Вярно ли е това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Вярно ли е това
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1853 пъти
Здравейте. Наскоро прочетох една статия Педофилският терор - държавна политика на Норвегия. Една рускиня, която живее в страната разправя, че там и в другите държави от Северна и Западна Европа, както и в САЩ, Канада Австралия и Нова Зеландия много деца биват отнемани от родителите им, само ако им се скарат или ги карат да вършат най - малкото нещо, например да си мият ръцете, или да учат, за да не им се натовари психиката и в тези държави педофилията не се считала за престъпление. Според вас това вярно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0ebdc80755
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, май си станал/а жертва на Путиновата пропаганда. Аз съм чела тази статия и се смях от сърце! Като човек, живял 10 г. В Северна И Средна Европа ти гарантирам, че статията е пропаганда.
Първо, педофилията не само е наказуема, а е и по-строг зяконът от у нас. В повечето държави например за педофилия се смята секс или блудство с лица под 16 г. У НАС С НАВЪРШВАНЕ НА 14 г. вече имаш право на ДОБРОВОЛЕН секс с лицето!
И другите твърдения, че едва ли не ги обучавали на хомосексуализъм са абсурдни, защото сексуалността не можеш да я възпиташ!
Друго обаче е вярно - МАСОВО рускините гледат да се оженят на Запад за който и да е - просто да се махнат от Русия и така често попадат ня мъже-насилници и всякакви асоциални хора. Целта на пропагандата е същност да запази някоя и друга рускиня за руснаците! Разбира се, идват социалните при такива асоциални семейства един ден, но причината е най-вече алкохолчето, което мори рускините от време оно.
Децата на источно европейците имаче могат да ги взимат по-често от на местните, но това е заради други причини - при българите например често се оставят сами децата, а там е ЗАБРАНЕНО под 14 г. възраст да оставиш само дете, затова и жените не работят на пълен работен ден, но българите като заемат там ниски да не кажа и ниЗки работни места и нисък дойод, не могат да си позволят екстри. Също е съмнително като не си пращаш детето на детска градина, не го водиш на лекар за имунизации и прегледи - нашите хора са свикнали държавата едва ли не да им напомня за такива неща или личните лекари да им вървят зад гъза.
Е, на Запад обаче имаш задължения, не само права!
Освен тоава веднага им влизаш в базата данни за няблюдение като кандидатстваш за соц. помощ. Който реши, че държавата трябвало да го храни, да не се чуди като държавата му гледа през пръстите как си гледа децата, които обществото храни и без това
За училищата също е пропаганда, защото там образованието дори е по- строго от при нас и не случайно финландците са номер 1 при последните тестове на OECD, а българите сме последни в ЕС - кой учи повече според вас?
Вярно е обаче, че в последно време промениха разни текстове да не били сексистки и разистки, махнаха думата "негър" и тем подобни, но това е временна мода и имаше големи протести на родители и си върнаха старите текстове.
Има сексуално образование от най-ранна възраст, което на нас може да е странно и да обслужва путиновата пропаганда, но дава ефект - последни са по аборти и нежелани раждания при подрастващите, докато Русия е на първо място по аборти, а България на второ!
Тази пропаганда обаче е стара и вече се изчерпа, сега Путин си намери Украйна и други теми...
Хомосексуални хора иначе няма повече от при нас и не демонстрират интимности на обществени места, освен в заведенията за хомосексуални и има цели улички, но те са на изчезване, защото все повече туристи и двойки почнаха да киснат в тези заведения заради добрата и евтина храна, модерна атмосфера и дори хомосексуалистите в заведенията за хомосексуалисти са кът.
За СаЩ пък да не говорим, колко е абсурдна пропагандата - те са пуритани и там, ако пуснеш бебе голо на плажа идва полиция! У няс дори 5 г. деца шляпат голи на плажа, това на Запад не е нормално вече, а хората си носят два чифта бански за децата си и ги пробличат.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 400b344666
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кaкви глупости.... не позволявa зaконa нaкaзaтелнa формa нa възпитaние, aко е придруженa с нaсилие под всякaквa формa- физическо/ психическо, кaкто във всякa цивилизовaнa стрaнa.
Зa блудство с дете в Бг, долу- горе прaвят зaбележкa.... смях(! )
нa зaпaд ефективнa присъдa. Зa изнaсилство, дори нямa дa коментирaм, сaмо че с рaзглеждa кaто особено тежко престъпление.
С кaкви глупости си пълните глaвите!
Н1 е прaвa!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker