Английския език ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Английския език ме убива
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1241 пъти
Здравейте , пиша по простата причина че много искам да кандидатствам в чужбина. Избрала съм си университет и всичко, но английския език ми е на средно ниво и не ме вземат на курс за подготовка за изпит. Не знам какво да правя чувствам се ужасно проста. Готова съм на всичко за да успея. Моля ви дайте ми съвет къде другаде да отида освен в интеграл и миневра. Приятел ми също е приет и ми каза че ако аз не успея той се отказва. Това е ужасно, имам чувството че ще проваля живота на двама ни моля ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2099c39b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами просто тръгни на курс или частни уроци на нивото, където си. Освен това не пишеш на какво ниво си - средно ниво е и B1, B2 но разликата е голяма
Освен това тръшкане не помага, а учене. Каква изненада! Вземи си учебниците от А2 нагоре и преговори всичко, мини граматиките, упражненията. Насърчи твоя приятел да ходи на курса и да ти дава материалите, да ти помогне да минеш също материала. Аз съм учила в чужбина (Германия) и ти гарантирам, че след ниво А2-В1 не ти трябва почти учител, а повечето си е въпрос на учене, драга - учене. Не знам ти колко години имаш, в кой клас си, но аз нито съм учила в езикова, нито съм ходила на платени курсове. Само от училище, от ЗИП, СИП, САМОПОДГОТОВКА бях на ниво С1 в края на 12 клас.
Самоподготовката означаваше - 2 часа на ден учене на език МИНИМУМ. Няма значение събота, неделя, контролни по други предмети, матури дори, държавни изпити - ако се занимаваш с нещо 10 000 часа, ти ще си перфектна в това нещо накрая. Това е научно доказано.
Трудни са първите нива, за да научиш основните неща, но по-нататък можеш сама да учиш от граматики. Дали учител ще ти преподава, или сама ще учиш няма голяма разлика. Важно е да напредваш с матариала.
Лятото съм учила 6 часа всеки ден език самостоятелно.
И успях - бях накрая в университета по-добра от хората с езикова гимназия и скъпите курсове, защото те бяха свикнали някой да им обяснява и... странното е, но не разбираха какво им говорят професорите, докато аз си бях тренирала слуха с гледане (не се смей) на немските смотани любовни филми следобяд по BTV. Смях! Аз разбирам, те не. Моето учене на език е струвало на нашите 0 лв., на мен само парите от стипендията 20 лв. за отличен успех, които давах за речници и граматики - 500 лв. най-много. Толкоз.
Знанието не се купува с пари, а с учене.
Сама можеш да се подготвиш за TOEFL дори, който е елементарен тест. Тестовете по немски и самият език са по-трудни. ТОЕFL дава дори много свобода, интересни са упражненията и въпросите.
И стига драми.
С рев не става
Бори се за мечтите си или пропадни. Средно няма в джунглата, наречена живот

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ea0634e975
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решението вече е измислено!!! Напиши в търсачката гугъл " Най- новият метод за изучаване на чужди езици Fast Phases" и може да поръчаш тази уникална система от картончета и само за 1 месец ще научиш английския толкова добре, че все едно си била на едногодишен езиков курс! Повярвай ми, това наистина е възможно, защото тези картончета карат мозъка да използва целия ум и да запаметява 5 пъти по- продуктивно!!! Наистина, опитай и няма да съжаляваш! Само след първите два дни ще знаеш над 270 нови фрази! Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker