Задочно обучение - да или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Задочно обучение - да или не?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1418 пъти
За средно образование говоря. Момче на 17 съм, завърших 10-ти клас в математическа гимназия, но със семейството ми се местим в чужбина заради новата работа на баща ми. 11-ти и 12-ти клас мисля да ги карам на самостоятелна форма, задочно както му се казва. Запознатите с това може ли да ми кажат как точно протичат изпитите, по-трудно ли е така да се завърши годината с добър успех, изобщо - изгодно ли е? Защото досега съм бил пълен отличник и не искам това да се променя. И ако тези изпити са прекалено трудни, направо да запиша гимназия в чужбина и без това знам езика на страната идеално. Проблемът ми по-скоро идва от това, че не ми се запознава на ново, смяна на обстановката, нови хора, които може да не са печени. Просто предпочитам задочната форма. Кажете вие обаче от опит - кое е по-доброто, кое си струва повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ff0301ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Задочно се завършва университет, в гимназията ще бъдеш в самостоятелна форма на обучение. Няма нищо трудно, просто имаш изпити, за които трябва да научиш сам и да изкараш. Имам приятели като теб, които заминаха за чужбина и така завършиха гимназия. Не са споделяли за никакви проблеми. Надявам се и ти да нямаш такива!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 27d052b7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да завърши човек задочно трябва да има страхотна дисциплина, защото като го няма учителят и редовните часове и малко започваш да се отпускаш. Пък и си е трудно, като не разбереш нещо няма кого да питаш, а трябва да се ровиш докато намериш това, което ти трябва... не че не става, става, ама доста по-трудно ще ти е отколкото на хората, които си ходят на училище. Пък и дали ще ти разрешат? Защото май си трябва специално разрешение от училището за да преминеш в самостоятелна форма на обучение... ми не знам, ама честно, ако бях в такава ситуация щях да се запиша в гимназия в новата държава, щом знаеш езика, няма да е чак толкова трудно. Пък и после ако продължиш учиш там, ще е много по-добре да имаш диплома от тяхно училище. Ти си решаваш, ама аз не бих избрала задочното, а направо щях да се преместя в някое училище там. След като и тъй и тъй живея в страната, защо не получа тяхна диплома, пък и не използвам да се запозная с нови хора. Може пък да има и симпатични. Докато, ако решиш да учиш задочно, ще ти е много самотно, защото ще си учиш у вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker