Въпрос за образоването в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Въпрос за образоването в чужбина
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1725 пъти
Здравейте, приеха ме в Холандски университет и има нещо като въведителна седмица с някакви игри, закуски и вечер патита и пиене на бира. Въпросът е, че изобщо не ми харесва да ходя по барове и дискотеки, мразя хаус музката, която пускат по такива събирания и не ми допада нощния живот от този тип.

Чудя се да се запиша ли или да не си давам парите? В предишния ми университет ходих и се запознах с много нови хора, но с тях нямах нищо общо - интересуваха се само от купони, алкохол, а някои от тях постоянно ми говореха къде пътували и какво видели, имаше и вегани които постоянно за това какво ядат говореха. Първоначално ми беше интересно това за пътуването, обаче аз пък не обичам да пътувам толкова и имам съвсем други интереси като автомобили, пикници и т.н. Глелдаха ме като опарени и не можеха да разберат как не съм обиколил Европа като тях, от различни светове сме. Освен това като започна учебната година много рядко се виждахме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: c789de44ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   е чакай сега, ти да учиш ли си отишъл или да търсиш сродни души? в предишния университет имали други интереси, в този имало ЕДНА седмица партита и се чудиш дали да се запишеш???
нищо не пишеш за обучението в този и предния университет, а това трябва да е водещият мотив за теб! социалният живот в чужбина все ще куца или най-малкото ще се различава от този в България.
ако това ти е основната идея в живота, стой си в България, намери си няколко приятели с твоята нагласа и твоите интереси и си се движете заедно. да учиш в чужбина предполага някои жертви и липсата на среда, поне в началото, е една от тях.
Ж43

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: edad86f298
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успокой топката.

"Въпросът е, че изобщо не ми харесва да ходя по барове и дискотеки, мразя хаус музката, която пускат по такива събирания и не ми допада нощния живот от този тип. "

Не е задължително да ходиш по-баровете. Подобни събирания се правят веднъж годишно и са добър повод да опознаеш околните, и да им се представиш. Нормално е да се говорят общи работи, поне в началото. Все пак сте непознати хора. И не, не мислят само за барове и напиване, но на теб така ти се струва, защото там ги виждаш по-отпуснати. Повечето барове са местата, където хората се сртещат, подобно на кафенетата в България. Разбира се, винаги има библиотеки, сладкарници или просто някой парк, където може да се срещаш с хората.

Не разбрах какъв е въпроса, чиито отговор търсиш. Сподели го.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 03f123e93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така, първо се стегни! Участието там в поврчето случаи е задължително. Не може все да обича това, което ти харесваш. Научи се да уважаваш хобитата и личностите на други. Разкажи им за твоите неща, че обичаш колите и т. н. (само не ми казвай, че никой не харесва колите). Второ започни да се занимаваш и с други неща. Не може само да се интересуваш от пикници и коли

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 746c6a1557
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, отивам за да уча. Затова и няма да ходя на това. С такива хора се сблъсках там, че намразих чужденците. А като се замисля, че преди ги защитавах като ги обиждат. Отидох с отворено сърце, а междуосието изолираха. Отивам само защото ми харесва образованието там, но ми е ясно, че приятели там няма да намеря. Жалко, че в България ми останаха само добри познати, тъй като "приятелите" ми лъгаха и ми говореха зад гърба.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c418ee690d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, ако си ималбтакива проблеми с приятели и близки, потърси грешката у теб. И аз тази год. ще съм с Холандия (Стенден). Дано да не сим, явно си доста негативно настроен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker