Дестинации, които си заслужават да се посетят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Дестинации, които си заслужават да се посетят?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1428 пъти
Напишете едно мнение, независимо дали сте ги посещавали лично или ваши роднини или пък просто сте чели нещо, което ви е заинтригувало. Много искам за пътувам и най-сетне ми се отвори възможност и искам да обиколя света, не само Европа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 881fbedafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добре си вземи някаква литература по темата или посети изложение по туризъм. Извън Европа определено е задължително да се види Египет - в момента е стабилно и сигурно, има добри предложения и туристите се завръщат. Била съм само в Кайро, но е много интересно и смятам да отида при първа възможност отново. Извън Европа съм била още в САЩ, Тайланд и Нова Зенландия като полследното е прекалено скъпо удоволествие и не беше това, което очаквах, макар че обихаляхме с каравана и двата острова и видяхме всичко. Останах лично разочарована, но на съпругът ми му хареса. В момента търсим информация за Африка - много добри за почивка са страни като Танзания, Руанда, ЮАР, Кения в момента е нестабилна, о. Мадагаскар - не е евтино, ако си самостоятелен турист с водач, но ако си в група е доста по-евтино. За съжаление не може без водач, защото престъпността е огромна, има много голяма корупция и някой трябва да те прокарва през всичко. В Египет сме били без водач и е ОК, но там имаме и познати, а и е все пак развита страна. В Мароко и Тунис не съм ходила, но също са добри дестинации мисля.
В Азия Тайланд определено е супер дестинация, но е много туристическа страна. Камбоджа ТРЯБВА да се види, Китай и Виетнам също са интересни, но ние се двоумим между Африка (Руанда) и Азия - Монголия или Бутан. За някои страни Африка трябва понякога ваксина за жълта треска, която се прави в РИОЗ или за най-сигурност в Националния център по заразни и паразитни болести в София.
Против малария има някаква терапия, но с много странични действия. Най-добре е човек да се пази ПО ПРИНЦИП от комарите с крем или спрей специални дрехи и НИКОГА да не пие непакетирана вода и дори да не си мие зъбите с вода от чешмата в такива страни. При температура и съмнение за малария има много добър медикамент, който се взима веднага и се спасяваш.
В Южна Америка не съм ходила за съжаление. Преди исках да ходя в Куба, но след като почнах да чета се разочаровах - САМО ЗА ОЛ ИНЛУЗИВ ТУРИСТИ.
Коста Рика в момента ни е също като алтернатива за почивката тази година.
Приготви бюджет от 3000 евро поне за човек, ако си с група, а ако искаш по-специално обслужване цената става двойна БЕЗ самолетните билети. (за 2 седмици някъде).
Приятен път

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker