Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Какво да правя?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 852 пъти
Здравейте, аз съм момиче и съм седми клас. Уча в елитно училище и нищо не ми липсва, но в последно време става нещо с мен, нямам идея какво. В началото на учебната година тръгнах много добре, може да се каже, че изкарах прилични оценки на входните нива. Обаче от две - три седмици съм супер разсеяна в часовете. Слушам, но не мога да запомня абсолютно нищо. Казвам на учителката, но тя ми казва, че ме мързи, ноНЕ Е ТАКА. Вкъщи сядам да уча, но незнам, как да уча ефективно. Аз се разсейвам много с коста, с телефона и изобщо всичко, което е околко мен. Знам, че така си вредя, но повярвайте ми искам повече от всичко да успея тази година. Едната причина е, това че се скарах с много от приятелите ми, защото ме използваха. Сега не спирам да се чувствам като аутсайдера на класа, интересува ме много мнението на другите, не спирам да плача, а знам, че това не е редно. Просто съм самотна, нямам си приятели, нито в училище, нито в класа. Всички ме обсъждат и дразнят. А учителите се чудят какво да правят с мен, че съм била разсеяна. Моля ви се да ми предложите начини за ефективно учене по разказвателните, математика и др. Просто тази година искам да успея с цената на всичко, защото съм си поставила за цел, да ме приемат в немска гимназия, просто обожавам немския език, там винаги съм била отличничка, но в последно време по абсолютно всеки предмет имам проблеми. Госпожата ме пита нещо и аз казвам незнам или не мога. Моля ви се най-искрено да ми помогнете, да ми дадете съвети. Много е важно за мен. Моля без хейтърски коментари. Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: c3452276b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много са притесняваш. Аз преди 1 година бях седми клас и не са притеснявах за матурите и ги взех. Имаше една от класа ми, която много са притесняваше и изкара 2 двойки. И аз изобщо не учех, казвах си, че ше уча утре и матурите дойдоха и аз ги минах. Цялата учебна година играх на телефона, на компютъра, четох един куп глупости в интернет, гледах клипчета в Ютюб и пак минах и влязох в профилиран клас по английски език, а имах само четворки. В моя клас има хора, които на матурата по англихски език са имали двойки и тройки и пак са влезли в профилиран клас. Ти си учиш и със сигурност ше влезеш в немската гимназия, само малко са поуспокой. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0167c8020c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:
Благодаря номер едно, ще следвам съветите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker