Кариера във Формула 1 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Кариера във Формула 1
преди: 9 години, 26 дни, прочетена 2382 пъти
Здравейте. От две години вече карам картинги, участвала съм във всички възможни състезания в България, както и в Румъния и Сърбия. Имам много победи, добра съм. Мечтата ми от малка е да вляза във Формула 1. Знам, че пътят до там няма да е лесен, нито кратък, ще ми трябват много средства (имам достатъчно). На 18 години съм, момиче. Не ме съветвайте да се откажа и не ми казвайте неща от типа "Това не е за момиче, трябва да си нежна... " Вижте какво, аз не съм от този тип жени, които мечтаят да се омъжат и да имат деца и щастлив край, аз съм човек, който обича да живее на макс и да постига мечтите си, а това е най-голямата. Ще съм щастлива дори да умра на писта на Ф1, защото мечтата ми ще се е изпълнила! Но да не се отплесвам. Моите родители ме подкрепят в начинанието - и морално, и материално, но не са добре запознати с критериите и изискванията, нито пък съм аз. Вече съм готова, за да вляза във Формула 4, където са начинаещите състезатели и цените са по-ниски, но мога направо да вляза и във Формула 3, но не знам къде трябва да отида, какво точно трябва да направя, за да се състезавам там. Както казах вече - парите не са ми проблем, знам за високите цени, но има кой да поеме разноските. Не знам каква е процедурата, къде трябва да отида. Има ли някой по-добре запознат от мен с тези неща? Споделете всичко, което знаете, ще ви бъда искрено благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 26 дни
hash: c4d009d73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Провери в официалния сайт или някой форум. Другия вариант е да питаш някой от картинг средите. Според мен най-правилно е да се свържеш с представителите на някой отбор.

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 7030f5ab1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам живота на макс... поредното самозабравило се дете, което е гледало много филми. Извинявай, но това е реалността при тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: e14f5f8c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ти като си в тази сфера, трябва да имаш контакти и средства за информация, които не са достъпни на масовия посетител на сподели.нет. Не е ли логично?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 25 дни
hash: bea720603b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Би следвало във българската федерация по автомобилен спорт да знаят. Като се има в предвид обаче, че сме България и са супер невежи и некомпетентни директно се свържи с отбор. Успех

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: f75f0988c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто се свържи с някой от отборите. Чужденците биха ти дали много по-адекватна информация от българите. Най-добрият ми приятел беше във формула 4, но стигна само до там. За жалост голямата му мечта за формула 1 не се сбъдна.
Информирай се директно от източници в чужбина, такъв съвет мога да ти дам аз.

 
  ...


...
преди: 9 години, 25 дни
hash: cc876ef8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   5, това е същата, която искала да учи във Военна академия в Русия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 25 дни
hash: 22695d5492
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Говорила съм със специалисти, разбира се, но те нямат толкова големи връзки със световните състезания, посъветваха ме същото, което и вие - да се свържа с отбор - и казаха, че и те ще се опитат да ме свържат, ама вече 6 месеца съм в застой и отговор не получавам, направо се побърквам. Е, ще отида на сайта и сама ще направя всичко възможно.
И съм учудена от негативизма, който срещнах тук - аз поне не съм от надутите разглезени мамини синчета, които пият, въртят кючеци на мазната чалга и после газ до дупка, като убиват невинни. Аз обичам много високите скорости, но и знам точно къде да ги прилагам. А и нали човек живее, за да мечтае и да сбъдва мечтите си, избрала съм да сбъдна моята, а не да се примиря като се забутам с тъпа досадна професия, която макар и доходна - да мразя, или пък да стана домакиня.

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 242100d291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ха поне да знам че не съм единствения, демотивира ме за момент факта, че повечето започват с картинга около 8-9 години, но си казах, че ако искаш да развиеш уменията си няма ограничения. Не съм сигурен обаче от къде трябва да започна, дали от картинг училището или трябва да се свържа с отбор. Знам само че няма значение дали си момиче или не. А относно влизането, мисля че ако си била добра през тези две години трябва да те забележи все някой(като Българската федерация по картинг).

Момче, 14 год.

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: e7fa6e17ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Не знам в какви филми се вкарвате, но нямам нищо общо с жената, която искала да влиза във военна академия или там каквото. Явно не съм споменала, Българската федерация по картинг ми обещаха, че ще ме свържат с отбор, но още чакат отговор или поне така казват, а аз за 2015 членски внос не съм плащала, изпуснах срока, защото така или иначе от 1 година ме баламосват. Наистина съм добра, не се хваля, това е моят живот. Очаквах повече подкрепа, ама като знам какви песимисти и злобари са българите, очакванията ми бяха напразни. Колкото до номер 11 - Джеймс Хънт, един от най-добрите състезатели и шампион във Формула 1 е започнал да кара от 22-годишен, така че явно няма граница, стига да има желание...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker