Стопански Факултет на ПУ-мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Стопански Факултет на ПУ-мнение
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1097 пъти
Привет! Имам запитване към вас, относно Стопански Факултет на Пловдивски Университет. Какво е нивото на образование там, държи ли се много на присъствие на лекции и упражнения? Възможно ли е съчетанието на обучение и работа там? Искам да чуя мнението на редовните студенти по възможност, защото съм решил да се запиша там. Но също така, искам и да работя ако има възможност. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: f968923bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, аз съм вече 2 години редовен студент в ПУ... и да, имам колеги, които и учат и работят, но са на такава работа на смени (с графици), които могат чрез уговорки с шефовете им да променят и да се явяват по този начин на изпитите. Иначе ако си намериш работа от 8 до 5 няма кой да те търпи.

В някой от предметите преподавателите не държат толкова да се ходи на лекциите, но държат повече да се посещават упражненията, като следят и си записват всеки, който присъства или отсъства. Накрая тези, които не са посещавали редовно лекциите и упражненията не биват допускани до изпит и остават чак за септември. Затова гледай да си намериш работа някъде в магазин, бар, ресторант или кафе, или въобще някъде, където да работиш на смени и с график, за да имаш възможността да ги променяш.

Аз съм именно в икономическия факлутет (стопанския) и сме най-многобройния - само ние сме около 6000 души. Може и повече.

А по кои предмети е задължително да ходиш и по кои не това ти ще си прецениш първата седмица или месец :). На някои от преподавателите изобщо не им пука за студентите и не държат да ни учат на нищо, но някой са сериозни и без четене не стават нещата.

Това е другото, което искам да те съветвам, ако мислиш, че в университета нещата ще минат без четене - няма как да стане. Ако си нямаш никакъв хабер не можеш да хванеш 3. Никой няма да ти подари оценката ако не седнеш да учиш. Нещата по много предмети няма да стоят като в даскалото. Не позволяват да се преписва, а дори и да го направиш пак късат.

Ако имаш още нещо питай.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0ccf2dddbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, в друг факултет съм, но имам познати които са в Стопански Факултет. Присъствието е средна работа, па-скоро ходиш, защото след това ти е по-лесно с изпитите. Лекциите обикновено са до обед и започват около 9. Мисля, че има възможност за работа. Надявам се да съм помогнала, успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker