Сбогом България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Сбогом България
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2187 пъти
Здравейте. Искам да изкажа мнението си относно бъдещето на нашата 'любяща' България. Така добре, значи политиците ни крадат Ок, после идват тези другите мургавите, които също ни крадат и не само- убийства и прочие. Но защо глупавият български народ не се вземе в ръце, и вместо да помагат на гореспоменатите, не помогнат на останалите добросъвестни граждани. Защо трябва да имаме крадци, убийци, и хора, които не биха помогнали на никого в нужда. Защо никой не се замисля за това, дали България не би била по-добро място ако всеки допринесе поне малко за това. Защо сме толкова глупави и ограничени, да мислим само за себе си.
Продължаваме ли да помагаме на сегашните ни поробители, наистина в най-скоро време ще си кажем СБОГОМ БЪЛГАРИЯ.
Ако някой прочете това, искам да се замисли, дали не е по-добре вместо да обира хора, да ги пребива и ограбва по улиците, да малтретира животни и хора и т. н., да помогне по някакъв начин- дори и минимален.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 619ba98ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние българите сме егоисти, мислим само за себе си, затова държавата е толкова пропаднала. Второ манталитетът ни е такъв, искаме да навредим на другия, да се подиграваме и т. н. Не мисля, че българия ще се оправи, защото вече е прекалено късно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb3b00d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си! Крайно време е, народа ни вместо да бяга на запад, да грабва тоягите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19d0388204
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ще ти дам един пример:
Първите три етажа от жилищния блок викат: "БОли ни Ую за асансьора!", всички етажи без първите три викат: "БОли ни Ую за разбитата входна врата и това, че пияниците пИкат у входа!", всички етажи без последния викат: "БОли ни Ую за покрива ..." И ако допуснем, че жилищния блок е умален модел на държава, то ще си отговорим на въпроса защо тая държава никога, ама никога няма да се оправи...
И още няколко заключения:
- Всеки един народ си заслужава управниците - казал го е Хелег
- Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша - написал го е Петко Славейков още през 1875 г.
- Манталитет много трудно се променя, особенно когато 90% от нормалните хора вече са извън страната или напът да напуснат.

Жалка картина е цялата работа. Много ми е мъчно за това което се случва в БГ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ed4b0f5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3: Ето това мнение показва цялата картинка в Бг, няма взаимност, вески мисли за себе си. Егоизъм, завист, омраза, това се случва по улиците, в колите всеки ден се псуват шофьорите. Дивашко племе сме си. Как да се оправим като самите хора не искат да се променят?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19d0388204
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 3 до номер 4: Много добре си разбрал ситуацията. Точно самите хора не искат да се променят нещата. Давам веднага пример, уж казваме "Не искаме корупция" и "Цари безнаказаност", а като направим някое нарушение на пътя и ни спрат. "- Старжи, няма ли начин да оправим нещата без да пишем акт". Всъщност излиза, че корупцията и безнаказаността ние самите си ги създаваме и поущряваме, е как тогава ще искаме да се променят нещата?

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb3b00d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Как да има взаимност в България, след като политиците ни, от години се опитват(и го правят много успешно) да ни разединят и настроят едни срещу други. Нали виждате че всичките ни политически партии, имат само една цел - да ни разбият и прогонят от страната ни. Макар и да са с разичи имена, целенасочено, напълно съзнателно, ни водят за носа, само в една посока - надолу в тинята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb3b00d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До №5
Въпреки че стари навици трдно се променят, един ден, и това става. Всичко е до съзнанието на хората - това са видяли, това правят и те. Нещата в България много скоро и то много бързо ще започнат да се променят, особено след разпадането на ЕС. Някои хора казват че това няма да стане, поне в блико бъдеще. Те просто се самозалъгват, защото са или глупави, или наивни. Само трябва да погледнеш, как недоволството на хората от всички ЕС държави расте и набира скорост. Най важният проблем е емиграцията, кято със законите наложени им от Брюксел, те не могат да контролират и се чувстват в безисходица. В някои от тези държави, особенно в западна Европа, местните хора започват да стават малцинството в соствената си стрна и се чувстват прегазени от вълната чужденци, нахлуващи там. Здравната им система е претоварена и ако преди няколко години, за да бъде прегледан от лекар, нуждаещият се, трябваше да чака не повече от няколко часа, сега е дни и в някои случаи седмици, зависимо от това какъв е проблема им. Много от болните, започнаха изобщо да не се опитвт да ходят до тяхния ГП, а направо отиват в Бърза помощ. Това ги натоварва неимоверно и са стигали на моменти до пречупваща се точка. За да се справят с огромния наплив, здравната им система е принудена да наема повече лекаи и медицински сестри, което им струва огромни суми пари и естествено, таксите на хората започват бързо да се покачват. Проблемът е, че те не са в състояние да посрещнат тази ситуация, тъй като учебните им заведения не призвеждат достатъчно медицински кадри. Поставени пред този монументален проблем, те започват да наемат лекари и мед. сестри от държавите от източна Европа, кето от своя страна започва да причинява недостиг на медицински персонал в тези даржави. Положението е стигнало до точката ГУБИ-ГУБИ ситуация. От всичко това народите от ЕС само страдат, недоволството расте непрекъснато и е стигнало до вряща точка. В Италия са забранили да се строят повече джамии. Дори в държава като Дания, известна със своята толерантност и гостоприемство, хората искат да се спре тази неимоверна вълна от емигранти, която злива странат им и в която местните вече са се превърнали в малцинство. Когато отидеш в тази държава и злезеш на улицата, ако не е заради архитектурата, ще си помислиш че си някъде в северна Африка. Като добавим и наглоста на мюсюлманите(които са огромната част от емигрантите там) и нпрекъснато играят расистката карта и тази за техните права, може да си представите какво е положението в момента и зщо търпенето на местните хора се е изчепило.
Не е за чудене, че във всички държави членки на ЕС, десните и ултра десните партии са най бързо растящите.
В 2015г. хората във Великобритания ще имат референдум, за това дали държвата им да остане в европейския съюз, или да го напусне. Очертава се че по-глямата част от тях ще искат да кажат -сбогом- на ЕС.
Веднъж те да го напуснат, всички останали ще ги последват. Първото нещо което ще направят, е да се оттърват от всички емигранти и вземат контрола на границите и държавата си в собствените си ръце.
Когато това стане и нашите сънароднци се върат обратно, те ще са с нов мироглед, идеи и опит. Точно това е, което ще промени България.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19d0388204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От номер 5 до номер 7: Има много истина в това което си написал. Благодаря. Иска ми се скоро наистина да тръгнат нещата в правилна посока за БГ и то много ми се иска, но за съжаление не съм оптимист вече.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb3b00d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От№7 до №8
Дори в моменти, когато нещата изглеждат безизходни, винаги има надежда и решението си идва от самосебе си. Каквото е било писано да стане, ще стане.
Без значение, колко се опитват да ни спъват, тези които го правят, забравят, че не само те, но и ГОСПОД също има планове за България.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker