гугъл "letter invitation for usa visa".

Нещата, разбира се, са по-сложни отколкото ги описах, но горе-долу е това са най-важните неща, които трябва да имате предвид. Най-добре отиди директно в сайта на посолството и чети там!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker