Пътят обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Пътят обратно
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1783 пъти
Здравейте, положението, в което се намирам в момента е много тежко, нарочно реших да се допитам до сайта и аудиторията му.

В момента се намирам в Aмерика, на студентска бригада съм от около две седмици, още от първия ден видях, че мястото не е за мен, но продължих с идеята, че всичко ще се оправи в последствие, но уви. Страшно чувство е това всяка една минута от времето ти да бъде заета с мисълта как да се върнеш в България. Някой хора им се отразява добре идването тук когато са с компания или близък човек, но аз допуснах грешката да дойда сам. Дадох всичко от себе си, но явно това място не ми понася. Някой сигурно ще кажат, че при всички е така, разбирам, но просто виждам, че няма да мога да се справя. Относно другите българи, те са студени, компании пт по 3, 4 човека, които не приемат чужденци така да кажа. Много негативни емоции имах през тези няколко години и явно всичко това оказва своето влияние макар да съм едва на 20 години. Разбирам, че ае провалих в своя опит и просто търся спасение и път обратно към българия, но как ще изглеждам в очите на родителите си.
Оправял съм се сам, но просто в тази ситуация имам нужда от помощ и съвет. Искам да се прибера възможно най-скоро макар билета ми да е чак след около 3 месеца, дали би било възможно, предполагам не съм първия.

Благодаря предварително за отделеното от вас време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65924972d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е до нагласа, а твоята е негативна. Най-вероятно и за пръв път се отделяш от родители и познато място. Аз на 19 г. бяг емигрирала без да познавам нито един човечец там и не се побърках, защото АЗ исках да отида там, имах воля и дисциплина и най-важното - положителна нагласа. Тежко е по едно време, но на 2рата седмица?
Според мен ти си свикнал прекалено много със семейството, средата си и все още не си бил самостоятелен. Процесът е болезнен, но ТРЯБВА да минеш през него. Много добре ти се е случила дори тази бригада. Сега може би за пръв път в живота си ще трябва с ДИСЦИПЛИНА И ВОЛЯ да остискаш.
Ще се върнеш обратно след 2-3 месеца. Това ще те крепи. Най-вероятно имаш и билет обратно. Гледай си го ако трябва всяка вечер, но няма начин - хванал си се на хорото и ще трябва да го остискаш. Важно е. Важно е не заради парите, а заради ситуацията да се пречупиш, да се научиш на самостоятелен живот, да се научиш сам за себе си да си достатачен.
Парите са важни до там, че ще набуташ родителите си с още 2000долара най-малко и ще се върнеш с подвита опашка.
БЪДИ МЪЖ.
Как се оцелява сам? Работа, работа, работа, работа, работа - после четене на книги или си намираш цели за обикаляне из страната, още една работа и така... Търси контакт с местните хора - това е идеята, но не се отказвай, защото това не само ще те направи смешен в очите на другите, но ще загубиш и своето уважение към самия себе си, което е най-важното. Отишал си в крайна сметка да работиш, да видиш страната, не да се събираш с други българи.
ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker