Еми ще го нарека ''смрад '' - (Холандия) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Еми ще го нарека ''смрад '' - (Холандия)
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2779 пъти
Ще помоля модераторите да го пуснат, за да видях хората за какво става въпрос!

Здравейте на всички, пиша ви от Холандия тук съм от 6 месеца и в момента съм в у-ще. Таа.. да дойда на темата значи в класа ми е пълно със сирийци.
Аз уча в у-ще за език, още не съм в нормално даскало и както и да е..
забелязах и научих много неща за тези хора и понякога останах и потресен.. няма да кой да споделя и за това реших тук и ви казквам по-прости и гнусни хора от тези няма.

1. Имат ужасно много високо самочувстие.. нищо, че повечето от тях живеят в палатки в малките градчета.
2. Страшно много смърдят.. леле ( осмърдеха ми душата ) :D
3. Много са нагли и си мислят, че света се върти около тях.
4. Забелязал съм, че се оглеждат само в момичета които не са затворени с чаршафи по тялото.. а в нормални момичета и направо им текат лигите. И съм виждал как когати тези момичета не им обърнат внимание, им посягат но как те ще го погледнат то тази смрад е ужасна.
5. Езика им, еми не трябва да ме интересува това но не е приятно за ушите много.
6. Преди малко един искаше да бие една малка африканка на 11 г. защото тя е взела мястото му, значи тези хора целят власт само друго нищо с една дума ИСКАТ ДА ИМАТ ВЛАСТ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ.
7. Искат всички да говорят техния език O_O даже един ме попита " ти защо не говориш арабски? "
8. Много са невъзпитани направо бъдещи терористи, като тайни агенти които чакат кога да атакуват :D
9. Ако питате дали имат хубави качества за съжаление нямат, ще ме разберат само хора които са сред тях, има още много да пиша но ще спра до тук.. към края на тая година ще знам вече езика и ще се махна от тези мизерници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: a6f7c1c16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошъл в реалността - ти за холандците не си различен и най-страшното - НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ, а ще си останеш винаги малката нежелана купчинка смрад! Научи им езика, избели се, изруси се....нищо няма да помогне, а ако си черничък...ха-ха!
Мислиш се за повече от съучениците си - да ама не си.... за холандците никога няма да бъдеш. НЕЖЕЛАН СИ не по-малко от тях!!! Циганин, сириец, мароканец, българин, румънец е една имсъща смрад за тях. Приятна интеграция!
Добре дошъл на Запад!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5fbe72a42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много зависи и от каква семейна среда идват, какво възпитание са получили, аз имам познати сирийци, които не се вписват в описания от теб модел.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6c2dc05851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пълни глупости. Живея в Холандия от 12 години!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 23047329ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора :
Първото което не съм черен, езика вече почти си го знам, не се мисля за повече от тях. И повярвай ми отношението на учителите към мен е много по- различно. Написах това за да прочетат хората какви са те не, че съм расист даже си намерих приятели от африка, гърция, япония много приятни хора. Много пъти учителите са им казвали да се изкъпят защото мирише зле.. ама ти като не си на мойто място няма как да разбереш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5209fdfba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не е смешно. Жалкото е че тези хора, тези имигранти и бежанци които бягат от проблемите във собствените си страни, носят проблемите си в Европа. Носят културата си и ислямските ценности и не се интегрират към светският живот. Сформират гета и "no go areas". Законите ги за свобода и демокрация ги използват срещу местните населения и ги обвиняват в расизъм и дискриминация, ограничения на свободите им. Тотално ислямизират Европа. Каква демокрация и свобода на словото е това, да имаш хора които не желаеш в страната си и да не можеш да се обявиш против тях, защото ще те обвинят в расизъм и дискриминация? Не разбирам чак такъв отрицателен прираст на населението и толкова силно ли застаряват европейците че са си отворили тъй широко порталите за работна ръка от третият свят. Обикновените граждани които нямат допир до властта където и да е, не могат да разберат защо политика на управляващите са приемането на хора от третият свят, бежанци и т. н. Те не са добре дошли тук щом не се интегрират спрямо западният начин на живот.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1cfa894fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Арабите по принцип са много горделиви и надменни, тарикати... Някак им е внушено, че са велики и всички трябва да се съобразяват с тях. Тия очевидно са и от по низките слоеве на обществото или от определена етническа група-по-долни някакви, защото нямат и добра хигиена, а и културата им е по-примитивна, забулени, релогиозни, по-тъмни са...
Гадни са като цяло-искат да командват и всички да се съобразяват с тях.

Но има и други сирийци обаче, от друга етническа група-алавити/алауити(те не са араби). Около 11% от общото население. Те са бели, високи и стройни, красиви и интелегентни, хора с образование и култура, по-светски. Аз съм срещала такива-учителки, лекари и т. н.... Към тях и е рода на Башар Асад.
Но, те едва ли ще тръгнат по Европа като aрабите, които ти описваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 23047329ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора : Номер 6 е напълно прав!
И е напълно вярно това за Около 11% от общото население. Те са бели, високи и стройни, красиви и интелегентни, хора с образование и култура, по-светски. в у-ще има една мацка точно каквато ти описваш, на около 18-20 г. И е напълно различна от тях и не е затворена със онези работи по лицето. Тези хора са по зле от циганите!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 96771c4e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хайде сега успокойте топката. Аз познавах много араби, включително и сирийци. В реалния живот познавах студенти, така, че е естествено да съм срещала по-добрата им част.. Но познавах и много в Интернет ( бях администратор (модератор) на Арабски чат сайт, защото и говоря езика ( а също и още 5 чужди езици). Абсолютно съм съгласна с Н6 че са горделиви и тарикати, разбира се част от тях... не съм съгласна, че са надменни, в никакъв случай! Обратното.. те те приемат много бързо, обичат те много силно и искрено... до време :) Докато направиш погрешната стъпка, кавайки им какво мислиш за тях ( ти им казваш и доброто и лошото, те чуват само лошото! След "погрешната стъпка" идва и омразата. Не мога да кажа, че са по-лоши или по-добри от останалите.. те просто разбират всичко по различен и много по елементарен начин... Мозъците им са промити до идеално еднакъв цвят, в който рядко срещаните нюанси те карат още по-добре да виждаш основния. Не ги мразя, нито ги обичам.. по-скоро ги презирам. Единственото нещо, в което са добри е начинът по който се забавляват. Няма други като тях.. а и езикът им е най-богатия и експресивния, които съм срещала.... А.. и още нещо.. ако имаш късмет да срещнеш добрите между тях, то те са най-прекрасните от всички с които си контактувал... но ако срещнеш "лошите".. са най-отвратителните, които може дори да си представиш.. така, че: Alert! Внимавайте кои от тях срещате! .. и не забравяйте.. процентът на добрите и лошите при тях е същият като при нас.. само дето процентът на ниско интелигентните при тях е много по- голям от нашия или общо средноевропейския. Така се получава, когато си приучен да не мислиш с "красивия си мозък" даден ти от природата, а с религиозни постулати... Но в края на тунела виждам светлина.. Изучавам чужди езици в "Education Section of Paltalk" и виждам все повече напредничави млади а и не толкова млади Араби (повечето НЕ са от образовани или богати семейства).... светът е вече твърде малък и твъде смесен.. нормално е хората да се променят...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f133aa0a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз пък живея в Белгия от 1 година и нещо и аз не съм очарована много от тях, и тея араби и мюслюмани или там каквито са ги мразя ужасно много. ъгх, не ми се пише сега друг път ще разказвам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker